時事熱話

跳至

首頁

尾頁

洋房

阿仔今年k3, 如果繼續停落去, 畢業禮可能都會取消, 一生人第一個幼稚園畢業禮, 取消左好可惜!!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

咁樣無了期停落去唔係辦法喎...
我有兩個讀小學,一個幼稚園k3(人生第一個畢業禮,餘下上課日子就咁冇左)...
咁搞法...長期唔使返學,
又唔可以去人多地方,
留在家中多天...
遲早........"鬱到病"

大宅

其實大人番工出街中左招,番到屋企...咪都係有機會中招小朋友同媽媽去下街市都有機會中喎~~ 依家d小朋友都唔知要停到幾時..9月都唔番得咁點呢???10月11月係咁停呀><最好全港所有人留係屋企14日..唔可以出街..咁就good喇
[img align=right]http://img2.uploadimages.net/032559ShowLetter.gif[/img]

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

都有少少預咗...反而我地d家長要諗定d活動比小朋友...但又唔可以太多人group在一起,所以都幾煩

別墅

一個6個月bb加一個歲囡囡仲有一個6歲女-.-唔洗返學簡直.................攞左我命呀......!!!!!

首頁

尾頁

跳至