跳至

首頁

尾頁

別墅

原文章由 LVictoria 於 07-12-16 03:56 發表
星期六、日 要响 新城市 買滿$100的單據先可以坐gar,
但平日,幾多$的單據都得.
記住只可用新城市買野的單據,
好運中心、沙田中心、沙田廣場...係唔得gar!!!!

...

今日去左玩啦, 都唔錯,
晴晴今日又咳咳, 激c 個個月仲有一兩次係今
都唔知點好

複式洋房

晴晴咳咳好番未呀......如果係d痰唔清...試下食喉"早"散 or 喉"早"mood呀....余仁生有呀 !! OK 的....

複式洋房

LVictoria...你個bb 係咪女仔?叫咩名呀?

別墅

原文章由 lo_bobo 於 07-12-18 12:23 發表
晴晴咳咳好番未呀......如果係d痰唔清...試下食喉"早"散 or 喉"早"mood呀....余仁生有呀 !! OK 的....

已經好好多, 通常要食多久, 我好怕佢食, 因為每次食都哭都7彩,
真係好慘:-( :-( :-(

LV 同你一樣係仔,

得閒我地可以約星期六去玩, 反正我過沙田都好方便

複式洋房

我通常比佢食一次喉"早"mood...當清下痰...bcos D 藥清唔到痰.....

約星期六去玩....都好....但我個曉嵐比較cool...要warm up先同你玩ka.....:tongue: :tongue: .....maybe 過左x'mas la....我都未去過Snoopy 公園.....

別墅

原文章由 lo_bobo 於 07-12-20 12:10 發表
我通常比佢食一次喉"早"mood...當清下痰...bcos D 藥清唔到痰.....

約星期六去玩....都好....但我個曉嵐比較cool...要warm up先同你玩ka.....:tongue: :tongue: .....maybe 過左x'mas la....我都未去過Snoo ...

今日去買先, 我隻囡到要warm up 先同人玩, 如果去再約你,
唔知點解晴晴d 牙有少少綠色係牙度, 已經日日刷牙都會今,
有d 話吃藥多, 都唔需唔需要去睇醫生

複式洋房

睇下醫生好d.......雖然話係乳齒jey....or next time 睇開醫生問下la.....

wish LV , elaine既BB....Merry X'mas la...

別墅

原文章由 lo_bobo 於 07-12-24 18:29 發表
睇下醫生好d.......雖然話係乳齒jey....or next time 睇開醫生問下la.....

wish LV , elaine既BB....Merry X'mas la...

聖誕快樂呀, 兩位mami

複式洋房

呢個X'mas....曉嵐 ,發燒103.5 ......睇左醫生好番dd.....!!家下d天氣好易中招.....:(

別墅

原文章由 lo_bobo 於 07-12-28 14:17 發表
呢個X'mas....曉嵐 ,發燒103.5 ......睇左醫生好番dd.....!!家下d天氣好易中招.....:(

下星期天然都會好涼, 真係要小心d , 我都病左, 係今咳:-(

複式洋房

天氣終於暖番......:D :D :D

今年曉嵐同我地一起倒數.....10.9.8.7.6.5.4.3.2.1.......好野....

你地呢 ???

[ 本文章最後由 lo_bobo 於 08-1-7 12:36 編輯 ]

別墅

原文章由 lo_bobo 於 08-1-7 12:35 發表
天氣終於暖番......:D :D :D

今年曉嵐同我地一起倒數.....10.9.8.7.6.5.4.3.2.1.......好野....

你地呢 ???

我地係屋企倒數, 不過一早就訓左,
lee 排今少見你, 最近忙勿

複式洋房

上個week要交功課......:tongue: :tongue: 要lunch time先上internet ka.....夜晚我honey霸住用ka......通常夜晚曉嵐訓左我都煲劇...

別墅

原文章由 lo_bobo 於 08-1-14 13:04 發表
上個week要交功課......:tongue: :tongue: 要lunch time先上internet ka.....夜晚我honey霸住用ka......通常夜晚曉嵐訓左我都煲劇...

o 我最近都忙都c , 都好少上網. 起碼要忙都過年:-(

首頁

尾頁

跳至