興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 JENNYSKY 於 09-9-26 10:49 發表
細仔出左院,無事喇

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

妳都要保重呀!:loveliness:
原帖由 2jmama 於 09-9-26 11:39 發表

大家好.LEE個WEEK好忙...

大少學校係剛過既星期一ANNOUNCE咗要停課,因為全校超過10%學生有流感請病假.所以要停課一個WEEK.下星期二再返學.

無上來一個星期剛溫晒書又見到有好多小瘋人唔舒 ...

................
講到LEE到又夠鐘走人啦.....保重呀各位.希望有病既早日康復,無病既加強自我抵抗力:loveliness:

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

記得呀,最遲10月2日前!
原帖由 JENNYSKY 於 09-9-26 10:51 發表
早晨各位~
希望QQ可以天天順利,我都未交表,等星期一先啦

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 hehalady 於 09-9-26 16:00 發表
係咩 .... 乜妳哋咁年輕 gar

題外話:今朝 lar 主席公吹水,人家好羡慕 d 人可以生幾個 BB .... 我問佢:咁你有無後悔我去剪咗呀?

主席公: ..... 唓!我無話要剪 gar wor .... 係 ...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

又關我咩事
原帖由 hehalady 於 09-9-26 16:04 發表
多得亞 honey 唔少 .... honey 真係唔少唔得

終於買咗部 LCD TV .... 依家洗落衫就去裝機 and then 搬埋部人頭豬入房 .... 希望一切順利,可以等陣見喇
...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原來熙熙先係大喊十
原帖由 kitwong 於 09-9-26 18:13 發表
要每天開心地上學,不要哭了

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 3littlepigs 於 09-9-26 21:14 發表
百六蚊即係百六蚊,得果24 Mbp :-(

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

仔女都係一樣啫
原帖由 pinkyhsy 於 09-9-27 00:34 發表
一哥把口就係咁講囉, 佢話呢個都想係女喎!!!! 心個句就唔知啦!!!

子爵府

聽日要返醫院檢查.....今晚就忽然打個一號風.....真係要寫個服字!!!!!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

貴人即係貴人

小心d呀........
原帖由 pinkyhsy 於 09-9-27 23:17 發表
聽日要返醫院檢查.....今晚就忽然打個一號風.....真係要寫個服字!!!!!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

早早~

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無果樣恨果樣囉~
原帖由 hehalady 於 09-9-26 16:00 發表
借問聲 ... 係咪個個男人都好恨生個囡 gar 呢

版主

抵玩啦~:mrgreen:
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-9-27 17:38 發表
我啱啱都抬咗呢部↓返屋企lu~

果部大牛龜,晚晚睇橫線不特止,仲一晚自動熄機幾次,真係火都嚟...................

珍珠宮

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

good morning~~:lol
今朝要同大仔去睇專注力,排左成年終於有得睇正苦
唔洗再睇私家囉
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

依家鄉下個天已經面黑,小心呀
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-9-27 23:50 發表
貴人即係貴人

小心d呀........

珍珠宮

of course

女有咩好? 真係識嗲你 : 媽咪,我好掛住你呀,全世界最愛你呀 呢 D 肉麻野係 D 女先講吓
係咩 .... 乜妳哋咁年輕 gar

借問聲 ... 係咪個個男人都好恨生個囡 gar 呢

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

燒賣都識講:lol :lol
原帖由 webjen 於 09-9-28 09:46 發表
of course

女有咩好? 真係識嗲你 : 媽咪,我好掛住你呀,全世界最愛你呀 呢 D 肉麻野係 D 女先講吓

珍珠宮

你就唔少唔得
原帖由 hehalady 於 09-9-26 16:04 發表
多得亞 honey 唔少 .... honey 真係唔少唔得

終於買咗部 LCD TV .... 依家洗落衫就去裝機 and then 搬埋部人頭豬入房 .... 希望一切順利,可以等陣見喇
...

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

good morning!

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

首頁

尾頁

跳至