興趣嗜好

跳至

首頁
23456...10

尾頁

大宅

想問這套書有cd嗎?
另外想問支付寶如何設立?要有大陸户口嗎?
而運費貴不貴?

原文章由 szewan 於 08-7-24 13:37 發表
我訂左red rocket readers--fluency level 2,3,4
我估佢集合曬成套甘賣ar.
書ga質地好好, 冇問題
而我揀書就揀平果d先, 跟住揀公仔可愛 lor.

http://hk.myblog.yahoo.com/lazymanhehe/article?mid=5285
http://hk ...

子爵府

大概2x本la
原文章由 ccdccl 於 08-7-24 17:57 發表

請問你red rocket readers--fluency level 2,3,4總共有幾本書?

子爵府

這套書沒有cd的
原文章由 mcdull_yin 於 08-7-24 23:47 發表
想問這套書有cd嗎?
另外想問支付寶如何設立?要有大陸户口嗎?
而運費貴不貴?

伯爵府

想問下有無人試過在"找換店"代轉帳俾佢??

子爵府

我用信用卡ga
原文章由 LoveChild 於 08-7-31 22:03 發表
想問下有無人試過在"找換店"代轉帳俾佢??

侯爵府

原文章由 szewan 於 08-8-1 13:34 發表
我用信用卡ga

尋日click左入你買書個網, 真係好正呀, 我唔覺唔覺就買左成30本書, 全部英文書, 都係3xx, 好開心呀, 多謝你報料~~

子爵府

吾洗客氣,收左貨同我地分享下
原文章由 stephenietam 於 08-8-3 09:07 發表

尋日click左入你買書個網, 真係好正呀, 我唔覺唔覺就買左成30本書, 全部英文書, 都係3xx, 好開心呀, 多謝你報料~~

水晶宮

Is there any Thomas book sold in the Taobao.com or Red apple children book? Thanks

原文章由 szewan 於 08-8-4 18:16 發表

大宅

我都分享一下, 我所訂既書
lucy's loose tooth(平装)
red rocket readers阅读系列(45)
good night, dora!(平装)
i want to be tall!(平装)
牛津--at the beach(平装)
work book 2(台版平装)
work book 1(台版平装)
work book 5(台版平装)
创意学习套(12)
故事乐--暑期作业(升低班)(平装)
I'M JUST THE RIGHT SIZE 孩子的自信就是这样的
at the supermarket(平装)
ice cream(平装)1/
what jessie really likes(平装)
the ants have a picnic(平装)
can we have a pet?(平装)
alfie goes to school(平装)1/
a frog someday(平装)

子爵府

我會甘做-
1, 係http://www.taobao.com/browse_index.php搜尋自己想要果d, 如 "Dora"
2.甘就出http://search1.taobao.com/browse/0/n-95-----------------g,irxxeyi----------------40--commend-0-all-0.htm?at_topsearch=1
3.再揀书籍/杂志/报纸 http://search1.taobao.com/browse/33/n-0------95-----------------g,irxxeyi----------------40--commend-0-all-33.htm
4.http://search1.taobao.com/browse ... commend=all&cat=33&sort=commend&spercent=95&yp4p_page=0&path=33&filter=&s=0&n=40&newprop=&isprepay=&promoted_service=&strade=y&q=Dora&start_price=&end_price=&isnew=&promote=&loc=%C9%EE%DB%DA&onsale_bonusid=再係"所在地"揀深圳/廣東深圳
5.
原文章由 AhiruNoPekk 於 08-8-6 01:30 發表
Is there any Thomas book sold in the Taobao.com or Red apple children book? Thanks

子爵府

請問你今次運送費幾多錢? 因為我想再訂多次.
**唔....大家有冇發覺d書好似貴左d, e.g. 冇甘多$1書揀
原文章由 nganga 於 08-8-7 12:21 發表
我都分享一下, 我所訂既書
lucy's loose tooth(平装)
red rocket readers阅读系列(45本)
good night, dora!(平装)
i want to be tall!(平装)
牛津--at the beach(平装)
work book 2(台版平装)
work bo ...

侯爵府

原文章由 szewan 於 08-8-4 18:16 發表

我叫佢今日寄出, 我聽日會去攞書, 聽晚同你地分享啦~~

大宅

Thank you 唔該晒, 好清楚
原文章由 szewan 於 08-8-7 13:23 發表
我會甘做-
1, 係http://www.taobao.com/browse_index.php搜尋自己想要果d, 如 "Dora"
2.甘就出http://search1.taobao.com/browse/0/n-95-----------------g,irxxeyi----------------40--commend-0-all-0.htm?at_tops ...

大宅

szewan,

我都訂左書, 仲收到了。啲書好好,平靚正
[嵐嵐寶貝豬][17/7/06(birth) --2.745kg ]   [ 22/1/0--6.44kg]

子爵府

..........
原文章由 stephenietam 於 08-8-7 14:55 發表

我叫佢今日寄出, 我聽日會去攞書, 聽晚同你地分享啦~~

子爵府

加油站
你會不會訂ar?
fwc
你都分享下la , 因為我度緊再訂ar , 不過好似冇乜新貨, 想揾下仲有冇其他賣家
原文章由 fwc 於 08-8-8 15:14 發表
szewan,

我都訂左書, 仲收到了。啲書好好,平靚正

大宅

我今次運費係人民幣$35

原文章由 szewan 於 08-8-7 13:27 發表
請問你今次運送費幾多錢? 因為我想再訂多次.
**唔....大家有冇發覺d書好似貴左d, e.g. 冇甘多$1書揀

侯爵府

今日攞左本, 共35本, 佢送多左5本比我.... 大部份書都好靚, 但係有d就有少少壓痕, 但係都可以接受...

係有一本... 真係好多痕下, 仲要入面d pages痴住晒... 個本係我唯一一本接受唔到o既...

但係個店主好nice, 同左佢講, 佢話我我退, 同埋佢會比運費, 但係個十令蚊書, 我費事煩佢啦....

比張相你地睇下....

大宅

原文章由 szewan 於 08-8-8 16:33 發表
加油站
你會不會訂ar?
fwc
你都分享下la , 因為我度緊再訂ar , 不過好似冇乜新貨, 想揾下仲有冇其他賣家

我訂左近400, 郵費47元

1.dora's fairy-tale adventure(平装)
-->精美

2.亲子共读:婴儿心灵成长故事(共六册,双语读物,赠CD
-->勁抵,女兒好鍾意

3.red rocket readers阅读系列(45)
-->幾有心思

4.幼儿心灵成长故事(双语6册+1CD
-->勁抵,女兒好鍾意

5.my big girl potty(大开本厚纸板书)
-->女兒勁唔鍾意, 知我又想叫佢戒片

6.小孩小故事(全11册)
-->太細本, 可能要大些才鍾意

7.幼儿礼仪教育绘本(全三册)全彩图
-->因為女兒講英文, 不太懂中文.,好似雞同鴨講

带给孩子生命的信念《儿童生命认知丛书》(全三册)
-->留待大個些用

alfie goes to school(平装)1/
eddie's exercise(平装)3/
儿童早期阶梯阅读sails系列(25)
-->送俾人, 好淺, 啲圖幾靚

sails阅读系列--the feast(平装)
sails阅读系列--the king's cake(平装)
牛津--read at home first dictionary(平装)
-->夠平, 買左先算

[ 本文章最後由 fwc 於 08-8-9 01:36 編輯 ]
[嵐嵐寶貝豬][17/7/06(birth) --2.745kg ]   [ 22/1/0--6.44kg]

大宅

畀面勳章

各位媽咪,

想請問如果我打算經支付寶用信用咭找數,認証時是不是都要傳真或郵寄身份証明文件給香港支付寶呢? 我尚欠這步先可以上淘寶買書呀! 請幫忙回覆教路,謝謝!
囡囡媽

首頁
23456...10

尾頁

跳至