興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 荃灣有好抵既peppa pig DVD賣

CANDY_SAMSON

咁岩我啦, 我都係睇英文, 但我要用中文字幕睇呀, 唔係我自己都唔知講乜呀, 哇你真係買左好多碟比你個b 呀,
我家有位小主人

大宅

WHY2005

學券唔係平得好多, 其實我覺係無乜用,資助會好d , 但對你地你講你地d 仔女讀書收益, 我只得一年收益............. :-(
現3月d 工都好多都出黎登請人, 咁多人in 都唔出奇!你朋友搵咩功呀.
我家有位小主人

大宅

係喎, 你用多一年學券, 點解冇用既, 唔係10000蚊咩, 咁咪交少左學費O羅, 唔係咁計呀?
4月仲難搵工呀, 我朋友做會計既, 佢諗住5月至搵工, 休息一個月先, 因為佢之前果份, 冇乜休息, 4年來冇請過病假, 有病都唔駛睇醫生, C未! :-|
http://bd.lilypie.com/AIx9p8.png?r=a657272

大宅

WHY2005

前幾日我問個MISS , 我問學券問題, , 到時我未不用教學費囉! 佢話唔係, 到時會加K3學費要個千
K1- 大約700
K2-大約859
K3 - 你話係未900
咁果日個MISS 同我講會可能加到千幾, 咁10,000係比個學生, 3000 係未 MISS喎, 咁若果學校唔加價的話, 佢地收入會不足喎
咁我未講, 咁學券要黎做乜呀
咁我另願要資助啦
我個女係全港最平的學校呀, 因係屋村學校
望你個朋友快D搵到功啦.

我家有位小主人

大宅

lyanlyan3,
咪係, 諗住可以交少O的學費添, 佢地變相加價, 真係冇乜用!
嘻嘻...到時再算, 而家等到9月至拎表, 有排等, 之後又要interview, 唔理得咁多!
我想問下葵芳廣場多唔多童裝呀?
如果沙田入去, 搭乜野車呢?
http://bd.lilypie.com/AIx9p8.png?r=a657272

伯爵府

好媽媽勳章

WHY2005,
如果沙田出去葵涌廣場你去城隧落車睇睇丫, 我記得有車去葵芳地鐵站落的, 係隔離就係葵涌廣場嘞.
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

大宅

WHY2005

你可以取定先呀, 做左野先呀
葵芳廣場多唔多童裝呀? 我成日都行, 係有幾間店, 不過價錢唔係好平, 我好少係果到買野, 只係買係天神村less 時買過鞋查.塔車你睇下46x 48x 得唔得,

我家有位小主人

大宅

CANDY_SAMSON 寫道:
WHY2005,
如果沙田出去葵涌廣場你去城隧落車睇睇丫, 我記得有車去葵芳地鐵站落的, 係隔離就係葵涌廣場嘞.

唔該晒呀!

大宅

lyanlyan3,
乜而家可以拎表先咩

大宅

WHY2005

係呀, 我听MISS 咁講, 咁你取左表格,可以填左先, 咁到時佢地會寄回D 資料比你, 你先比學校
我家有位小主人

大宅

lyanlyan3 寫道:
WHY2005

係呀, 我听MISS 咁講, 咁你取左表格,可以填左先, 咁到時佢地會寄回D 資料比你, 你先比學校

哦...明白, 上網應該可以睇到啦, 一陣望下先! :mrgreen:

大宅

WHY2005

yes, 你睇下啦, 會有幫助,哈哈
我家有位小主人

大宅

WHY2005

yes, 你睇下啦, 會有幫助,哈哈

上網睇過都冇資料既! 尋日就慘, 聲帶發炎, 冇返工, o係屋企休養把聲 :-(

伯爵府

我係九龍果邊返工,我都想要一套,可否幫我買一套

複式洋房

哈哈,我今日終於去左買啦,仲好大收穫

大宅

WHY2005

唔好意思! 近日好鬼忙,點呀,你有無睇醫生呀,
今日先覆到你, 你一定好返啦, 係未, 小心身體
你睇下以下個網幫唔幫到你

click
我家有位小主人

大宅

WHY2005

唔好意思! 近日好鬼忙,點呀,你有無睇醫生呀,
今日先覆到你, 你一定好返啦, 係未, 小心身體
你睇下以下個網幫唔幫到你

click

唔該晒你呀!
今日好o啦, 仲係講得多野又喉沙, 而家睇埋中醫!
假期會去邊呀?
我後日都拎左假!

大宅

WHY2005

我都係到諗緊假期去邊到玩呀, 我個女4/4 開始放假, 我只係放紅日, 5日紅日都唔知玩乜呀, 你有乜好節目呀, 擒日我己帶個女去tst 買涼鞋, 同佢街左1日.
我家有位小主人

大宅

WHY2005

我都係到諗緊假期去邊到玩呀, 我個女4/4 開始放假, 我只係放紅日, 5日紅日都唔知玩乜呀, 你有乜好節目呀, 擒日我己帶個女去tst 買涼鞋, 同佢街左1日.

我又係放埋4號呀!
尋日你唔駛返工呀? 個女咪好開心可以去街街, 佢都放復活節假呵?
我都未知去邊呀, 要睇下天氣先, 你知啦, 如果戶外活動, 天氣好既有mood o的麻!

大宅

WHY2005

今日4/4 我都係返緊工, 明天先開始放假呀,
我都諗過同個女依幾日溫書啦, 佢同我講己不記得d 書點讀啦! 費時每一次放假都去玩, 玩到佢個心都散哂呀!
下, 我老公話東涌有個係專買outlet 野呀,你可以去睇下呀
依幾日都要留意下有乜開倉睇,
我家有位小主人

首頁

尾頁

跳至