跳至

首頁

尾頁

大宅

環保接龍勳章

原帖由 rain22man 於 09-11-30 00:20 發表
而家揾緊地方... 有點困難, 因好多都full左加上又要夠大, 你地有冇提議??

我問下平時去的樓上餐室,可否包場。多少錢?

大宅

環保接龍勳章

原帖由 donkayu 於 09-11-30 01:57 發表

如果平日,你多數幾點去?,,我地下次約平日丫,冇咁多人~
係呀,,桐恫E+一聽到音樂就跳舞,,好搞笑!!
我應該唔會報palygroup喇~,,因為我都成日約其他mami帶埋BB去飲茶,公園或者playroom玩,,就算冇約人,我都會單拖帶桐桐 ...

我和瑜瑜經常2點幾在那裡玩一個小時。我地下次一起玩,我知道有個新地方可以一起玩,沒那麼多人的。哈哈,下次和你們去。

大宅

環保接龍勳章

原帖由 sansan08 於 09-11-30 00:47 發表

我都想帶AUSCAR上playgroup呀, 佢太自我了, 要見多D人先得,你有咩心水呀? 如果岩一齊報呀

我記得YMCA有,英文班,但是是weekday morning的,我要去問下詳情。

大宅

我地都想參加playgroup (星期六& 日), 如果岩一齊報呀...

原帖由 sansan08 於 09-11-30 00:47 發表

我都想帶AUSCAR上playgroup呀, 佢太自我了, 要見多D人先得,你有咩心水呀? 如果岩一齊報呀

大宅

下次都一齊見下^^..我b女到而家都唔肯放手行1.2步><
http://lilypie.com/confirm.php?k=b37f340dd38d0816c751f3e1e4718da3

大宅

環保接龍勳章

原帖由 yiubbmama 於 09-11-30 18:52 發表
下次都一齊見下^^..我b女到而家都唔肯放手行1.2步>

好呀,下次一起玩呀。

大宅

hi hi,,,我都想參加你地party!
我都好想見下其他0808BB,
但因為27號咯日我無時間,只好等下次了

大宅

原帖由 小草媽媽 於 09-11-30 22:23 發表

好呀,下次一起玩呀。

好呀....比我b睇下08b係咁叻叻先得
http://lilypie.com/confirm.php?k=b37f340dd38d0816c751f3e1e4718da3

男爵府

原帖由 小草媽媽 於 09-11-30 12:24 發表

我和瑜瑜經常2點幾在那裡玩一個小時。我地下次一起玩,我知道有個新地方可以一起玩,沒那麼多人的。哈哈,下次和你們去。

好丫~
“有些傷口,時間久了就會慢慢長好;有些委屈,受過了想通了也就釋然了;有些傷痛,忍過了疼久了也成習慣了,然而卻在很多孤獨的瞬間,又重新湧上心頭。其實,有些藏在心底的話,並不是故意要去隱瞞,只是, 並不是所有的疼痛,都可以吶喊。”

大宅

環保接龍勳章

原帖由 donkayu 於 09-12-3 01:44 發表

好丫~

下星期二有空嗎?我地係尖東站上面的兒童樂園玩,幾大同乾淨嘎,不過沒大樹遮攩,要防曬帶bb飲用水和帽帽好d,因為旁邊涼亭都遠d。你有空一起過來玩。

大宅

環保接龍勳章

原帖由 yiubbmama 於 09-12-2 00:05 發表

好呀....比我b睇下08b係咁叻叻先得

同上,你有空可以一起來玩,那裡很乾淨,只是很少人玩,地鐵穿人行通道很方便,推bb車的話不用上街道同人逼。有電梯直達。

大宅

原帖由 小草媽媽 於 09-12-3 19:46 發表

同上,你有空可以一起來玩,那裡很乾淨,只是很少人玩,地鐵穿人行通道很方便,推bb車的話不用上街道同人逼。有電梯直達。

如果係我同埋大女一齊出黎..佢果日放假

大宅

環保接龍勳章

原帖由 yiubbmama 於 09-12-5 00:19 發表

如果係我同埋大女一齊出黎..佢果日放假

好呀,你可以到時pm我交換電話。你大女幾歲呀?baby瑜可以識多個姐姐一起玩。

男爵府

原帖由 小草媽媽 於 09-12-3 19:43 發表

下星期二有空嗎?我地係尖東站上面的兒童樂園玩,幾大同乾淨嘎,不過沒大樹遮攩,要防曬帶bb飲用水和帽帽好d,因為旁邊涼亭都遠d。你有空一起過來玩。 ...

SORRY呀~我個日唔得
“有些傷口,時間久了就會慢慢長好;有些委屈,受過了想通了也就釋然了;有些傷痛,忍過了疼久了也成習慣了,然而卻在很多孤獨的瞬間,又重新湧上心頭。其實,有些藏在心底的話,並不是故意要去隱瞞,只是, 並不是所有的疼痛,都可以吶喊。”

大宅

環保接龍勳章

原帖由 donkayu 於 09-12-5 01:45 發表

SORRY呀~我個日唔得

不要緊!下次啊。

大宅

環保接龍勳章

yiubbmama,不好意思,想告訴你我baby瑜病左,傷風有鼻水,剛看完醫生回家,明天我們不去遊樂場了。

別墅

如果攪小朋友christmas party, 預埋我吖.
因為我個女都無乜朋友仔, 我想佢可以同多d差唔多年紀嘅小朋友玩.

民房

原帖由 小草媽媽 於 09-12-3 19:43 發表

下星期二有空嗎?我地係尖東站上面的兒童樂園玩,幾大同乾淨嘎,不過沒大樹遮攩,要防曬帶bb飲用水和帽帽好d,因為旁邊涼亭都遠d。你有空一起過來玩。 ...
尖東站上面的兒童樂園?向邊架, 我都想知呀

大宅

環保接龍勳章

原帖由 sansan08 於 09-12-12 01:11 發表
尖東站上面的兒童樂園?向邊架, 我都想知呀

係尖東火車站上面。地下通道有電梯直達上面個花園。比九龍公園那個要乾淨得多了。還有鞦韆玩,雖然bb還不是太適宜玩住,但是滑梯非常好玩。等瑜bb好返之後,下次約埋一起去玩吧!

大宅

環保接龍勳章

原帖由 小草媽媽 於 09-11-30 02:04 發表

我問下平時去的樓上餐室,可否包場。多少錢?

我問過了,他們說老闆會覆我,但到今天還沒電話來。

首頁

尾頁

跳至