心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

辛苦晒!好番未?

原帖由 010 於 09-2-1 23:45 發表

晚上好

必必
古兜設施都OK,但真係好多人/好多團...我地只選左最少人時間去左一次便算啦,仔仔唔驚...重係個池到swim話要看d魚喎...要個哥哥係咁同佢講...唔好swim啦,下面好多石嫁>o<
<阿仔俾魚食腳皮, 佢有無驚? 古兜好唔好玩?>

yanma
RMB6....係唔貴...但人家要花好耐先連好條線...又要search返個網.
因為
(1)要用國內D網先可以search返d香港網
(2)無得打中文...英文佢認唔到.”親子王國”四隻字我搞左好耐先出到.'o'
只要可以抱住自己個小寶貝,世上其他甚麼事也不再重要!

男爵府

好媽媽勳章

新一個月新開始的早上,說聲早!

侯爵府

大家早!

辛苦晒!你又唔講邊日出現
晚上好

必必
古兜設施都OK,但真係好多人/好多團...我地只選左最少人時間去左一次便算啦,仔仔唔驚...重係個池到swim話要看d魚喎...要個哥哥係咁同佢講...唔好swim啦,下面好多石嫁>o<

yanma
RMB6....係唔貴...但人家要花好耐先連好條線...又要s ...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

大家早

搞完一輪先得閒上來…開工大吉啦

侯爵府

yanma
我都要揾到網吧先上到來…所以自己都唔知邊日出現嫁

eric
唔係好辛苦...係好搞野先岩
初初經香港d網上來上去都上唔到來.
問個d技術支援,佢叫我不如上內地d網傾計啦
我話兄台...我d網友係香港嫁...內地d人我點識傾啫.

男爵府

好媽媽勳章

可能亞兄台想同你傾呢.....................
(响國內都有豔遇 )

原帖由 010 於 09-2-2 09:57 發表
yanma
我都要揾到網吧先上到來…所以自己都唔知邊日出現嫁

eric
唔係好辛苦...係好搞野先岩
初初經香港d網上來上去都上唔到來.
問個d技術支援,佢叫我不如上內地d網傾計啦
我話兄台...我d網友係香港嫁...內地d人我點識傾啫 ...

侯爵府

咪係

原帖由 Eric-papa 於 09-2-2 10:15 發表
可能亞兄台想同你傾呢.....................
(响國內都有豔遇 )

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

各位早.

010,

係大陸上bk真係好辛苦, 終於俾你上到, 真係要讚下你先. 你個仔泳術都好叻.

eric,

昨日返到家實在太攰, 都無心機call你地, 睇唔到細腸.

各位,

昨日去左大埔踏單車, 好多人, 等左好耐先有位泊車, 踏完單車去左林村睇下株膠樹+得獎toilet, 返到家已經唔想旭.

晚上好

必必

yanma
RMB6....係唔貴...但人家要花好耐先連好條線...又要s ...

侯爵府

尋日我都想去踏單車, 但阿囡就選左去行水塘

原帖由 必必 於 09-2-2 10:21 發表
各位早.

010,

係大陸上bk真係好辛苦, 終於俾你上到, 真係要讚下你先. 你個仔泳術都好叻.

eric,

各位,

昨日去左大埔踏單車, 好多人, 等左好耐先有 ...

侯爵府

yanma/eric
兄台打緊on-line game嫁.佢係想我唔好煩住佢咋

必必
自從棵真樹生病,我就無再去過林村啦!
我都想去看株膠樹,但得獎toilet係咩來嫁.

男爵府

好媽媽勳章

反而响你樓下比sukiema見到腸仔

原帖由 必必 於 09-2-2 10:21 發表
各位早.

010,

eric,

各位,

昨日去左大埔踏單車, 好多人, 等左好耐先有 ...

男爵府

早晨

原帖由 Eric-papa 於 09-2-2 10:40 發表
反而响你樓下比sukiema見到腸仔

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

010,

我地都好多年無去過, 今次見到, 附近環境好好多, 仲有睇下株病左既許願樹及膠樹, 都幾特別.

公廁係一個比賽中得到銅獎.
http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=7006062803244

http://www.fso-tela.gov.hk/chi/lib/locations_search_details.cfm?type=1&File_No=01083

eric,

sukiema時時週圍去, 好容易撞到佢.

yanma,

你地無去踏單車, 撞唔到你.
原帖由 010 於 09-2-2 10:33 發表
yanma/eric
兄台打緊on-line game嫁.佢係想我唔好煩住佢咋

必必
自從棵真樹生病,我就無再去過林村啦!
我都想去看株膠樹,但得獎toilet係咩來嫁.

伯爵府

大家早

必必

係呀, sukiema 真係四圍去, 我都撞過妳幾次.

侯爵府

tt
終於等到你出來啦…我想話你知:我經517訂古兜….差d出事

必必
原來個toilet咁”正”...不過掌年我去時都未見,
怕都係呢兩年起嫁啦

yanma
行水塘真健康

侯爵府

本來想搵你架

原帖由 010 於 09-2-2 12:00 發表
tt

必必
怕都係呢兩年起嫁啦

yanma
行水塘真健康 ...

侯爵府

大家午安!

侯爵府

yanma
揾我無用嫁...每年初七都要到叔仔家團拜嫁

原帖由 yanyanmama 於 09-2-2 12:10 發表
本來想搵你架

伯爵府

午安

掂出事呀 ?

原帖由 010 於 09-2-2 12:00 發表
tt

必必
怕都係呢兩年起嫁啦

yanma
行水塘真健康 ...