美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

lotte 百貨公司 & 明洞shopping 街不同路,一個在街頭,另一個在街尾!!! 唔方便!!!
但雪花秀可在臨走在airport 禁區內stilla duty free shop 買!!!

原帖由 wai001 於 09-9-24 16:41 發表
but 雪花秀 要去lotte 百貨公司, 9/for 10/f o既 duty free shop!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 wai001 於 09-9-24 16:41 發表
but 雪花秀 要去lotte 百貨公司, 9/for 10/f o既 duty free shop!!!

係樂天百貨9樓。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

公爵府

原帖由 wai001 於 09-9-24 16:44 發表
lotte 百貨公司 & 明洞shopping 街不同路,一個在街頭,另一個在街尾!!! 唔方便!!!
但雪花秀可在臨走在airport 禁區內stilla duty free shop 買!!!

聽人講在樂天買雪花秀送的samples 比機場多。

但事實我在樂天買, 淨得好少samples, 唔通我遇著個孤寒鬼。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

環保接龍勳章

OK, TKS!

原帖由 wai001 於 09-9-24 16:37 發表
在明洞shopping 果條街(在新世界百貨旁落地下街,往對面出,一直行入去),有好多不同skincare o既shop 架!!!

大宅

環保接龍勳章

咁你當時買左幾多野呀?

原帖由 wawaliluk 於 09-9-24 17:20 發表

聽人講在樂天買雪花秀送的samples 比機場多。

但事實我在樂天買, 淨得好少samples, 唔通我遇著個孤寒鬼。

大宅

環保接龍勳章

另外, 我想問 skin care d sales 係咪都係可以講英文?
我係混合性皮膚, T-ZONE 係油, 兩面超乾, 我應該買邊隻牌子 & 邊條LINE ?
我之前係HK 買過雪花秀D SAMPLE 用, 又唔係話唔好用, 但係又睇唔出有咩好效果, 因為我廿幾歲時, 唔知死用過SKII, 哇, 用完D皮膚果時真係靚到爆呀! 反光咁滯, 可惜依家已一把年紀, 生完阿仔仲多埋班TIM, 已經回覆唔返之前LU.....但係都想改善下D皮膚
另外, 有咩係MUST BUY 呢?

唔好意思, 實在太多野問啦....唔該咁多位...TKS

公爵府

原帖由 MEOWKLP 於 09-9-24 18:03 發表
另外, 我想問 skin care d sales 係咪都係可以講英文?
我係混合性皮膚, T-ZONE 係油, 兩面超乾, 我應該買邊隻牌子 & 邊條LINE ?
我之前係HK 買過雪花秀D SAMPLE 用, 又唔係話唔好用, 但係又睇唔出有咩好效果, 因為 ...

Skincare d sales 識講英文嗎? 明洞每間舖實最少有一個sales 識講英文。

每個牌子都可以搵到d啱你用, 唔知你想用咩牌子wor?

既然你後生時用過skII, 效果好, 點解唔繼續用? 唔好意思, 因我未用過SK II, 唔知佢有咩問題?

大宅

環保接龍勳章

因為用用下都已經無咩效lu ! 可能加上年紀又大左呢...呵呵!

珍珠宮

未必會懂講英文,但一定有個sales 識講普通話or日文law!!!

原帖由 MEOWKLP 於 09-9-24 18:03 發表
我之前係HK 買過雪花秀D SAMPLE 用, 又唔係話唔好用, 但係又睇唔出有咩好效果, 因為 ...
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

用skII 用得多(如果係成條line o甘用法)一定之後唔用d 皮膚會好差好差架wor!!!

原帖由 MEOWKLP 於 09-9-24 23:14 發表
因為用用下都已經無咩效lu ! 可能加上年紀又大左呢...呵呵!

珍珠宮

T-zone 係油,好可能係內乾內油wor!!! 上o左年紀o既女性都有依個問題!!!
你有冇用下d peeling o既product 去下T-zone 果度d角質層呀???
如冇,o甘T-zone 位d死皮厚,就算用多多好正o既essence or serum 都吸收唔好,補充唔好底層d水份平衡啦!!!
兩頰位係好乾,o甘要用d moisture essence or mask 多d 啦!!!

珍珠宮

我都係做o左人媽咪年紀唔細啦!!!
我以前T-zone 位,都係比較油wor,但用o左多d peeling gel 果d product, 再用番d essence / serum, 而家冇o甘油啦!!!

珍珠宮

我e-mail 俾依間公司o既負責人,佢話買滿單一相同貨品10件or total 總額係$3000 o既貨,都有得用佢地o既批發價買野wor!!!

原帖由 wai001 於 09-9-13 20:57 發表
有間hk o既公司叫 駿盈國際貿易有限公司
http://www.imegabeauty.com
好似有得幫人order d 韓國skincare, 好似都唔太貴wor!!!

有冇人有幫襯過依間公司呢???

大宅

環保接龍勳章

但係我之後都用返成條line, 皮膚都係無咩改善, 所以唔想再用lu

原帖由 wai001 於 09-9-25 00:27 發表
用skII 用得多(如果係成條line o甘用法)一定之後唔用d 皮膚會好差好差架wor!!!

大宅

環保接龍勳章

係呀, 我都想買d peeling 既 product, 請問咩牌子product 好呀? tks!

原帖由 wai001 於 09-9-25 00:32 發表
T-zone 係油,好可能係內乾內油wor!!! 上o左年紀o既女性都有依個問題!!!
你有冇用下d peeling o既product 去下T-zone 果度d角質層呀???
如冇,o甘T-zone 位d死皮厚,就算用多多好正o既essence or serum 都吸收唔好,補 ...

子爵府

醒目開學勳章

我都有少少野想補返呀~如果你地買開可以預埋我嗎?
原帖由 wai001 於 09-9-25 00:48 發表
我e-mail 俾依間公司o既負責人,佢話買滿單一相同貨品10件or total 總額係$3000 o既貨,都有得用佢地o既批發價買野wor!!!

公爵府

原帖由 MEOWKLP 於 09-9-25 02:14 發表
係呀, 我都想買d peeling 既 product, 請問咩牌子product 好呀? tks!

我自己就用開shiseido 其中條line - revital 嘅peeling, 都幾好用。

公爵府

原帖由 wai001 於 09-9-25 00:48 發表

批發價即係佢平時開價幾多% off?

珍珠宮

佢地話佢地個價係跟韓圜個位會浮動架!!!
不過,之前我e-mail 過佢地間公司o既負責人,佢覆我話一般 sleeping mask 零售價都係大約八十幾蚊 law!!!
而佢佢地sleeping mask 批發價係大約六十幾蚊左右啦!!!

原帖由 wawaliluk 於 09-9-25 09:37 發表

批發價即係佢平時開價幾多% off?

男爵府

我都想買PAPER MASK.咁點為之10件?係100塊定10塊?幾錢?有無人想SHARE?
Ho Lam's Homepage 2005年度我最喜愛video-1-層層叠

首頁

尾頁

跳至