跳至

首頁
34567...95

尾頁

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

悶到飛起
有無媽媽鐘意食嘉X樓月餅架,好想group other~

公爵府

原帖由 醜樣豬 於 09-6-19 17:26 發表
悶到飛起

有呀! 牛姑
不過剛 她, 她話 已經3年冇食了, 唔怪得我都冇得食啦

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

最終要就範, 星期一返去跟手尾

子爵府

好媽媽勳章

悶到飛起

唔駛group架喎!好似舊年咁咪得囉!再加上10月3先係中秋喎, 唔知而家有冇得訂架!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

悶到飛起

order mouth:

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 小倩 於 09-6-19 20:17 發表

order mouth:

返去hei有多成千蚊落袋,算啦,無謂同錢作對

子爵府

好媽媽勳章

傻B校服LOOK

http://www.facebook.com/album.php?aid=101639&id=607862343&l=588c469e5a

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-6-19 22:35 發表
傻B校服LOOK

http://www.facebook.com/album.ph ... 43&l=588c469e5a

my god.....放返件衫出黎啦,好似big 6呀 >.<

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-6-19 22:35 發表
傻B校服LOOK

http://www.facebook.com/album.ph ... 43&l=588c469e5a

媽媽要換大D@.@

子爵府

原帖由 醜樣豬 於 09-6-19 16:34 發表

乜你公司要你返大陸咁慘

我地亞頭set左, 一年最少要去24間廠, 即平均一個月兩間

子爵府

好媽媽勳章

老師你係公海嗰邊講話你嘅人工唔計星期六同日, 我想問點解HR會咁計?根據勞工法例係應該由今個月1號計到你正式離職嗰日架喎!如果唔計星期六日你咪無啦啦變咗日薪唔係月薪囉?

子爵府

原帖由 醜樣豬 於 09-6-19 22:55 發表

媽媽要換大D@.@

哈哈, 傻b著左校服好大個仔呀!!!

王國長老

原帖由 高比 於 09-6-19 23:02 發表

我地亞頭set左, 一年最少要去24間廠, 即平均一個月兩間

返大陸好危險,你真係要好小心!!!!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-6-19 22:55 發表

媽媽要換大D@.@

知道喇!

王國長老

原帖由 高比 於 09-6-19 23:04 發表

哈哈, 傻b著左校服好大個仔呀!!!

仲好靚仔添,昔日我哋個個大肚上黎吹水等生仔,E+話咁快就返學嘞!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-6-19 22:53 發表

my god.....放返件衫出黎啦,好似big 6呀 >.

佢係都要束入去

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-6-19 23:07 發表

仲好靚仔添,昔日我哋個個大肚上黎吹水等生仔,E+話咁快就返學嘞!

時間真係過得好快!

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-6-19 23:07 發表

佢係都要束入去

mouth: mouth: mouth: 咁無計啦

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-6-19 23:08 發表

時間真係過得好快!

我仲記得去報喜topic問高比多唔多大6人

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-6-19 23:10 發表

我仲記得去報喜topic問高比多唔多大6人

嗰時個個都擔心大陸人搶晒啲床位

首頁
34567...95

尾頁

跳至