跳至

首頁

尾頁

別墅

我都希望keep住好似你咁上下就好啦, 我現在27.5週, 重左大約15磅, 個肚同pat pat 超大 ...
原帖由 KARYKARYKARY 於 09-7-25 16:55 發表
我明日三十週,宜家重左20lb左右,但除左個肚大之外,其他部位無咩點肥~~

別墅

你本身是否很瘦
原帖由 CoffeeCake 於 09-7-27 09:59 發表
我呢個WEEK就28W,重左30磅左右。。但仍然著緊S碼大肚牛仔褲。。。都唔知重左去邊。。。

大宅

我都是30週,預產期10月4日,不過已經重超過30磅,不過照超聲波時,醫生估bb有三磅左右,唔算大,所以肥晒在我下身,so sad,不過見到bb個4d樣,都幾開心,有無可以教我食什麼,可以令bb出世大少少的.我怕他不夠大
原帖由 tangerine 於 09-7-27 12:26 發表
你本身是否很瘦

大宅

我大肚前都係一般身型(157CM,48KG)。
唔知係咪密度高左,哈!

原帖由 tangerine 於 09-7-27 12:26 發表
你本身是否很瘦

複式洋房

原帖由 Vicky901 於 09-7-27 13:03 發表
我都是30週,預產期10月4日,不過已經重超過30磅,不過照超聲波時,醫生估bb有三磅左右,唔算大,所以肥晒在我下身,so sad,不過見到bb個4d樣,都幾開心,有無可以教我食什麼,可以令bb出世大少少的.我怕他不夠大
...

複式洋房

原帖由 Vicky901 於 09-7-27 13:03 發表
...

食花膠,好有益架。

複式洋房

我而家27周,肥左30磅以上。
我陀大仔時TOTAL重左60磅,今次肥得仲快過上次。

複式洋房

原帖由 CoffeeCake 於 09-7-27 16:35 發表
我大肚前都係一般身型(157CM,48KG)。
唔知係咪密度高左,哈!

our 大肚前 body frame is similar.
Now, I'm 57.5kg, my belly is 37.2"
Overall a size bigger. The belly is getting very heavy! very tired everyday.

大宅

咁你一定係肥肚唔肥身嚕!
我重左成30LBS啦!成個人圓晒

原帖由 lifeasapig 於 09-7-30 23:17 發表

our 大肚前 body frame is similar.
Now, I'm 57.5kg, my belly is 37.2"
Overall a size bigger. The belly is getting very heavy! very tired everyday.

男爵府

畀面勳章

我而家29周幾,肥左磅18。
今個星期一睇c+, 佢話亞b 都有1.38kg ( 大約3磅 )

大宅

我28週, 都係重左18磅左右, 個肚都幾大幾重, 但d塊面同手手腳腳好似冇咩肥過咁...唔通果十幾廿磅聚晒個肚度??

大宅

咁咪好囉, 肥肚唔肥人。我都不知幾想...

原帖由 adaho43 於 09-8-1 18:39 發表
我28週, 都係重左18磅左右, 個肚都幾大幾重, 但d塊面同手手腳腳好似冇咩肥過咁...唔通果十幾廿磅聚晒個肚度??

首頁

尾頁

跳至