心聲留言

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

巾日同大魚腸、霸王女去左存彎, 煙胃想買 NDS, 霸王女想買巧耐, 大姨婆化佢巧泣志山名袖買比佢, 佢又巧5到, 典豬琴日去99個樹, 縮仔比左淺佢買, 霸王女巾日凡到禾暈咁滯, 但械禾同大魚腸又5豬典買, 禾地周維去格下假, 刀械買5到, 大魚腸化升奇2返公問下D 同樹喎!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原文章由 mclam 於 08-5-11 22:41 發表
巾日同大魚腸、霸王女去左存彎, 煙胃想買 NDS, 霸王女想買巧耐, 大姨婆化佢巧泣志山名袖買比佢, 佢又巧5到, 典豬琴日去99個樹, 縮仔比左淺佢買, 霸王女巾日凡到禾暈咁滯, 但械禾同大魚腸又5豬典買, 禾地周維去格下假 ...

乜有唔同架咩??度度價錢唔同嗎?

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 小路 於 08-5-12 10:00 發表

5 豬呀!!有d 又賣水貨, 有d 又賣行貨, 好似又要加d 乜野先玩到, 價錢相差幾十至一百!!mouth:

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

琥珀宮

原文章由 mclam 於 08-5-12 12:22 發表

5 豬呀!!有d 又賣水貨, 有d 又賣行貨, 好似又要加d 乜野先玩到, 價錢相差幾十至一百!!mouth:

咁我又唔知咁多呀!多數我honey搞既!我唔理架!

琥珀宮

早晨呀!又要返工啦!

公爵府

畀面勳章

早晨
原文章由 小路 於 08-5-13 08:28 發表
早晨呀!又要返工啦!
[img][/img]

公爵府

畀面勳章

大e媽,
nds 筆紅岩色右筆紅價 , 最平械粉紅色.

原文章由 mclam 於 08-5-11 22:41 發表
巾日同大魚腸、霸王女去左存彎, 煙胃想買 NDS, 霸王女想買巧耐, 大姨婆化佢巧泣志山名袖買比佢, 佢又巧5到, 典豬琴日去99個樹, 縮仔比左淺佢買, 霸王女巾日凡到禾暈咁滯, 但械禾同大魚腸又5豬典買, 禾地周維去格下假 ...
[img][/img]

公爵府

畀面勳章

當然有分拉, 越新色越貴, 筆過刀5械貴巧doll 架啫.
以禾所g 最平械紛紅.

度度買的價錢刀可2化差5多, 筆過有d 舖頭灰送十隻game, 有d舖只賣機.

原文章由 小路 於 08-5-12 10:00 發表

[img][/img]

公爵府

畀面勳章

尼層當然行貨貴過水貨拉
原文章由 mclam 於 08-5-12 12:22 發表

[img][/img]

翡翠宮

婆婆港樣野過李天 上升旗有晚沖完涼凸然禾聞到一陣陣香足未呀 禾以前天過淫地化有計響李附近李刀灰聞到架 當晚禾仲索左巧計次肯定是香味雷架, 禾走七廳到牛老港佢毛反應呀 跟只禾再返入廁所聞多一次陣味就淡淡咁毛左啦 刀5g軒個雷mouth:

公爵府

畀面勳章

淨械厠所先有味
原文章由 ringoivy 於 08-5-13 10:40 發表
婆婆港樣野過李天 上升旗有晚沖完涼凸然禾聞到一陣陣香足未呀 禾以前天過淫地化有計響李附近李刀灰聞到架 當晚禾仲索左巧計次肯定是香味雷架, 禾走七廳到牛 ...
[img][/img]

公爵府

畀面勳章

是米樓上樓下新用的沖涼翼味雷架
原文章由 小科豆 於 08-5-13 10:55 發表
淨械厠所先有味
[img][/img]

翡翠宮

械刀5七奇既, 可靈佢地新買左只彈香味既沖涼夜刀未定
原文章由 小科豆 於 08-5-13 10:56 發表
是米樓上樓下新用的沖涼翼味雷架

翡翠宮

拱又械喎旦5是巧大陣味, 只械若忍若現拱
原文章由 小科豆 於 08-5-13 10:55 發表
淨械厠所先有味

公爵府

畀面勳章

拱能是米毛拱京呀
原文章由 ringoivy 於 08-5-13 10:58 發表
械刀5七奇既, 可靈佢地新買左只彈香味既沖涼夜刀未定
[img][/img]

翡翠宮

5 港珍第一野文到個時, 禾5著得械浴肉路未, 煙為禾樹過宜果械樓爽樓下存裡既5灰拱忍若的 不過當時第一野驚驚地, 旦聞言再肆圍望咩刀鄭5到而當時個個刀未眠所以刀5是巧驚, 相反是禾all夜尿聞到的化禾就............
原文章由 小科豆 於 08-5-13 11:03 發表
拱能是米毛拱京呀

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

找塵!!

翡翠宮

5水柱學畫掏畫咩 買左nds未呀
原文章由 mclam 於 08-5-13 11:29 發表
找塵!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

阿牛,

禾住呢樹, 馮械個薯個啜, 撻 live 個陣刀灰聞到香足味!!:lol

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 ringoivy 於 08-5-13 11:30 發表
5水柱學畫掏畫咩 買左nds未呀

天日先鶴呀!!

買左部煮機, 未買d cut !!

禾爽拎部老去整, 煙胃d usb 插頭屎晒, post 唔到d 相上雷!!

首頁

尾頁

跳至