自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好在仔仔遇到一個好醫生, 祝早日康復

大宅

畀面勳章

jooo02請問梁醫生診所地址及收費多少呢?

洋房

i also want to cry too...

jooo02, please take care of yourself too!!

and your are very lucky to see 梁樹標醫生!!

禁止訪問

回覆 #82 naughtyboyma 的文章

男爵府

2024勳章 BK Milk勳章

梁樹標醫生 -- SO GOOD & 佢反應快而準

民房

i try to put this doctor name on web and want to know about his details, but all is bad case about him. is it same person?

子爵府

好媽媽勳章

我都係睇到眼濕濕呀, 真係好彩冇事炸, 真係希望各位小朋友都身體健康, 冇病冇痛呀

大宅

畀面勳章

原文章由 mcheung1 於 08-3-13 12:24 發表
我有個topic在嬰兒醫護係講梁樹標醫生的, 你可search梁樹標醫生就會看到有關他的資料.

thank you

子爵府

我對仔女大病係睇佢呢個醫生睇証好準 但d藥性慢dd 祝您小朋友早日康復
原文章由 jooo02 於 08-3-12 16:28 發表
第一日 (3/6)
我個仔兩歲八個月, 一直身体都OK, 只係返N1後多D感冒, 上星期四早上11點幾, 學校打俾我話阿仔手仔同個人好凍, 仲標冷汗, 叫我快D去接佢睇醫生, D語氣有D急, 咁啱我有美國同事黎咗香港, 我開緊會, 我諗 ...

[ 本文章最後由 monchui 於 08-3-14 01:17 編輯 ]
只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

男爵府

畀面勳章

原文章由 mcheung1 於 08-3-13 12:24 發表
我有個topic在嬰兒醫護係講梁樹標醫生的, 你可search梁樹標醫生就會看到有關他的資料.

睇見BB咁,做父母既真係好担心...
我睇完都喊左出黎....
好彩你遇到個好醫生咋~

禁止訪問

男爵府

my son is also less appetit, I dont know what I can do, so worry, he got fever b4, but now just only cough, running nose, and sweat a lot,esp during nite time, do u think if it's better bring him to hospital and chk? he really doesn't eat a lot since few days, just 2-3 spoon noodle, 1 bottle milk, yogurt and a lot of water, I 'm afraid he will lack of sth. in his body if he still keep not to eat. And also, he got big black circle eyes...terrible and poor him.. I really want to cry!!!!!

大宅

joo02,
睇完你囝囝o既經歷,真係嚇我一跳!作為父母,真係好明白你當時o既憂慮同擔心,見到囝囝咁,真係心痛c!
慶幸o既係你遇到個好醫生,今次可以大步攬過!
希望你囝囝唔會再發病,以後都健康精靈喇!
知道你生左個囡囡,所以你都要好好保重身體呀!

複式洋房

回覆 #92 jooo02 的文章

好危險,好睬無事,如果個個醫生都這樣好香港就無問題了.

珍珠宮

醒目開學勳章

嘩...真係有驚無險呀! 一路睇我都凳你驚呀...mouth:

祝你仔仔好快康服,日後都唔再發病,健康活潑!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我一路睇, 個心一路"樸樸"跳, 好彩遇到個好醫生

禁止訪問

子爵府

以後要留意飲食了. mouth:

伯爵府

睇到我都好驚,好彩無事,祝你仔仔早日康複

子爵府

2024年龍年勳章

saiching

雖然他是有些負面的新聞, 但他又真是一位好好的醫生, 跟他的醫德無關。

Marians

原文章由 saiching 於 08-3-13 12:42 發表
i try to put this doctor name on web and want to know about his details, but all is bad case about him. is it same person?

首頁

尾頁

跳至