影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

唔得呀,好眼瞓啦,我去瞓啦...
父母過份愛子女,會反射成為子女的煩惱;對子女要放心,他們才能安心.

心願

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

爆蔥係咪唔做人網呀?
原帖由 chinatea 於 09-7-15 12:49 發表

你知唔知爆沖原來有個網台架佢係台主來即係佢開架,佢搵我女上去佢個網幫佢做主持,我都係剛剛先知,我女話要考慮下先,佢個節目叫72行架,仲叫我女幫佢地做cosplay節目,不過我女應該唔去做啦,又要搵料又要夜收工. ...

琥珀宮

我贊成做長工呀!收入穩定有福利,梗好過做PT啦!
原帖由 心願 於 09-7-15 23:46 發表
其實我有D野想問你地架,我呀頭同我講話要我做番full time呀,但...佢講明要我管理晒我果pat呀,如果做番full time我又要無日無夜咁返工架啦,我呢幾個星期已經晚晚8、9點收工,成個月無放過假啦,做番full既話第日都唔知 ...

男爵府

醒目開學勳章

唔知點解我上極都入唔到facebook,人地玩緊game架嘛,而家無得玩啦,激死我啦

男爵府

醒目開學勳章

深深,如果人工唔錯o既轉全日都ok,雖然辛苦,但亞頭又睇你,比咁多人你管,其實真係唔錯架,你同心佬商量下

男爵府

醒目開學勳章

tt,我要屎包呀,唔制呀

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 心願 於 09-7-15 23:38 發表
TT~咁你D野點好呀,

無啦啦又無晒D公仔>.

做咩咁驚呀?我打左比亞黃叫佢比户口我入數架啦,我女都比左錢,你驚我走數呀?次次我都係出去你道架啦,又冇叫過你送入來,真係冇時間去青衣你就掉左佢啦,錢會照入比亞黃架啦.

我都同亞黃講左唔好攪住你架啦,我都唔知佢咁快比哂你,我可以約亞黃架,麻煩哂呀.
<br><br>

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 小路 於 09-7-15 23:47 發表
爆蔥係咪唔做人網呀?

好似入過一次係佢最後一晚幫人網,今日開msn個女比左條link我入去我見有個節目係佢個名做主持,其他咩都唔知架啦.

屎太算啦我地d屎包同你緣盡架啦,今日比人提醒話加花生醬冇咁好,只要用蛋加d朱古力粉就ok架啦.
<br><br>

琥珀宮

早晨呀!

TT,你有無爆蔥條link呀!我想聽下佢做咩節目呀!
原帖由 chinatea 於 09-7-16 02:44 發表

好似入過一次係佢最後一晚幫人網,今日開msn個女比左條link我入去我見有個節目係佢個名做主持,其他咩都唔知架啦.

屎太算啦我地d屎包同你緣盡架啦,今日比人提醒話加花生醬冇咁好,只要用蛋加d朱古力粉就ok架啦. ...

琥珀宮

TT、我諗深深唔係驚既!佢個人交帶者!你唔好怪佢啦!

原帖由 chinatea 於 09-7-16 02:39 發表

做咩咁驚呀?我打左比亞黃叫佢比户口我入數架啦,我女都比左錢,你驚我走數呀?次次我都係出去你道架啦,又冇叫過你送入來,真係冇時間去青衣你就掉左佢啦,錢會照入比亞黃架啦.

我都同亞黃講左唔好攪住你架啦,我都唔知佢 ...

水晶宮

原帖由 小路 於 09-7-16 08:27 發表
早晨呀!

TT,你有無爆蔥條link呀!我想聽下佢做咩節目呀!

我都未聽add左係我的最愛架唔知點解搵唔返,等我問個女比返我啦.

唔係怪佢,已經比人大大聲話叫我還錢.一講到錢就個個楚河漢界,我真係唔知亞黃做咩交d護膚品比佢,我以為亞黃直接約我同收錢者.

咁我女又唔同住費事佢拎咁多野入大埔就叫我女搵速遞去攞左交埋佢份錢比心心架啦,我之後已經叫心心問亞黃攞户口我入左錢比人先啦,亞黃話:你地唔係18號見咩?到時先收錢未遲啦,咁約會取消唔係我意思者.

我都話亞黃架啦,我地咁叫心心傳來傳去又有錢銀接觸,而且唔係一次半次麻煩到人呀,又唔關心心事要人勞心勞力都唔好啦.

路人話取消咁果日本來約左,咁我諗住不如約心心兩公婆係元朗食日本野,心心驚成咁做咩呢?真係我從來叫人買野我都會出去攞,自己住得遠真係唔會洗人,都唔會咁大牌叫人送入來,我真係唔明心心驚咩,我再講一次:我從來唔會叫人送野入來比我,都唔會咁做,從來我未拖欠過人地一蚊,唔明心心驚咩野?
<br><br>

琥珀宮

.

首頁

尾頁

跳至