懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

嘩, 頭先睇番 '點解個個大肚婆都咁老' 當中樓主講既嘢, 好得人驚呀!!!! 冇見過啲人把口可以賤成咁.....

好鄧佢啲仔女慘, 有個咁既媽咪, 亦都好鄧佢父母慘, 因為唔識教女, 教到個女咁冇家教.......唉, 成日稱呼人少得罪人多, 又冇口德, 有錢又點????? 一啲教養都冇, 成日丟架,俾人睇唔起.....

各位媽咪睇完唔使激氣, 樓主只係一個小丑而已.

大宅

ME TOO. 睇完佢講既嘢,真係想問下佢係咪有病,唔似一個正常人講既嘢,而且去咗佢個youtube睇,有一段係佢結婚既video,我諗係佢本人啩,其實佢個樣都好正常,真係睇唔出原來佢係有問題. 其實佢好耐之前都post咗好多嘢係咁比人插,好心佢收下把口啦,同埋唔好吓吓講到自己好有錢,香港有好多有錢人,人哋都唔會好似把口咁,檢土一下啦.

男爵府

好媽媽勳章

唔好意思,我認唔住要留個字::

I am sorry ar, 阿邊個!!!!!
乜你覺得自已咁就叫好幸福咩???
嫁鬼佬好叻咩???
幾皮嘢食魚蛋好貴咩??!!!

借前特首句話"拿衣服"!!!

係HK大把人過緊俾你更"幸福"的生活啦!!
米小毛見大毛同做井底之蛙了

真係可悲

複式洋房

其實...唔係佢傻,係我地笨笨地,竟然我地咁多媽咪同佢一齊「癲」。

佢梗係覺得自己無病啦,如果唔係點樣「反」死我地呀,短短幾日就激到我地個個變「燥」底,佢可能而家都不知幾開心笑梗我地「幼稚」,出個小topic咁容易就攪到我地咁。

真係未試過咁熱鬧,1~2日就有成10頁,我地出 topic 都未必有咁多人回應?佢真係唔傻!

大宅

同埋SORRY講句,樓主寫嘢既語氣,用詞,態度.......真係唔係幾覺得佢係專業人士噃, 唔好以為嫁咗個洋人就等如你高尚咗,咁叻既話,寫編好小小既芵文出嚟比大家睇吓囉. 吓吓都講錢,好銅臭呀!

大宅

睇左咁多日都忍唔住講返句,佢仲話自己有幾咁高貴.鬧人傻婆又話人發晒癲衣d說話都講得出,咁就唔知佢的高貴定義係咪.

首頁

尾頁

跳至