跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 2016畫展勳章 BB防敏心得分享勳章

Kaga Hung
用了天然的成分,真心放心給予BB食用,BB本身未識過食藥丸,嬰幼兒液體DHA+EPA魚油軟膠囊,可以拆開膠囊放入其他食物裏面服食,減少左我的擔心,非常方便

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 2016畫展勳章 BB防敏心得分享勳章

Celia Wong
仔仔就快要返學,開始打算給予他一些健康食品,幫助一下仔仔的腦部發展,但仔仔不肯食藥丸狀的東西,幸好嬰幼兒液體DHA+EPA魚油軟膠囊可以拆開膠囊與其他食品一同服食,加了Swisse的液體DHA+EPA魚油在食物內也沒有影響仔仔食慾,真是太好了,解決了我的煩腦。

管理員

Man Siu Ha
我兩個孖女因為係早產出世, 喺醫生既建議下未夠34W已經要剖腹生產, 由於係孖胎加上仲要係早產, 所以兩個出世時體重都好輕, 身體機能未發展成熟, 所以住左喺醫院接近2個月。
由於我備孕時、懷孕中及產後都有食開Swisse既媽媽補充產品, 感覺效果同品質都唔錯,所以都比左新出品既 Swisse Ultinatal嬰幼兒液體DHA+EPA魚油軟膠囊比我兩個BB試用, 希望補充返因為早產出世既發展不足。呢款產品提供到所需DHA*+EPA幫助BB腦部同眼仔發展,蘊含豐富DHA,對小朋友既學習同記憶係好重要。
最重要係產品不含人造香料、色素及甜味劑,啱晒我地呢D最重視成份既媽媽。

另外,我好欣賞佢既味道好易入口,有好香既橙味,令BB好易服用,一D都唔抗拒,要知道即使產品再好,但BB扭計唔肯食既話,媽媽都好頭痛。

呢款產品真係好啱我既BB,我都會繼續俾BB服用,幫助佢地既發展。謝謝!

管理員

Jessie Kong
Swisse是澳洲品牌,有40年歷史而且不停用科研去改善品質,產品包裝有封條註明「100%原裝進口」,可以加強我對產品的信心。魚油膠囊為魚仔形狀可吸引小朋友興趣,簡單剪開就可以倒出液體進食,方便快捷。味道為香橙味隔空也聞到,小朋友也樂意嘗試。雖然短短試用幾天未能見到功效,但相信長期服用可有助孩子腦部及眼部發展,做個精靈寶寶!

管理員

Carman Yeung
好開心可以成為Swisse特級試用專員,BB依家1歲多D,但因為係早產BB,成日都有小毛病,而且皮膚質數相當麻麻;食魚油之後,皮膚敏感情況大大改善!真係好多謝Swisse!

管理員

Lau Choi Tai
好中意lee個設計, 魚形咁q好易哄到小朋友食. 食落味道都OK, 小朋友唔會好唔like. 總括而言, 唔錯!

管理員

Chau Ching Yung
睇到張相就知道小朋友有幾鍾意食啦!魚油嘅好處相信都唔使我講,不過係比小朋友食,作為家長又多咗顧憂,首次要成份更然,而且質量優質,喺呢方面Swisse絕對比到我信心!

其次係,要餵小朋友食藥真係難過打仗,而且魚油味道,真係唔係個個接受到,混入食物都唔係噤易蒙混過關,但Swisse嘅嬰幼兒液體DHA+EPA魚油軟膠囊真係好厲害,帶有果味嘅魚油,令小朋友更易入口,液體形態可以加入奶,又可以扭開膠囊倒入口中直接食用,非常方便!

小朋友嘅喜愛程度就好似鍾意食糖噤,追住話要食,對我嚟講真係一件好神奇嘅事!一定會繼續選用!

管理員

Randy Chu
要小朋友食藥丸簡直難過登天,而且都有危險,所以液體DHA+EPA魚油軟膠囊啱啱囡囡!細細粒,剪開就食得,好方便~囡囡仲因為粒膠囊好似魚仔覺得好得意,成日主動問我攞嚟食!

管理員

Odia Shek
BB從小就有皮膚敏感問題,經過短短嘅試用時間,炎症已經明顯有減少,敏感少咗,瞓都瞓好啲!而且產品方便攜帶,無論去街,或者出外旅行都一樣可以備用,多謝Swisse同親子王國舉辦咗今次試用計劃,令我哋有更多選擇同接觸渠道!會繼續選用Swisse產品!

管理員

Cherie Leung
時有聽聞DHA對小朋友的成長發展非常有益,有助提升學習、理解和記憶力,所以一直想買相關的產品給囝囝吃,這次有機會試Swisse Ultinatal 嬰幼兒液體DHA+EPA魚油軟膠囊,當然立即讓囝囝吃!一直知道Swisse是個享譽國際的大品牌,包裝上有QR Code貼紙,一Scan便能驗證產品真偽,可靠!而且產品不單有DHA,亦有維他命 D3,可以提升免疫系統健康,令囝囝的肌肉和骨骼發展得更好!

管理員

Myolie Lau
小朋友本身有濕疹,皮膚好容易敏感,食咗Swisse嬰幼兒液體DHA+EPA魚油軟膠囊之後,減低咗小朋友身體發炎機會,減少炎症出現,皮膚明顯比試用前好!

因為濕疹關係,小朋友都比較瘦,透過Swisse嬰幼兒液體DHA+EPA魚油軟膠囊,小朋友吸收咗好嘅油份,有助吸收營養,最近都肥肥白白咗!而且DHA有助小朋友智力發展,Swisse推出專屬小朋友產品,令味道更易入口,真係父母嘅好幫手!

管理員

Chu Suet Ying Vean
孩子每天不停學習吸收新智識,孩子腦袋仔可儲存無限量新智識實在很讚嘆。我更讓孩子吸收DHA維持腦部認知健康及正常的腦部功能,有助學習、理解及記憶。

我為孩子選擇「Swisse Ultinatal嬰幼兒液體DHA+EPA魚油軟膠囊」提供每日所需DHA+EPA,幫助嬰幼兒腦部和眼部發展。
魚油軟膠囊的特製配方,透過DHA維持神經系統健康及眼睛健康。
提供天然的奧米加3脂肪酸,人體無法製造DHA及EPA,必須透過飲食攝取。
香橙口味讓孩子容易服用,我的2歲寶寶每天服用兩粒。服用時剪開膠囊末端將補充液直接餵孩子,或可添加至牛奶、水或食物中服用。

不含人造香料、色素及甜味劑。不含奶製品。含可持續供應及通過水銀測試魚油。含天然香料。

*切記*請勿原粒吞服。

管理員

Sarah Wong
我已是2個女兒的媽媽,好開心和感謝Swisse選中我,讓我小寶貝女有今次試食機會,細女剛好7個月大就收到Swisse 的禮物-嬰幼兒液體DHA+EPA魚油軟膠囊。我和先生都是雙職父母,工作繁忙,2個寶貝女起居飲食都需要婆婆和工人姐姐幫忙。婆婆喜歡買魚比小朋友食,但又不放心工人揀魚骨,自然這重任當然就由我來負責,但有時天天食魚都會厭,不吃魚的時候,為左使我感覺上良好一點,我會買DHA魚油丸比大女食。細女現在8m了,都加2固了,我一收到swisse液體DHA,放工便立刻剪開比她試,一剪開,香橙味清新,我好喜愛,因為我都幾怕腥,哈,細女食第一次就沒有抗拒,我工人姐姐比我倆還要開心,好像以後食液體DHA就不用食魚一樣,養神。swisse這大品牌,令我很放心我寶貝女食用,當然成份和功效我都會睇,佢食得開心健康便好!

首頁

尾頁

跳至