懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

原文章由 mlkk 於 08-11-18 13:31 發表

sa:
係咪要過數俾你呀?

5使ar,tmr岐去交訂金先ar~~

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

maggie,

hebe係超驚呀... 初初兜路走, 一見到公仔就扯我走..... 去過幾次都係咁....係岩岩9月我地成家人去咗住disney酒店... 食buffet,咪有米奇米妮同高飛係到既....佢開頭都超驚,驚到佢坐我對面,直頭爬上張枱到爬過黎, 高飛見佢咁驚...又聊佢喎...hebe越驚佢地越要聊佢...聊聊吓就唔驚lu.....好神奇....

而家直頭見到邊隻都仆埋去攬住佢地.....

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

MAGGIE,

你係邊隻ap 呀??? 我唔會平日去架...我只會weekend先去... 黎緊12/27 我會去.....hehe

我個行程表要排到去12月月尾先得閒....

子爵府

哈哈,我都有街數,唔記得幾錢TIM

ALL,
一田20號-24號大減價
另外你地有冇人想買CRABTREE & EVELYN D野呀?佢有VIP SALE---22號-26號,低至50%我係VIP,你地有咩我可以到時幫你地買埋

侯爵府

無上幾日,入黎報到先~~~

侯爵府

原文章由 lingha 於 08-11-17 22:23 發表

我買kitty送melody都ok ga(講笑)~~

咁買melody送係咪送kitty!!

侯爵府

原文章由 phoebe^^ 於 08-11-18 15:20 發表
哈哈,我都有街數,唔記得幾錢TIM

ALL,
一田20號-24號大減價
另外你地有冇人想買CRABTREE & EVELYN D野呀?佢有VIP SALE---22號-26號,低至50%我係VIP,你地有咩我可以到時幫你地買埋 ...

吉仔&apita 11月底都有bb展ar,我可去太古行,一次行哂2間~

係ar....呢個牌子仲送sample bor~
我上一手業主有入會,寄咗2張卡嚟,
我老公話幫我去apm換sample

侯爵府

原文章由 cokikaki 於 08-11-18 15:48 發表

咁買melody送係咪送kitty!!

都得啫
你個齋ok ma?

侯爵府

原文章由 lingha 於 08-11-18 02:10 發表
圖,岐,coki,

我要比番以下ge $你地,see see啱5啱吖?

圖 $71
岐 $158
coki $70(我仲有冇爭你其他ge$ ar?)

$70+$29.9(小丸子粉)
醬我未買,因又係無哂大支呀,細支又唔抵買喎!!

琴日未買到"git"汁,一陣再去睇下先!!

侯爵府

原文章由 cokikaki 於 08-11-18 15:55 發表

$70+$29.9(小丸子粉)
醬我未買,因又係無哂大支呀,細支又唔抵買喎!!

琴日未買到"git"汁,一陣再去睇下先!!

好ar...我11/23比番$100你,thx~
支醬我月底去太古城see see先~

侯爵府

原文章由 crystal618 於 08-11-18 02:57 發表

係呀~~~
我都爭佢地錢,好多街數~~~哈哈~~~

圖:
$75,妳減返枕頭錢既數俾我就ok!!
仲有,到時妳拎唔拎到樽桂花漿漿漿俾我?我想整桂花糕糕糕呀~~~

子爵府

原文章由 lingha 於 08-11-18 15:52 發表

吉仔&apita 11月底都有bb展ar,我可去太古行,一次行哂2間~

係ar....呢個牌子仲送sample bor~
我上一手業主有入會,寄咗2張卡嚟,
我老公話幫我去apm換sample ...

我想買乾衣機呀,,,所以要去一田睇下,另外bb野我唔想買住,,因為而家間屋勁多野,,,我想買bb床肉囉
crabtree如果vip會送1set 60秒手部treatment同1支25ml handcream,勁正呀,,,另外就22號開始vip sale,,你地有咩想買可以叫我幫你地買

侯爵府

原文章由 gogoblue 於 08-11-18 13:53 發表
maggie,

hebe係超驚呀... 初初兜路走, 一見到公仔就扯我走..... 去過幾次都係咁....係岩岩9月我地成家人去咗住disney酒店... 食buffet,咪有米奇米妮同高飛係到既....佢開頭都超驚,驚到佢坐我對面,直頭爬上張枱到爬 ...

哈哈...hebe好攪笑!!
晴晴到依家仲記得米奇打開佢個袋呀,話去迪士尼唔好拎袋去!!

侯爵府

原文章由 cokikaki 於 08-11-18 15:58 發表

圖:
$75,妳減返枕頭錢既數俾我就ok!!
仲有,到時妳拎唔拎到樽桂花漿漿漿俾我?我想整桂花糕糕糕呀~~~

乜嘢係桂花漿ar?我整就用菊花水+桂花糖

侯爵府

原文章由 lingha 於 08-11-18 15:57 發表

好ar...我11/23比番$100你,thx~
支醬我月底去太古城see see先~

lee幾日若再出吉仔,就再睇多次,佢其他味都有,就係又賣斷哂大支$27.9(300ml),細支$17.9(150ml)成十幾支放哂係到,一計就知唔抵就無人買!!

個齊未整到呀,yahoo會整到6點,到時若仲未開得返,我打俾妳問汁料ok嘛?

侯爵府

原文章由 phoebe^^ 於 08-11-18 16:00 發表

我想買乾衣機呀,,,所以要去一田睇下,另外bb野我唔想買住,,因為而家間屋勁多野,,,我想買bb床肉囉
crabtree如果vip會送1set 60秒手部treatment同1支25ml handcream,勁正呀,,,另外就22號開始vip sale,,你地有咩想買可 ...

oic...我想買抽濕機ar,tko 1,2月就好潮濕,e家叫老公問緊價~
crabtree呢个牌子見得多,但未用過ar~ 我諗佢5係vip,因佢話送"手部修護霜25ml"但我有2張,可以換2支 另外仲有2張好似聖誕卡ge嘢,話咩50% off law~

侯爵府

原文章由 lingha 於 08-11-18 16:04 發表

乜嘢係桂花漿ar?我整就用菊花水+桂花糖

果樽係桂花溝蜜糖掛?
妳既桂花糖係硬身定一樽好似蜜糖咁架?

圖:
昊哲一次出2隻牙咁,佢依家痴身到我連行去廚房都唔得!!

侯爵府

原文章由 cokikaki 於 08-11-18 16:09 發表

lee幾日若再出吉仔,就再睇多次,佢其他味都有,就係又賣斷哂大支$27.9(300ml),細支$17.9(150ml)成十幾支放哂係到,一計就知唔抵就無人買!!

個齊未整到呀,yahoo會整到6點,到時若仲未開得返,我打俾妳問汁料ok嘛? ...

我6pm就閃了,因過大伯home食飯ar^^
我入到blog ar,copy咗出嚟~

茄汁6湯匙 糖3湯匙 喼汁1湯匙 生抽1/2湯匙 雞粉1/2茶匙 醋1/2湯匙 鹽1/2茶匙 水2杯
麵根要放落滾水中煮一陣, 然後過冷河及索乾水, 可令油份減少
將所入調味料煮滾, 加入麵根中小火炆煮至汁收乾, 上碟後用較剪咯剪細即可

侯爵府

原文章由 cokikaki 於 08-11-18 16:12 發表

果樽係桂花溝蜜糖掛?
妳既桂花糖係硬身定一樽好似蜜糖咁架?

5係蜜糖咁ga,我用完就雪返佢law~~

子爵府

原文章由 lingha 於 08-11-18 16:10 發表

oic...我想買抽濕機ar,tko 1,2月就好潮濕,e家叫老公問緊價~
crabtree呢个牌子見得多,但未用過ar~ 我諗佢5係vip,因佢話送"手部修護霜25ml"但我有2張,可以換2支 另外仲有2張好似聖誕卡ge嘢,話咩50% ...

你幫我問埋sa公邊隻乾衣機好用丫,thanks
我都要買暖爐果d呀,,,,因為雙嵐第時自己訓,佢地一定踢被,到時我冇甘多時間係甘得閒走去幫佢地襟返lu
crabtree好好用呀,又爽,之前佢做promote我買左好多所以先join左vip,而家屋企仲有1x支存貨 佢24號-26號就開始sale,vip就早2日囉

首頁

尾頁

跳至