親子旅遊

跳至

首頁
34567...16

尾頁

民房

mandy_lee 16/02 KSNN05-SD 新華leunter 17/02 KSNN05-SD 新華
tramtram 19/02 AKSEW-4PA 星晨
mandy 20/2 KSGD05 美麗華
bobohello 21/2 KSNN05-SP 新華
3t 10/2 KSNN05-SP 新華
qk ma 18/2 KSNN05-SD 新華
月師奶 17/2 SKC05N 永安
katkat123 21/2 KSNN05-SP 新華

想問下大家, 係邊度買防水(滑雪用) 既手套 大人同小朋友

民房

qk ma 記得我嗎? 0605 mami

我地同一個團, 你個小朋友幾大呀?

子爵府

我想問有無ma ma試過到出發前一星期先話唔成團.到時報其他團唔知重有無位,可以話我知嗎?thank

男爵府

原帖由 yann1027 於 10-1-15 09:23 發表
我想問有無ma ma試過到出發前一星期先話唔成團.到時報其他團唔知重有無位,可以話我知嗎?thank

新年團會在 14 日前confirm 21 天前交尾數架bor. 你報咗幾時啊. 打去airlines check 下有無你名.

子爵府

我報左2月9日.4天團

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原帖由 katkat123 於 10-1-15 07:33 發表

katkat123, ha..我要睇樣至記得呀..
bobohello, 佢個b..一歲多大...

大宅

回覆 9# 月師奶 的文章

點解你加入$6 咁少既, 我12月中報名, 同e+ 比個稅相差左成$30咁多既????
e+ 俾$569

洋房

好似我是新年團中最早的..都無咩人報..仲唔知唔唔會唔成團..唉

大宅

試過!!!! 報團時同我講成團, 點知剛好係出發前一個星期多少少話唔成團 ,由於我成日睇d團既資料,立即打電話去另一間問呢個團有無位,係電話叫佢講一次行程我知,就即劇用信用咭留位!放工即去俾錢!!!咁囉...果次是暑假來的!

原帖由 yann1027 於 10-1-15 09:23 發表

大宅

唔知呀! 我係十二月十日報名囉, 咁樣個稅會有分別??

原帖由 rrma 於 10-1-15 14:28 發表
點解你加入$6 咁少既, 我12月中報名, 同e+ 比個稅相差左成$30咁多既????
e+ 俾$569

侯爵府

畀面勳章

To : qk ma
睇嚟你係bk 真係相識滿天下喎

To : katkat
好期待221見你呀
呀仔太細(歲半)唔預佢
我兩公婆過2人世界咋^^

原帖由 katkat123 於 10-1-15 07:33 發表

侯爵府

畀面勳章

嘩.............
人人唔同價, why????
新華加$25
原帖由 rrma 於 10-1-15 14:28 發表
e+ 俾$569

侯爵府

畀面勳章

應該有
我一月4號報
原帖由 月師奶 於 10-1-15 23:15 發表
唔知呀! 我係十二月十日報名囉, 咁樣個稅會有分別??

男爵府

原帖由 bobohello 於 10-1-16 11:39 發表
應該有
我一月4號報

佢地CALL 咗你地要加$ 定你地自己CHECK 架, 我好似12 月頭報有分別嗎.

大宅

請問"腳暖包"可在哪裡買到呢?我未聽過喎...好似唔錯喎

原帖由 tramtram 於 10-1-14 14:59 發表
我朋友講全部都有得租, 唔太建議自已帶, 驚唔夠暖/唔防水, 我諗住自備帽/頸巾/手套/暖包 (驚腳板凍, 就帶埋腳暖包)

大宅

排返靚仔先: (似乎多數人跟新華喎...)

苡珈B媽咪 11/2 KSNN05-SD 新華
mandy_lee 16/02 KSNN05-SD 新華
新華月師奶 17/2 SKC05N 永安
leunter 17/02 KSNN05-SD 新華

大宅

回覆 3# mandy_lee 的文章

因為要俾尾數, 所以主動問要俾幾多$.

複式洋房

新華月師奶 17/2 SKC05N 永安

any chance of listing the price per person too so we can compare?

大宅

我個名無端多左"新華", 改番了

排返靚仔先: (似乎多數人跟新華喎...)

月師奶 17/2 SKC05N 永安

大宅

我係順路去交埋尾數時, 佢地話每位加多6蚊, 總共我兩位加左12蚊囉

原帖由 mandy_lee 於 10-1-16 12:52 發表

佢地CALL 咗你地要加$ 定你地自己CHECK 架, 我好似12 月頭報有分別嗎.

首頁
34567...16

尾頁

跳至