論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 傻BB 於 09-1-19 14:53 發表

啱聽, 我都曾經咁講過而俾人話, 不過我唔會理, 事實佢地真係低等民族, 佢地咁既衰樣唔通會係上等人咩~~ 我都唔明個d "老屎忽" 都仲會有人要! ...

hahaha, 可能佢地係高水平嘅知識份子呢, :lol :lol
佢地讀嘅博士學位主修 - 講大話, 扮傻, 黑面, 偷懶, 偷錢, 偷雞, 同雇主講數, 如何同雇主argue, 如何向雇主攞著數, 如何告雇主....etc.....:lol :lol :lol

男爵府

I went to Chai Wan Market with my new bun yesterday (Sunday), I found almost no maid in there . Heeeeee , so I will arrange my bun go to market on Sunday (her day off is weekday) .

原帖由 winkylo 於 09-1-19 14:40 發表
我又係柴灣街市呀, 我次次叫個工人係門口等我, 就好多人同佢傾計! 真係好煩架. 唔帶佢去, 又拿唔晒. 因我多數一星期買兩次餸的.

愛一個人的優點而誠心接納他全部的缺點,就是婚姻最偉大的地方。

禁止訪問

男爵府

2018復活節勳章

唔止街市,校車接送點,學校,總之有機會一大班工人聚集的地方都係大染缸。幾純的工人,3個月包學到D衰野!

首頁

尾頁

跳至