跳至

首頁

尾頁

民房

我開左個新thread, 請所有已報名媽媽細閱,TKS~

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... ;extra=#pid48274849

未報名媽媽請用新thread/link copy 及細閱,TKS~

大宅

究竟依家係由no.1開始,定係由no.82開始?

民房

hally_sing mama,

Pls go to new thread & read the details. Tks. :D

男爵府

好媽媽勳章

WA...真係好啦~有人終於企左出黎...咁就要揀日同場地...揀場地要唸一唸你地成家人..又車又人..所以地點要就腳...夠大...可以容納你地既車仔同人仔...(呢個就係揀酒店既原因)

我過埋年之後就好得閒...可以幫忙你地2nd party 架啦~

哈哈

民房

Tks small531 , could you send yr mobile#, e-mail, MSN & yr name to [email protected] or PM me? Tks.

大宅

係呀!實在太好喇!!!!
你係唔係都參加呀, 個LIST唔見你個名???快D加番上去啦......
原帖由 small531 於 11-1-20 01:44 發表
WA...真係好啦~有人終於企左出黎...咁就要揀日同場地...揀場地要唸一唸你地成家人..又車又人..所以地點要就腳...夠大...可以容納你地既車仔同人仔...(呢個就係揀酒店既原因)

我過埋年之後就好得閒...可以幫忙你地2n ...

男爵府

好媽媽勳章

我已經參加左1st party..唔想又參加2nd...我想比多d mama 參與...^^

不過我會幫你地手..搞好個party...
原帖由 Fannyalex 於 11-1-20 23:22 發表
係呀!實在太好喇!!!!
你係唔係都參加呀, 個LIST唔見你個名???快D加番上去啦......

哈哈

大宅

small531﹕感動感動﹗多謝你﹗

原帖由 small531 於 11-1-21 00:06 發表
我已經參加左1st party..唔想又參加2nd...我想比多d mama 參與...^^

不過我會幫你地手..搞好個party...

首頁

尾頁

跳至