自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

係咪嫁!
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

大宅

聽過李x責師傅話入門前最好敲吓房門六吓{代表通知衪們有人入住},而我通常都會入房後拜一拜四邊角,[諗一諗: 本家庭借宿一宵,多多包涵...等等...]

子爵府

我媽同阿姨都教我地先敲門, 再掉串好響嘅鎖匙 (無用鎖匙包, 用鎖匙圈圈著果啲), 如果有利器就掉埋入房, 入咗去就講 "我地嚟住一晚咋, 聽日就走架啦"

原文章由 fc2004668 於 07-11-24 09:23 發表
聽過李x責師傅話入門前最好敲吓房門六吓{代表通知衪們有人入住},而我通常都會入房後拜一拜四邊角,[諗一諗: 本家庭借宿一宵,多多包涵...等等...] ...

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

bowling2004

May I have the website?

原文章由 bowling2004 於 07-11-22 14:01 發表
我去另一個網睇,d人話台灣好多間酒店都有
慘啦,咁有邊d會好d?
個網d人話x悅咁猛因為之前原本係亂葬岡。個老細又係鬼佬,所以起酒店前就咁掘晒d骨出黎就算。冇拜過神咩都冇。點知起左後就發生咁多 ...

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

I agree that is Regal. I had been there many times before.

原文章由 Charlotte_mom 於 07-11-22 14:11 發表
我幾confirm係regal, 因為我架車泊果度, 成日都去1樓借廁所 (就係相片中"商場"位置, 不過由於長期都吉既, 所以周圍貼晒彩色玻璃紙)
最衰已經拆晒, 否則可以去對証下.......
...

首頁

尾頁

跳至