自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

開倉至10月尾,
若沒有特別事情,不用先打電話。
她們還有其他工作兼顧。

原帖由 Carlsson 於 09-10-19 15:38 發表
請問至到幾時呀?
請PM我, 佢個聯絡電話
Thx!!

複式洋房

Thanks for sharing, I was little late to see this post, but still able to get few sets for my boy today.

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

thx!
知足常樂 自得其樂 苦中作樂

大宅

我都想知呀. 可以PM 資料比我嗎 ?

謝謝.

伯爵府

pls pm phone number pls...

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

Pls also pm the phone number to me.
Thanks.

男爵府

我禽日上左去啦, 好開心, 買左3套衫比囡囡, 返到屋企佢即刻着上身

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋

有什麼款呀, 我囡囡2歲半, 有冇佢size呀, 我今日下午唔知去唔去呀, 還是去花園街?
原帖由 米之連媽媽 於 09-10-22 11:43 發表
我禽日上左去啦, 好開心, 買左3套衫比囡囡, 返到屋企佢即刻着上身

男爵府

如果2.5yrs一定有, 我囡囡4yrs, 但有D款個size比較細, 所以我買有6yrs比佢, 都係大左少少咋, 所以3yrs個D多數都會啱你囡囡, 至於款式, 禽日有snow whitr, sleeping beauty, 灰姑娘, thinkerbell, 小巫女, 美人魚, 小天使(白色&粉紅色), 蝴蝶造型, 南瓜造型等等, 但我估一定平過花園街, 我買3套都係$160
原帖由 shirleycsy 於 09-10-22 11:45 發表
有什麼款呀, 我囡囡2歲半, 有冇佢size呀, 我今日下午唔知去唔去呀, 還是去花園街?

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋

THANKS! 唔該你呀, 等我下午去睇下先, 我應該買到!
原帖由 米之連媽媽 於 09-10-22 12:19 發表
如果2.5yrs一定有, 我囡囡4yrs, 但有D款個size比較細, 所以我買有6yrs比佢, 都係大左少少咋, 所以3yrs個D多數都會啱你囡囡, 至於款式, 禽日有snow whitr, sleeping beauty, 灰姑娘, thinkerbell, 小巫女, 美人魚, 小 ...

伯爵府

好媽媽勳章

有無媽咪可以pm電話俾我呀? Many thx!

禁止訪問

halloween costume

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我 fd 都係去左 2 次 ..... 買左 sleeping beauty ,
灰姑娘, 小仙子仲有 belle , 其他仲有 d nurse 呀 ,
去飲個 d 紗裙 ........ 幾拾 $$ 都真係抵既 !

原帖由 米之連媽媽 於 09-10-22 12:19 發表
如果2.5yrs一定有, 我囡囡4yrs, 但有D款個size比較細, 所以我買有6yrs比佢, 都係大左少少咋, 所以3yrs個D多數都會啱你囡囡, 至於款式, 禽日有snow whitr, sleeping beauty, 灰姑娘, thinkerbell, 小巫女, 美人魚, 小 ...

公爵府

畀面勳章

我仲未比我囡囡試, 怕佢要著返學呀

原帖由 米之連媽媽 於 09-10-22 11:43 發表
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

男爵府

我同囡囡講左只可以着去街, 唔准着返學, 如果唔係以後都唔買, 佢又OK, 但一放學返屋企就叫姐姐幫佢換返條公主裙, 但禽晚我見到佢試着時, 真係覺得只有呢2-3年會幫佢扮下, 再大個D佢都唔采我啦
原帖由 winwin815 於 09-10-22 14:30 發表
我仲未比我囡囡試, 怕佢要著返學呀

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我 fd 幫我買左件 belle 比我囡而家著 , 我仲想買件
灰姑娘或者 snow white 比佢 , 希望可以著入去
disney 玩一次影下相 .... 真係大 d 唔會比我地甘
影架啦 , k 2 / k 3 前一定要開下 party, 影下相

原帖由 米之連媽媽 於 09-10-22 14:56 發表
我同囡囡講左只可以着去街, 唔准着返學, 如果唔係以後都唔買, 佢又OK, 但一放學返屋企就叫姐姐幫佢換返條公主裙, 但禽晚我見到佢試着時, 真係覺得只有呢2-3年會幫佢扮下, 再大個D佢都唔采我啦
...

複式洋房

when will they open tomorrow? could u pm me their tel no?

複式洋房

好媽媽勳章

請問佢地今晚收幾點呢? 想放工去look look

男爵府

office hour 9:00am - 6:00pm

大宅

原帖由 twu_hk 於 09-10-12 23:04 發表
我問左啦, 佢話今年唔係佢冇做, 轉左第二個人, 但因應承比料我所以先sms我話我知.

有時間上去睇下, 我每年最少都去三次, 因佢成日話有貨返, 所以我又走上去. 又真係幾抵. 達

我屋企個衣櫃costume多過正常衫. 所有 ...

hi twu_hk
我有興趣買 請問可以比資料我去買嗎
唔該晒

首頁

尾頁

跳至