在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

唔知會唔會系好多人系其他topic傾開..所以呢度先甘冷清..

原帖由 chungpo 於 10-4-27 23:55 發表
唔知係咪呢個年紀都唔太鍾意講嘢,所以大家都無乜回應咁!
其實我自己就覺得自己越大越唔識同人溝通,好多時同D家長企埋都無乜話題!

http://hk.myblog.yahoo.com/ritawong1999/

別墅

咁都有可能!因為我自己都有傾開嘅topic,不過都會望吓呢度有冇人回應!有人回應,我都會盡力回覆,以示支持!可惜我唔係日日上網呢!

原帖由 tatawong_0331 於 10-5-3 14:12 發表
唔知會唔會系好多人系其他topic傾開..所以呢度先甘冷清..

複式洋房

回覆 1# chungpo 的文章

Hello! 我係住在元朗的11個月bb女的全職媽媽,都想認識和我差不多background的媽媽,大家可以交流一下....

大宅

好媽媽勳章 BK Milk勳章

係囉....呢度真係好靜!
你地大部份都住九龍,新界區?

你希望別人怎樣待你,你也要怎樣待人(太7:12)

洋房

我住港島東,而家有 27 weeks。第一胎,乜都唔識,希望大家可以交流。

大宅

我住屯門呀

http://hk.myblog.yahoo.com/ritawong1999/

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

hi hi我都係76年媽咪..阿女7個月半大.

原帖由 tatawong_0331 於 10-5-13 23:37 發表
我住屯門呀

大宅

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我想問下....你地係咪大部份有都比亞B去PG架?每次想同佢報每次都有D野發生,上次想報就話有H1N1,老公唔比,今次又話有腸病毒..!

你希望別人怎樣待你,你也要怎樣待人(太7:12)

別墅

其實不用刻意讓小朋友上 play group,如果你想發展小朋友社交,你可以約幾個同齡小朋友一齊玩就可以!如果想發展大肌肉,你可以去一d有軟墊嘅室內場一齊玩!既慳錢,又可以識一d媽咪,幾好!

原帖由 cpui_shan 於 10-6-2 03:08 發表
我想問下....你地係咪大部份有都比亞B去PG架?每次想同佢報每次都有D野發生,上次想報就話有H1N1,老公唔比,今次又話有腸病毒..!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 cpui_shan 於 10-6-2 03:08 發表

我大仔完全無上PG, 細仔上左1個月之後無上, 好無聊, 無野學(間PG仲要係個個都讚) 自己帶佢去玩好過, 公園, 兒童遊樂室, 博物館, 沙灘等等...

首頁

尾頁

跳至