自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原文章由 aln 於 08-8-30 22:38 發表
阿姐好明顯係唔鍾意郭晶晶自把自為,
做埋主持個位

記得比賽得獎當日
郭晶晶取金牌後
無線主持訪問佢
覺得邊個金牌最重要
郭晶晶當住鏡頭對 (係直播既)
令轉頭對身傍既隊友王敏霞
口 up up 細細聲笑個主持
話佢問 ...

我果日都有see tvb主持訪問郭晶晶, 我同我老公都覺得郭晶晶好串

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

本身都唔鍾意呢位「阿姐」,而家更加覺得討厭

大宅

好媽媽勳章

原文章由 dairyloo 於 08-9-1 14:57 發表

我果日都有see tvb主持訪問郭晶晶, 我同我老公都覺得郭晶晶好串

我都覺

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

錯!曾志偉把口係衰,但佢會睇場合同人物而適當地講岩聽說話!!

原文章由 kat_wang 於 08-8-31 17:20 發表
我反而覺得如果出自曾志偉的口, 大家會覺得冇咁有問題,
大家可能對人大代表expect 太多啦!!!!!!!!!!!!!

大宅

原文章由 purplechili 於 08-9-2 00:18 發表
錯!曾志偉把口係衰,但佢會睇場合同人物而適當地講岩聽說話!!

Agree....
img] http://discuz.baby-kingdom.com/images/bk/slobv4_r2_c1_long.gif [/img]

男爵府

懶係攪氣氛, 但係 不知所謂

洋房

鄭裕玲自覺阿姐無辜 (娛樂)

2008-09-01 (22:57)

鄭裕玲(嘟姐)、鄭丹端(阿旦)、陳敏之等藝人出席《萬眾同心 公益金40周年》記者會。早前汪明荃主持《奧運金牌大匯演》受到網民大肆抨擊,而嘟姐似有備而戰,當記者走近她即主動說:「我沒有看到大匯演、沒回應,否則對人不公平,我相信阿姐只是想搞氣氛。(如果為了搞氣氛而受到批評會否覺得她無辜?)如果是她也幾慘,因為批評人很容易、打幾個字便可,這也沒奈何。其實做主持也應該可以說笑,只要視乎氣氛和環境。(以後會否更感壓力?)壓力就一向都有,我都會做回自己風格。」

另外,有份出席記者會的薛凱琪透露當晚會與一班小朋友合唱繞口歌,她自嘲平日說話也口窒,故今次對自己而言相當有難度,現有空即練習急口令,希望屆時不會出錯

http://www.singtao.com/breakingnews/20080901f225859.asp

首頁

尾頁

跳至