跳至

首頁

尾頁

別墅

我地都好想join一齊玩, 預埋我地
囡囡:紫鈞
DOB: 21-11-2007
2A1B

別墅

歲半聚會 -5/31 迪欣湖野餐

Date: 5/31
Time : 2-5pm
Venue: 迪欣湖野餐 (食品自備)
等候: 門口便利店附近的遊樂場仔
相認方法:NOV Babies 請穿白T-shirt 紅Bib or 圍巾

問咗去過的朋友,草地任跑任坐,可以帶波去玩.最好等的地點為門口便利店附近的遊樂場仔,我們等夠5個家庭到了就一起找場地及'set營'我有一個布屋和彩虹傘帶去玩.印D歌詞唱下歌仔.

天氣可能會熱D,不過我今日去咗沙灘,坐樹陰下都OK.如下雨就自動CANCEL.SEE U

confirmed NOV babies:
1. James 06 NOV
2. Lilian 30 NOV
3. Ziv 08 NOV
4. Prudence 29 NOV
5. Cary 29 Nov

6. Ethan 08 Nov

7. Hay Hay 02 Nov

8. Issac 6 Nov

9. Michelle 28 Nov

10. Jamie 05 Nov

11. Chin Lam 09 Nov

12. Defoe 14 Nov

13. 寶寶 16 NOV

14. 紫鈞 21Nov

別墅

ok what is yr baby name and birthday?

原帖由 tabo817 於 09-5-19 14:28 發表
我比較少在0711月媽媽會發言,又未曾參加過之前搞的活動,唔知大家是否介紹我參加呢?我去過迪欣湖,非常適合小朋友玩.所以想和其他囡囡的同月出世的小朋友玩. ...

大宅

謝謝.我報名啦!

祉珈 22/11
2A 2B(大仔3歲半)

開心寶寶祉翹仔[/url]

別墅

相認方法:NOV Babies 請穿白T-shirt 紅Bib or 圍巾

問咗去過的朋友,草地任跑任坐,可以帶波去玩.最好等的地點為門口便利店附近的遊樂場仔,我們等夠5個家庭到了就一起找場地及'set營'我有一個布屋和彩虹傘帶去玩.印D歌詞唱下歌仔.

天氣可能會熱D,不過我今日去咗沙灘,坐樹陰下都OK.如下雨就自動CANCEL.SEE U

15. 祉珈 22/11 **亞哥一齊黎無所謂

複式洋房

愷翹 16nov
thx!

別墅

15. 祉珈 22/11 **亞哥一齊黎無所謂

16. 愷翹 16nov

大宅

唔知會唔會落雨呢....

大宅

希望唔好落雨!

別墅

see U on Sunday

別墅

Terry left message on my face book:

「我望過天氣預告,好似不會下雨喎! 」

good luck

原帖由 cattylui 於 09-5-29 19:21 發表
希望唔好落雨!

大宅

好野!!!

原帖由 marjoe 於 09-5-29 22:25 發表
Terry left message on my face book:

「我望過天氣預告,好似不會下雨喎! 」

good luck

別墅

今日(星期六)放晴,野餐有望一齊祈禱啦!

原帖由 珊珊媽媽 於 09-5-30 09:32 發表
好野!!!

大宅

好嘢!好嘢!轉好天啦! 我估聽日可以成行!

你地會帶咩嘢食?我諗住帶生果、面包之類。

到時見!

大宅

我都係諗住帶依d
食生果健康d, 仲可以帶dd果汁面包~

原帖由 cattylui 於 09-5-30 11:38 發表
好嘢!好嘢!轉好天啦! 我估聽日可以成行!

你地會帶咩嘢食?我諗住帶生果、面包之類。

到時見!

別墅

明天帶咩去野餐

1.芝士麵飽
2.士多啤梨
3.火龍果
4.鮮果汁

原帖由 珊珊媽媽 於 09-5-30 11:44 發表
我都係諗住帶依d
食生果健康d, 仲可以帶dd果汁面包~

大宅

今日辛苦晒joey ^_^

大宅

super thanks joey and all mummies as well

so happy today, full of fun & joy

大宅

雖然遲大到,但都很開心!希望下次再有機會一起玩.
開心寶寶祉翹仔[/url]

男爵府

2024勳章 BK Milk勳章

joey (james媽媽)

你有無facebook的? 想share番D PHOTO 呀!

hi, 歡迎各媽咪可以ADD 我, 大部份5月31號的已Upload 上 我c6 的facebook album

[email protected]
大個仔是"華"

首頁

尾頁

跳至