心聲留言

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

原文章由 b肉兜兜 於 07-9-3 11:47 發表

好的,晏dd再pm你.:loveliness:

想問係咪有兩個 size 架!係既我想要 30ml 呀!
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

★★ 雜果冰 List <暫定>

marthana -- 50ml
leave --- 30ml
Queenie@ --- 30ml
BAKKY --- 30ml
sweetcouple
sammifanlp

從前sukilam
mimibooo
LBma
lauretta --- 30ml

Lovely媽咪
garfield123
dingdong98
mayleung --- 30ml
carollung

alleeckw
wig
PCCW2319
heihei_mom
cool_BB --- 50ml
anitalui --- 30ml
小麵麵
paltiBB
tungtung125
加油
Monty
cindyheng
SeanLee ---當30ml先

miriam --- 30ml
**(30ml 樽仲剩2個)

30.8.07-->(D樽仔我昨日已訂咗,個買家話明日(31號)寄畀我.仲有係,我已在 BLOG 寫好雜果冰既成份,因為同上年整既唔同了,大家可去睇睇.)

1.9.07-->(已PM了畀部份媽咪,請對清楚資料,特別係第一次留地址的,請睇真有冇寫錯,因為我早2日先收過打回頭既信..總之..小心一點.其餘未收到PM的,請耐心等等,因為整理資料需要唔少時間,第一次分享的媽咪,你地可以PM咗資料畀我先[地址/要咩東東],咁到時我直接覆你就得,方便D.)

[ 本文章最後由 b肉兜兜 於 07-9-13 05:09 編輯 ]

大宅

原文章由 miriam 於 07-9-3 12:21 發表

想問係咪有兩個 size 架!係既我想要 30ml 呀!

已pm你,請check check..

民房

HI B肉兜兜,

吾好意思, 又是我的, 留過幾次言給你, 請你預我一份啦, 我同我老公都好想給我個女試吓呀! 特別是止痕膏和紫雲膏, 希望可以對個女D濕疹有幫助, 我會比番給你ga!

謝謝!

別墅

已入數please check A/C.

男爵府

兜兜,

請問係咪仲有2樽 30ml, 我想要呀, Pls check pm.

原文章由 b肉兜兜 於 07-9-3 12:31 發表
★★ 雜果冰 List ★★

**(30ml 樽仲剩2個)

...

[ 本文章最後由 paltiBB 於 07-9-3 13:59 編輯 ]
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

大宅

雜果冰

b肉兜兜
可唔可以預埋我, 1支30ml, (如冇30ml, 10 ml 都好啦!).

謝謝.

原文章由 b肉兜兜 於 07-9-3 10:11 發表

我順帶同各位想轉30ml 既媽咪講一講先,唔想大家有誤會...
今次share既"雜果冰",唔會好似紅豆糕咁,分到咁多,因為支otto我都係搭人買既,用晒既話都唔知第日有冇機會買到.
仲有係..一人可以share到一支(10ml),但唔可 ...

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

b肉兜兜,

我都想要"雜果冰"呀, 如有多1支30ml, 請預埋我呀,thanks!

[ 本文章最後由 smallkwan 於 07-9-3 14:21 編輯 ]

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

hi b肉兜兜

我要1支30ml(如冇30ml,就要10 ml ),
另 pls pm a/c & 幾錢 (我冇左你 a/c no. )

thx~

男爵府

b肉兜兜,
真係好耐無傾啦.你上次比我個支好香玫瑰花味架, 我知係補wet用, 我用完好耐啦. 可能因為之後無用, 又"粒"皮啦. 不過我試過啦, 如果唔夠分, 就下次有機會先預我啦. 等大家都有機會試下你d野, 真係有$都買唔到.
上次買比你d樽仔,我估都用哂啦. 如果有機比我見到, 再買d比你啦.另, 上次個樽仔我重有keep住, 下次寄開野比你, 回返比你啦.
好多謝你又有好野都預比我, 多謝你先.

lemon,
好耐冇見喇.
上次果支...係質酸嚟架(即雜果冰) ,我未試過就咁寄花水畀人..
如果咁樣你仲要唔要?上次D用晒未?
月尾仲有D好野畀你試呀.:loveliness: ... [/quote]

別墅

兜兜,我已於今日三時半左右到銀行入數給你, 請查看.

原文章由 b肉兜兜 於 07-9-3 11:11 發表
leave,收到你pm了,呢兩日寄出畀你.:)

另外,lauretta,dingdong98,我已pm你地.

大宅

原文章由 lemontree 於 07-9-3 15:03 發表
b肉兜兜,
真係好耐無傾啦.你上次比我個支好香玫瑰花味架, 我知係補wet用, 我用完好耐啦. 可能因為之後無用, 又"粒"皮啦. 不過我試過啦, 如果唔夠分, 就下次有機會先預我啦. 等大家都有機會試下你d野, 真係有$都買唔 ...

lemon,
好多謝你上次畀我d盒仔呀,但你唔好買畀我住喇,因為我只係開過2個用咋,洗乾淨咗,又可用番,我冇畀過人呀.
係wor,你講果個吉樽仔,你寄番畀我丫,我裝過新既畀你.
就嚟冬天了,好多野想整呢..

別墅

我都想要呀!!
heeheee
今次係我自己用...

我等你放我入個list度呀!!

大宅

原文章由 carlala 於 07-9-3 16:47 發表
我都想要呀!!
heeheee
今次係我自己用...

我等你放我入個list度呀!!

上次D膏你收到未?

男爵府

畀面勳章

我想要 30ml

別墅

原文章由 b肉兜兜 於 07-9-3 17:24 發表

上次D膏你收到未?

未呀!
我諗聽日應該有嫁啦呱~

通常幾多日會收到嫁??

大宅

畀面勳章

原文章由 b肉兜兜 於 10/07/07 08:38 發表
各位,

既成份已寫好,有需要可到我BLOG睇睇,THANKS.

,人哋剛剛開電腦看 ,b肉兜兜:loveliness: :loveliness: :loveliness: ,知道有10ml and30ml 的樽,請問還有沒有多呀 ,我要30ml透明酸質, thanks !

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 b肉兜兜 於 07-8-31 07:12 發表

你講得啱,係搽面的,for補濕,oil skin都冇問題.
但,你pm問我既係第二D問題wor...

Hi b肉兜兜

我想試下你的產品,可否下次預埋我 & how much$$$. Thanks.

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 大廚勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章

雜果冰

Hi, b肉兜兜

我想試下 "雜果冰" 呀! 唔知你分完比其他 on list 既媽咪之後, 仲會有多嗎? 如有, 可唔可以預我一份(30ml)呀? 如無都唔緊要, 等你下一次再整的時候先預埋我啦! Thank you very much!

P.S. 之前我囡囡嚴重腸胃炎, 每日 poo poo 1X 次, 痾到 pat pat 都損晒, 睇完醫生搽左藥膏都唔得, 睇見都心痛... :cry: 後來幫囡囡搽左紅豆糕就好番好多啦! (雖然都要一段時間先好番) 我係想多謝你比我既紅豆糕! Thanks again!
:cheeze:  :wave:

子爵府

b肉兜兜,
e~仲有無30ml樽?如果有想改30ml呀!
麻煩再pm轉30ml要加番幾多$俾你呀!(我仲未入數呀!)
thanks!
原文章由 b肉兜兜 於 2/909/2007 22:30 發表
有冇媽咪係未入數的?我昨日買到7/8個30ml 的樽(之前訂了的係10ml),如有人想改,可以PM我.

um.......會唔會有媽咪唔清楚10ml/30ml大約有幾多?因為以前都有人問過我..拿,我諗大家都記得益力多有幾大支啦係咪?一支益力 ...

首頁

尾頁

跳至