跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 19# JCarCar 的文章

please pm the information to me THX

複式洋房

各位媽媽,
你地有無興趣參加尿片座談會?
有車馬費 HK$450 – HK$550 比番.
如你是:
已婚媽媽,有BB (男或女皆可以)20-40歲,全職工作 / 主婦,
學歷中五或以上,每月家庭收入$18,000或以上,自己購買尿片及選擇尿片牌子,
自己日日有幫BB換尿片
時間: 2 小時
地點: Quarry Bay
有興趣可PM
Bree Ma

大宅

原帖由 JCarCar 於 09-8-20 19:13 發表
我今日帶孖寶寶去尖沙咀LittleGym試堂,每堂45分鐘,內容豐富緊湊,好好玩好開心,阿囡玩到唔願走,咁即刻同孖寶寶報名上堂喇!! 前幾日都去過紅磡嘅MyGym試堂,每堂1個鐘,都ok好玩,但地方細啲,自由活動時間多啲,我諗住下次 ...

我同朋友都想帶BB去LittleGym試堂,可以pm啲資料俾我嗎?
Thank you!!!

男爵府

可否pm資料俾我, thank you

大宅

我都想要有關資料, 可以pm我嗎?

複式洋房

我都想去試堂呀! Pls pm me. Many thanks!

佢地話referral 有75折 (平日only)

民房

原帖由 JCarCar 於 09-8-20 19:13 發表
我今日帶孖寶寶去尖沙咀LittleGym試堂,每堂45分鐘,內容豐富緊湊,好好玩好開心,阿囡玩到唔願走,咁即刻同孖寶寶報名上堂喇!! 前幾日都去過紅磡嘅MyGym試堂,每堂1個鐘,都ok好玩,但地方細啲,自由活動時間多啲,我諗住下次 ...

我上個星期都有去過MyGym望過, 我見d導師全部都係講英文, 但係我本人o既英文水平係有限公司, 所以令我仲係度考慮緊.....不過都麻煩你send d資料俾我呀!!!
同埋你覺得邊間好d呀???
e-mail : [email protected]
thanks a lot!!

複式洋房

我都想要有關資料, 可以pm我嗎?
zero~

洋房

去LittleGym同MyGym試堂,好好玩呀!!

Hello Carman,

Please send me the details. email: [email protected]

大宅

Hi, I would like to enrol Little Gym, would you please pm me your contact as referral. Thank you!

禁止訪問

大宅

之前問過試堂是要錢的, 好似成二百几蚊堂, 貴左d喎, 不過如果有75折, 都可以唸唸, 可以比資料我嗎?

複式洋房

Hi,
Can you e-mail the information to me? My e-mail is [email protected]
My baby is now walking by himself (a bit late..... ) and it is the time for him to try Little Gym. Thanks!

複式洋房

Hi JCarCar,

Are you still the member of Little Gym? I would also want my son to join their trial class, could you pls give me your details for referral? Thx a lot!

男爵府

HI,我都好有興趣啊,可吾可以pmD資料比我啊,吾該晒你啊.

複式洋房

去LittleGym同MyGym試堂,好好玩呀!!

我都好有興趣啊, 適合1.5歲嗎? 可以父母一起陪bb玩嗎? 有冇Littel Gym d 資料呀? Thanks.

是否Referral 試堂有discount? how to do this?
Thanks.

sorry, 我不知pm點樣用?可否指點一下?

禁止發言

男爵府

麻煩PM資料比我,我都想同個女去試下.唔該晒..

大宅

Little Gym 3月25日會搬去Ocean Center wor !

原帖由 sunnyvivian 於 10-3-18 21:35 發表
麻煩PM資料比我,我都想同個女去試下.唔該晒..

男爵府

我都想去試堂呀! Pls pm me. Many thanks!

i can join weekday class.

首頁

尾頁

跳至