跳至

首頁
34567...36

尾頁

大宅

Hi all,

有相睇 ~ please click -- 2007山打根及沙巴之旅

[ 本文章最後由 Cindy媽咪 於 07-8-6 23:45 編輯 ]

子爵府

cindyma,

你地睇到 海龜 呀 ...
我見你 hubby 拎住隻海龜仔 ...

原文章由 Cindy媽咪 於 07-8-6 23:42 發表
Hi all,

有相睇 ~ please click -- 2007山打根及沙巴之旅
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

大宅

mmak,

係呀....我地專程去睇海龜生蛋架....不過等到頸都長.....由晚上9點等到零晨12點幾先睇到....

隻海龜仔係咁岩路過見到佢 stuck 左係鐵絲網到, d 小朋友救佢出黎放入大海...我地順便映埋相

原文章由 mmak 於 07-8-7 08:37 發表
cindyma,

大宅

mmak,

係呀....我地專程去睇海龜生蛋架....不過等到頸都長.....由晚上9點等到零晨12點幾先睇到....

隻海龜仔係咁岩路過見到佢 stuck 左係鐵絲網到, d 小朋友救佢出黎放入大海...我地順便映埋相

原文章由 mmak 於 07-8-7 08:37 發表
cindyma,

子爵府

cindyma,

要等咁耐o架... 咪好悶咯 ??

你地玩埋 放生 tim wor ...

btw, 你 d 手腳 有無好返d 丫 ??

原文章由 Cindy媽咪 於 07-8-7 13:55 發表
mmak,

Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

醒目開學勳章

cindyma,

好傷喎!!... 小心保重丫!!

大宅

mmak,

多謝關心.....隻手好 d 啦....隻腳仲有d瘀....

原文章由 mmak 於 07-8-7 20:36 發表
cindyma,

要等咁耐o架... 咪好悶咯 ??

你地玩埋 放生 tim wor ...

btw, 你 d 手腳 有無好返d 丫 ??

大宅

Cindyma
您都趺得好應, 唔好食牛肉&疍.

Hi all,
前晚係bangkok返, bangkok天氣好正, 一d都唔曬. 我比人"練"足三日

原文章由 Cindy媽咪 於 07-8-8 23:48 發表
mmak,

多謝關心.....隻手好 d 啦....隻腳仲有d瘀....

[ 本文章最後由 CandyBB 於 07-8-9 16:13 編輯 ]

子爵府

candybb,

welcome back ... 仲想問你 熱5熱 tim ...

原文章由 CandyBB 於 07-8-9 12:14 發表
Cindyma
您都趺得好應, 唔好食牛肉&疍.

Hi all,
前晚係bangkok返, bangkok天氣好正, 一d都唔曬. 我比人"練"足三日

大宅

CandyBB,

Welcome back

個醫師都提我要介口....睇左幾日, 隻手巳經好番好多 lu...

大宅

candybb,
wellcome back...."練"足3日真爽
你跟團定自由行?泰國熱得黎唔太濕幾好架, 鈞鈞有小朋友一齊去玩好開心喎

大宅

fion88,
我係自由walk. 鈞鈞今次真係好開心, 3个小朋友玩c 我地. 我地仲帶俚佢地去"練"腳

原文章由 fion88 於 07-8-9 23:16 發表
candybb,
wellcome back...."練"足3日真爽
你跟團定自由行?泰國熱得黎唔太濕幾好架, 鈞鈞有小朋友一齊去玩好開心喎

大宅

CandyBB,
wellcome back!!
... d handicraft好精緻, 食物d 好似呀!! Thai massage 好似好掂咁?? hubby好似好陶醉喎... 我都睇到鈞鈞玩得很開心... 一班小朋友一起去旅行, 真係好d!

原文章由 CandyBB 於 07-8-10 08:57 發表
fion88,
我係自由walk. 鈞鈞今次真係好開心, 3个小朋友玩c 我地. 我地仲帶俚佢地去"練"腳

[ 本文章最後由 ladybird 於 07-8-10 12:00 編輯 ]

男爵府

candybb,
你地都玩得好開心wow! 兩家人去, 一架的士剛好, 正! 你住果間酒店好嗎? 有適合小朋友的設施嗎?

子爵府

candybb,

真係"杏"c我喇. 去食野+massage. 不如下次近近地去深訓按丫?

大宅

icy,

我都有興趣去深圳按摩喎....係既唔該預埋我...

原文章由 Icycream 於 07-8-11 08:53 發表
candybb,

真係"杏"c我喇. 去食野+massage. 不如下次近近地去深訓按丫?

子爵府

icycream,

嚇c我呀 ~~

我上個月 check 過阿囡個 証... 以為係 08年 到期, 就 大安旨意...
好彩今次早左執行李, 再check 先知自己發雞盲... 2006-08-08

頭先 call 完你 上網 又check 唔到, Hotline 又得d 錄音 info 聽, 急到我 C C 下...
即刻 飛 Taxi 出去 中旅社 問.... 原來 有即日証 做 即日有取 (用1次的) ... 但都要取籌申請的, 我地要 星期一 一早出去 旺角搞, 星期二 有証取(隔日取 會平d), 星期三 可以順利 飛了...

Thanks God ...

[ 本文章最後由 mmak 於 07-8-26 20:46 編輯 ]

男爵府

mmak,
thanks God!
好彩你今日發現到咋! 記得帶白底相同文件啦!:-P
其實Zoe有冇回港証呢! 好似有就用passport都得的!如果有你可問一問入境處或中旅社呢!不過我都係唔太肯定

原文章由 mmak 於 07-8-26 17:48 發表
icycream,

嚇c我呀 ~~

我上個月 check 過阿囡個 証... 以為係 08年 到期, 就 大安旨意...
好彩今次早左執行李, 再check 先知自己發雞盲... 2006-08-08

頭先 call 完你 上網 又check 唔到, Hotline 又得d 錄音 inf ...

[ 本文章最後由 dorismama 於 07-8-26 19:17 編輯 ]

子爵府

Dorismama,

係lor... 我都覺得自己仲有d luck...

我當時已帶埋文件去中旅問.... 我得d 粉紅色底 o既相 咋..
佢話: 依d 單次証 咩相都得...
但我地都捉 zoe 在那裡影左d 白底快相, 費時 明天 又話唔得 就煩了!!
zoe 仲好興奮.. 覺得個快相機 好好玩tim

我問過 hubby, 但佢話:有回港証 都唔得喎 ??.... 既然可以做得到証, 我都唔博喇... 最驚飛到去個囡入唔到境, 我地就暈低喇 ~~

原文章由 dorismama 於 07-8-26 19:05 發表
mmak,
thanks God!
好彩你今日發現到咋! 記得帶白底相同文件啦!:-P
其實Zoe有冇回港証呢! 好似有就用passport都得的!如果有你可問一問入境處或中旅社呢!不過我都係唔太肯定

...

[ 本文章最後由 mmak 於 07-8-26 20:50 編輯 ]

男爵府

mmak,

睇完您單野, 即刻攞亞囡張証嚟睇下, 真係過左期, 快d去續先...我book左16-17/9 去澳門威尼斯人吖ops:" />ops:" />ops:" />不過頭先call daddy 佢話澳門唔使用回郷証...唔理勒, wed開學叫daddy同佢續左先...嚇c人!

fion88,

好彩無跟您地去玩咋, 否則去唔成都有份! touchwood...

[ 本文章最後由 meowross 於 07-8-27 17:55 編輯 ]

首頁
34567...36

尾頁

跳至