美容扮靚

跳至

首頁
23456...7

尾頁

珍珠宮

我遲d都想試下用innisfree 隻wine turnover softener 導出,睇下得唔得???

遲d再報下料!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK猜猜猜慶中秋

睇左呢幾頁
都好想去韓國掃貨!!>.<
而家d won又平.....
但係最衰韓國無咩好玩同好食啦....

大宅

原帖由 wai001 於 09-9-15 11:00 發表
hi,
我都有部la mente 機wor!!!
只要d skincare 冇防腐劑,都ok 可以導入架la!!! 而導入,都冇咩所謂,只要d skincare 係水份狀,冇油份,就ok啦!!!
只知道innisfree d skincare 係有機o既,攞o左法國ecocert有機認証,唔知 ...

咁做超聲波你又用甚麼?你覺得部機好唔好?
我腮邊出了幾粒暗瘡,唔知係咪超聲波的lift-up gel,sonica gel 太潤呢?

男爵府

環保接龍勳章

無價錢嘅?

原帖由 wai001 於 09-9-13 20:57 發表
有間hk o既公司叫 駿盈國際貿易有限公司
http://www.imegabeauty.com
好似有得幫人order d 韓國skincare, 好似都唔太貴wor!!!

有冇人有幫襯過依間公司呢???

珍珠宮

你得閒有冇做一下peeling 架??? 如果冇,好可能係底層d 污垢角質層浮o左上表面,所以有粒粒!!!

部機係really ok架!!! 不過要有d恆心law!!!

原帖由 falafala 於 09-9-15 14:30 發表

咁做超聲波你又用甚麼?你覺得部機好唔好?
我腮邊出了幾粒暗瘡,唔知係咪超聲波的lift-up gel,sonica gel 太潤呢?

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

各位bk sis, 如果得閒唔做下d peeling, 等d皮膚角質層/污垢積聚在表皮上面,就算用o左多多好正o既essence / serum 都吸收得唔好啦!!!

人o既年紀老o左,自我更生o既能力(生陳代謝)就會愈來愈減慢啦,而d 老化o左o既皮膚角質層/污垢積聚在表皮上面,只會令皮膚出現好多問題(暗瘡,乾燥,枯黃,暗啞...),所以適當o既peeling 係要o既,可以幫助調節皮膚28天更生o既周期o甘law!!!

珍珠宮

唔去開d facial salon 做 peeling, 都可以買 d peeling o既product 用下o甘law!!!

大宅

謝謝你的意見!

男爵府

Thanks wai001
我之前就係用完essence後覺得額頭有粒粒攪到唔敢再查額.而家用左peeling真係覺得好左.

thx.
Ho Lam's Homepage 2005年度我最喜愛video-1-層層叠

珍珠宮

Not at all!!!
大家互相交流下o者!!!

珍珠宮

超級愛上innisfree d skincare products!!!

珍珠宮

開始用o左innisfree O2 mint PORE MASK, 都feel 到幾正,好似wash 得d毛孔好乾淨wor!!!

珍珠宮

晚晚用o左innisfree wine sleeping mask pack & whitening sleeping gel,互相交替用,用o左足足超過o左一個月啦,早上起身時覺得d皮膚冇o甘油,應該係保濕夠唔谷油,而且d痘痘印都冇o甘深啦,膚色really均勻o左!!!

珍珠宮

都有d興趣在依間公司order d 我去韓國果次冇買到o既而又想試下o既 innisfree skincare products wor!!!

原帖由 wai001 於 09-9-13 20:57 發表
有間hk o既公司叫 駿盈國際貿易有限公司
http://www.imegabeauty.com
好似有得幫人order d 韓國skincare, 好似都唔太貴wor!!!

有冇人有幫襯過依間公司呢???

珍珠宮

用緊skinfood d wash-off mask, 都覺得ok, 好用wor!!! 仲冇hk 賣得o甘貴tim!!!

珍珠宮

有d bk sis 話 innisfree 其中一條叫perfect repair o既 line 好好用wor!!! 我都有set sample 等我得閒試下啦!!!

珍珠宮

琴日用o左一片之前在sasa 買$10 o既beauty credit hyaluronic acid paper mask, 都覺得幾ok 好好用!!! 幾juicy wor!!!

大宅

環保接龍勳章

我打算報團下個月中去韓國, 請問你地講既 innisfree, skin food & 雪花秀, 係明洞係咪都可以買齊呢? tks!

珍珠宮

在明洞shopping 果條街(在新世界百貨旁落地下街,往對面出,一直行入去),有好多不同skincare o既shop 架!!!

原帖由 MEOWKLP 於 09-9-24 15:12 發表
我打算報團下個月中去韓國, 請問你地講既 innisfree, skin food & 雪花秀, 係明洞係咪都可以買齊呢? tks!

珍珠宮

but 雪花秀 要去lotte 百貨公司, 9/for 10/f o既 duty free shop!!!

首頁
23456...7

尾頁

跳至