自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

原帖由 RAA 於 10-4-30 12:13 發表
唔會, 只要出嚟嗰個唔係我c6

係o既話我一定唔止睥咁簡單lor...

男爵府

睛靈勳章 BK Milk勳章

去時鐘酒店就一定係做衰嘢?!兩公婆有時攪吓情趣都會去的。

唔好咁井底啦!
靚太唔易做!!

水晶宮

可能是警方臥底呢
少奶奶的身份,丫頭的命...

大宅

原帖由 pp6113 於 10-4-30 20:35 發表
其實就算人地個妝係新化或者係過左成晚,都與人無關,唔明你卑視人咩?

我冇啤個女, 只係形容狀況.

大宅

原帖由 kc 於 10-4-30 21:19 發表
去時鐘酒店就一定係做衰嘢?!兩公婆有時攪吓情趣都會去的。

唔好咁井底啦!

我承認呢方面真係見識少.

大宅

換個極端既例子, 如果咁啱經過一樓一, 咁啱見到一個疑似x蟲既男子, 係未都認為召妓冇犯法, 又唔關自己事, 會冇所謂? 又或者斷估佢只係通渠姐? 我意思係當喺街上見到自己唔認同既事, 又例如一個男人用尾指津津樂道喺度採礦, 係未都唔會卑照佢先?

大宅

好媽媽勳章

唔會 因為我同我老公有時都想換下地方刺激下
但我同我老公出街都好似哥同細妹咁

珍珠宮

其實樓主唔駛解釋/譬喻咁多,
偏見o既野根本就冇得解,
正如呢度每次有人呻係邊度遇到有問題o既人, 都會有人問係唔係八十後、大陸人。
ps 我自己本身都對某d野有極其嚴重o既偏見, 可能全港得我一個人咁諗都唔定。

大宅

係未大家同老公梳乎完會分開走, 仲要老公有揸車但唔等老婆? (註: 嗰度唔就腳) 我思想可能真係停留喺石器時代.

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

見解獨特,難覓同路人!!

子爵府

原帖由 Sueita 於 10-4-30 12:13 發表
唔會...如果係花糟/公廁/出嚟就會喇~

大宅

都係大家自由討論下姐, 冇話要取得共識.

大宅

好媽媽勳章

原帖由 qqbabe 於 10-4-30 23:15 發表
換個極端既例子, 如果咁啱經過一樓一, 咁啱見到一個疑似x蟲既男子, 係未都認為召妓冇犯法, 又唔關自己事, 會冇所謂? 又或者斷估佢只係通渠姐? 我意思係當喺街上見到自己唔認同既事, 又例如一個男人用尾指津津樂道喺 ...

其實在條街到又望得幾多
只要係唔關我事我都唔會特登望人
除非條友受左傷 會幫佢call下白車
唔通你見到人地上一樓一就去報警??無啦啦啤人 如果個人係傻傻地 比人打比人砍都唔知咩事 帖上好多時我都會帶小朋友出街 我要保護好佢

大宅

好媽媽勳章

原帖由 qqbabe 於 10-4-30 23:25 發表
係未大家同老公梳乎完會分開走, 仲要老公有揸車但唔等老婆? (註: 嗰度唔就腳) 我思想可能真係停留喺石器時代.

e....我真係試過=0=
真係分開走 因為大家之後既目的地唔同

大宅

原帖由 qqbabe 於 10-4-30 23:15 發表
換個極端既例子, 如果咁啱經過一樓一, 咁啱見到一個疑似x蟲既男子, 係未都認為召妓冇犯法, 又唔關自己事, 會冇所謂? 又或者斷估佢只係通渠姐? 我意思係當喺街上見到自己唔認同既事, 又例如一個男人用尾指津津樂道喺 ...

召妓有無犯法我就唔知.所以唔敢答你.但如果見到疑似x蟲既男子召妓.我又唔會覺得關自己事喎.理得佢係咪通渠姐.

其實話時話.點解你要啤住一至五係時鐘酒店出黎架男人同無化粧囗腫面腫架女人呢?你識佢地架?點解星期六同日你又唔啤呢?

大宅

原帖由 Koey0729 於 10-4-30 23:43 發表

召妓有無犯法我就唔知.所以唔敢答你.但如果見到疑似x蟲既男子召妓.我又唔會覺得關自己事喎.理得佢係咪通渠姐.

其實話時話.點解你要啤住一至五係時鐘酒店出黎架男人同無化粧囗腫面腫架女人呢?你識佢地架?點解星期 ...

你要睇晒5版才知前文後理, 我女weekdays先番學.
原因? 下面可能解釋左.
原帖由 goat 於 10-4-30 23:22 發表
正如呢度每次有人呻係邊度遇到有問題o既人, 都會有人問係唔係八十後、大陸人。
ps 我自己本身都對某d野有極其嚴重o既偏見, 可能全港得我一個人咁諗都唔定。 ...

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 goat 於 10-4-30 23:22 發表
ps 我自己本身都對某d野有極其嚴重o既偏見, 可能全港得我一個人咁諗都唔定。 ...

我諗起"handlababy"..
e...我接受唔到囉~~~
講野唔好笑又唔識講爛gag
上forum只為吹水唔好同我認真

大宅

原帖由 qqbabe 於 10-4-30 23:50 發表

你要睇晒5版才知前文後理, 我女weekdays先番學.
原因? 下面可能解釋左.

我睇曬架 la~放心 la~
我知你個女女weekdays先番學.但你之前強調一至五係未真係咁多夫妻?咪問你點解一至五先要囉?

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

生理需要,冇分星期幾,出入時鍾酒店有乜問題,人地鍾意點走對路人甲、乙有乜影响?一買一賣人地嘅自由,點解要啤人?

大宅

原帖由 三順 於 10-5-1 00:06 發表
生理需要,冇分星期幾,出入時鍾酒店有乜問題,人地鍾意點走對路人甲、乙有乜影响?一買一賣人地嘅自由,點解要啤人?

死火.我終於 get 到樓主架意恩 la~樓主會唔會同你 honey 一至五無happy.就認定香港地架所有夫妻係一至五唔會去時鐘酒店.去得架就係偷情.係咪咁意思呢?

首頁

尾頁

跳至