影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

美好大世界2017勳章 熱血勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

恭喜雙宋

大宅

回覆樓主

真的很開心。恭喜宋宋

子爵府

mickeyeva 發表於 17-7-5 09:33
期待宋宋CP的結婚消息, 終於等到了, 堅開心, 祝福他們永遠幸福快樂, 團結
今天好開心呀!祝福仲基喬妹永遠幸福快樂

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

D社對宋宋CP好好, 好保護他倆戀情, 不過我唔介意爆多啲他倆的拍拖甜蜜相

韓國神劇《太陽的後裔》嘅宋仲基同宋慧喬雖然多次傳出緋聞,但兩人一直死口唔認,不過今日雙宋就宣佈戀情,同時宣佈將於今年10月結婚。

韓國傳媒《Dispatch》就趁今日呢個雙宋大日子,即刻公開於今年1月喺日本東京拍到雙宋甜蜜拍拖嘅鐵證,根據報道所指當日雙宋出席朋友敍舊,因為當地天氣寒冷,兩人穿上厚厚服裝,包到冚一冚。由於身在異地,兩人亦明顯鬆懈,雙宋從車子下車時,沿途忍唔住有傾有講,只見喬妹面上不時露出甜美笑容,唔知係唔係被男友逗得十分開心。

而兩人喺東京拍拖就好甜蜜,喬妹仲好似小烏依人一樣,等宋仲基下車先一齊入內,據了解當天宋仲基約了好朋友,並向朋友透露喬妹係自己要攜手到將來嘅人,似乎當時已認定喬妹做終生伴侶。

另外,上個月雙宋仍然做孖公仔,結伴約見友人,未知是否向友人透露結婚嘅好消息?

今年1月雙宋原來去咗東京秘密約會,宋仲基不忘敬禮 一直等
原來等喬妹 好搞笑 宋慧喬先下車
仲等宋仲基下車 幾合拍
喬妹仲喺一旁等男友 幾Sweet 上個月雙宋繼續一直孖住見友人

大宅

回覆樓主:

好期待31/10

民房

好看,我喜歡太陽的後裔裡的男女主角

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

終於等到今天宋宋結婚的大日子, 他倆好開心勁甜蜜, 充滿愛, 祝他倆永遠幸福, 早生貴子

男爵府

畀面勳章

回覆樓主

祝福他們

首頁

尾頁

跳至