在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

一陣仲要鼠出去家長會, 又攞唔倒假趕餐c, 可能 lunch 都無得食 (11-1:30)

侯爵府

琴日DINNER時播立法會廣告
我細細聲同栗子講...........記得叫你DADDY去投票
點G佢眼仔LOOK LOOK問我.............如果DADDY冇心水,咁叫5叫佢VOTE

XYZ...........果然係佢老豆個女

子爵府

原文章由 栗子媽媽 於 08-9-2 10:14 發表
我細細聲同栗子講...........記得叫你DADDY去投票
點G佢眼仔LOOK LOOK問我.............如果DADDY冇心水,咁叫5叫佢VOTE

XYZ...........果然係佢老豆個女 ...

[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

子爵府

做到人都silly!幾十歲人今日竟然為了取消了一個會議而歡呼!真失禮!
少了馬拉松會,可以多點時間工作!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

早人呀! 早的搬番去第一版先.

今朝一早打開窗覺得有少少涼風, 仲以為秋天來了, 點知而家外面朦查查落緊雨添!

子爵府

Don't know why couldn't type chinese, anyway, morning to you all.

Hello Pao B, how are you doing, now working in which area ar?
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

男爵府

Good morning, 栗子真係好可愛

原文章由 栗子媽媽 於 08-9-2 10:14 發表

XYZ...........果然係佢老豆個女 ...

男爵府

骨骨, 都唔可以話 silly 嘅, 係仲有童真啫, 呢樣野唔理幾多歲都要有架

原文章由 goodies 於 08-9-2 15:04 發表
做到人都silly!幾十歲人今日竟然為了取消了一個會議而歡呼!真失禮!
少了馬拉松會,可以多點時間工作!

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

morning morning

一個陰陰天嘅日子,大家又要齊齊努力啦,今日已經無比前兩日咁 可能已開始適應返學嘅時間啦

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

噚日小豆同我講,返埋聽日又放假,我問做乜又放假,佢話聽日星期五呀碼,我講聽日先係星期三咋喎,你放暑假放懵咗呀,佢先呆然一醒講'哦'

男爵府

Good morning))))))))

琴日病咗, 今日睇怕要做埋琴日果份, 上嚟打聲招呯, 跟住要去 b b la !!

男爵府

嘩, 小豆番兩日就想星期五, 好似我地番工咁

原文章由 acbeans 於 08-9-3 09:18 發表
噚日小豆同我講,返埋聽日又放假,我問做乜又放假,佢話聽日星期五呀碼,我講聽日先係星期三咋喎,你放暑假放懵咗呀,佢先呆然一醒講'哦'

男爵府

ST, how are you? 咁唔小心呀, 小病咋馬, 是福呀, 不過都係要小 心, 我地唔病得架

原文章由 stmummy 於 08-9-3 09:19 發表

琴日病咗, 今日睇怕要做埋琴日果份, 上嚟打聲招呯, 跟住要去 b b la !!

男爵府

我最憎番學落雨

原文章由 acbeans 於 08-9-3 09:09 發表

一個陰陰天嘅日子,大家又要齊齊努力啦,今日已經無比前兩日咁 可能已開始適應返學嘅時間啦

侯爵府

TAKE CARE 呀, ST

原文章由 stmummy 於 08-9-3 09:19 發表

侯爵府

呢個POST有小豆FEEL多過亞媽FEEL

原文章由 acbeans 於 08-9-3 09:09 發表

子爵府

Dear all,

Good morning!

st,

唔怪豬得擒日唔見左你,雖然我咁忙,都有留意架.
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

子爵府

Morning , morning..

St, take good care yourself.
我今早仍然是忙忙碌碌,頭先至得閑蛇去食個早餐,而家又再努力工作!

子爵府

9月一番新境象 - 一字曰"忙"

bm
講起童真, 我由細到大都冇乜, 你講得啱, 呢樣野唔理幾多歲都要有, 尤其是我哩啲老媽, 今日同朋友先講起, 我都好驚第日唔知點同沚淘溝埋。 我對新科技唔係咁接受又冇興趣, 打機就更加唔鍾意, 典算?
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

男爵府

原來我冇乜番工意志力既時候, 啲病就會嚟!! 不過都喺小嘢嚟啫, 乘雞咁啦!!

首頁

尾頁

跳至