自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

更新:

正如各位大部份人所講, 個女仔真係一個人有兩個男朋友的, 一個係平日放假上去搵佢, 一個就假期上去搵佢, 各男人每個星期上深圳一次, 每次都要帶化妝品護膚品俾佢, 同A男人出街買野, 買相機等等....轉頭就同B男人講買左乜乜, 可以拎返錢的. 又話要學電腦學英文學化妝, 問完A拎四千蚊學費, 轉頭就同B又拎四千蚊學費, 上堂要買好多用品, 各自又向A 同 B 拎返錢. 成日話無錢洗, 叫男人快D上去深圳拎錢俾佢. 佢好精的, 一個人住兩間屋, 因為每間屋係各自由A 同 B租的. 而A 同 B緊係唔知大家的存在啦.

大家可能會問, 個女仔一定好正好識服侍人, 唔係, 佢係連飯都唔識煮的, 成日要錢錢錢....

香港男人, 點解咁蠢!!!

別墅

D人,夠知食煙會致癌,都沒林過戒啦。
D人,夠知叫雞好易染性病,都無雞不歡啦,相對來講,包二奶算安全嘎啦。
總而言之,都係男人唔好啦~管掂自己男人最重要,唔好比甘多錢佢哋,等D女人更平都包唔起。哼!

大宅

原帖由 未做阿妈 於 10-6-1 20:26 發表
D人,夠知食煙會致癌,都沒林過戒啦。
D人,夠知叫雞好易染性病,都無雞不歡啦,相對來講,包二奶算安全嘎啦。
總而言之,都係男人唔好啦~管掂自己男人最重要,唔好比甘多錢佢哋,等D女人更平都包唔起。哼! ...

但比叫叫雞貴呢. 以我所知, 兩個男人都係較後生的, 約三十, 唔係個d大年紀的男人.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 鑰匙 於 10-6-1 20:12 發表
更新:

正如各位大部份人所講, 個女仔真係一個人有兩個男朋友的, 一個係平日放假上去搵佢, 一個就假期上去搵佢, 各男人每個星期上深圳一次, 每次都要帶化妝品護膚品俾佢, 同A男人出街買野, 買相機等等....轉頭就同B男人講買左乜乜, 可以拎返錢的. 又話要學電腦學英文學化妝, 問完A拎四千蚊學費, 轉頭就同B又拎四千蚊學費, 上堂要買好多用品, 各自又向A 同 B 拎返錢. 成日話無錢洗, 叫男人快D上去深圳拎錢俾佢. 佢好精的, 一個人住兩間屋, 因為每間屋係各自由A 同 B租的. 而A 同 B緊係唔知大家的存在啦.

大家可能會問, 個女仔一定好正好識服侍人, 唔係, 佢係連飯都唔識煮的, 成日要錢錢錢....

香港男人, 點解咁蠢!!!
深圳一次, 每次都要帶化妝品護膚品俾佢, 同A男人出街買野, 買相機等等....轉頭就同B ...

識煮飯果d男人唔鐘意架

順順利利 大吉大利       

大宅

回覆 62# smallsam 的文章

Every family has problems.

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至