嬰兒用品

跳至

首頁
12345...29

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 吱仔與lo仔 於 09-6-24 10:55 發表
點好法??快d講嚟羨慕吓

做野做成點我未問呀~
不過我知細B肯比壽司餵晒碗飯(有人話我知佢兩公婆都唔得 )
大B整多士比壽司食(好過對我 )
兩兄弟第一次見姐姐都肯咁都算係咁...
做野我唔知..

男爵府

嘩, 你哋班友仔, 我行開一陣, 你哋又去咗2nd page !!!
咁快睇咗養和喇, 但會會係太細個, 未必準呀?
咁係係養和嗰度話散光度數少啲?
另外呢, 你要注意吓你間屋geh光線呀, 要充足, 但又唔可以用太光geh燈, 又要夠光又要柔和呀
所以我覺得, 當務之急係, 將你屋企啲玩具搬咁啲去我哋屋企先, 等多啲自然光透番入你間屋

原帖由 熹媽咪 於 09-6-24 10:40 發表
\
兩個都話有散光!
養和果個仲話有dd弱視....

多謝曬~

怕你長得太快,未及把你看仔細;怕你長得太慢,恨不得你快高長大
買得太多玩具,怕你會將佢哋四圍堆;買得太少玩具,又怕你會憨居居

男爵府

其實係我有胃酸倒流, 吔太甜geh嘢會唔c服, 尤其係古古力, 次次都中

原帖由 吱仔與lo仔 於 09-6-24 10:45 發表
你honey唔太好古古力吖嘛

咪今次天使先囉

怕你長得太快,未及把你看仔細;怕你長得太慢,恨不得你快高長大
買得太多玩具,怕你會將佢哋四圍堆;買得太少玩具,又怕你會憨居居

男爵府

各位, 我個trip confirmed喇, 係2-3/7, 所以要1/7飛, 我諗緊帶唔帶bobo去, 如果帶, 就要帶埋4姐, 同埋5號先返嚟

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 KarieWu 於 09-6-24 11:28 發表
各位, 我個trip confirmed喇, 係2-3/7, 所以要1/7飛, 我諗緊帶唔帶bobo去, 如果帶, 就要帶埋4姐, 同埋5號先返嚟

大佬呀~家陣咩事勢??仲琋琋出埠....mouth: mouth:

男爵府

唔係留喺個埠仲唔好咩?
今次去馬拉...我前亞姐下個月中就要過澳洲喇, 都唔知幾時先可以再見, 佢又未見過bobo, 佢好想我帶佢去呀
仲有事頭, 佢係聽日去, 但下個week, 佢都會搵藉口再去, 大家都想見吓bobo

原帖由 chunchunbb 於 09-6-24 11:33 發表

大佬呀~家陣咩事勢??仲琋琋出埠....mouth:mouth:" /> mouth:mouth:" />

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 KarieWu 於 09-6-24 11:40 發表
唔係留喺個埠仲唔好咩?
今次去馬拉...我前亞姐下個月中就要過澳洲喇, 都唔知幾時先可以再見, 佢又未見過bobo, 佢好想我帶佢去呀
仲有事頭, 佢係聽日去, 但下個week, 佢都會搵藉口再去, 大家都想見吓bobo

...

mouth: mouth: mouth: ........咁你自己決定啦......
不過我真係唔讚成....

男爵府

畀面勳章

原帖由 熹媽咪 於 09-6-24 10:37 發表

有個話:
一邊150, 另一邊200(我簡左呢間)
有個話:
一邊200, 一邊300

mm開完會

嘩d散光都唔淺喎mouth: 我都係有隻150

珍珠宮

好媽媽勳章

肯定好啦, 連大b都攪得掂~~大b痴阿媽唔痴工人架嘛!!我諗壽司應該好錫小朋友, 肯出個心出嚟~~真係羨慕你俊媽, 用過d工人多數都係好嘅

原帖由 chunchunbb 於 09-6-24 11:15 發表

做野做成點我未問呀~
做野我唔知.. ...

珍珠宮

好媽媽勳章

所以我都揀天使~~

我無鎖櫃咩旦糕都m心水

你個胃咁弱嘅??mouth:
原帖由 KarieWu 於 09-6-24 11:24 發表

其實係我有胃酸倒流, 吔太甜geh嘢會唔c服, 尤其係古古力, 次次都中

男爵府

畀面勳章

原帖由 KarieWu 於 09-6-24 11:21 發表
嘩, 你哋班友仔, 我行開一陣, 你哋又去咗2nd page !!!
咁快睇咗養和喇, 但會會係太細個, 未必準呀?
咁係係養和嗰度話散光度數少啲?
另外呢, 你要注意吓你間屋geh光線呀, 要充足, 但又唔可以用太光geh燈, 又要夠光又要柔和呀
所以我覺得, 當務之急係, 將你屋企啲玩具搬咁啲去我哋屋企先, 等多啲自然光透番入你間屋

karie ~~~ 原來呢個先係最終目的

男爵府

畀面勳章

原帖由 KarieWu 於 09-6-24 11:28 發表

但係, 你有時間同佢地一齊

珍珠宮

好媽媽勳章

不過未大定~~仲發緊育, 我覺得難講d
原帖由 awesomeada 於 09-6-24 12:09 發表

mm開完會

嘩d散光都唔淺喎mouth:mouth:" /> 我都係有隻150

男爵府

畀面勳章

karie ~~ 邊間學校收左Bo Bo 讀N1,咁好.

你地就好啦~~一個二個都有N1讀
黃大仙果間,都唔會等到幾時先有得見

男爵府

畀面勳章

原帖由 chunchunbb 於 09-6-24 11:15 發表

做野做成點我未問呀~
做野我唔知.. ...

第一次見都係跟,佢一定唔樣衰/鐘意笑/同埋會同佢地玩

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 吱仔與lo仔 於 09-6-24 12:11 發表
肯定好啦, 連大b都攪得掂~~大b痴阿媽唔痴工人架嘛!!我諗壽司應該好錫小朋友, 肯出個心出嚟~~真係羨慕你俊媽, 用過d工人多數都係好嘅
我夠惡死嘛

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 awesomeada 於 09-6-24 12:22 發表

第一次見都係跟,佢一定唔樣衰/鐘意笑/同埋會同佢地玩

熹媽話好樣過睇相

男爵府

我以前個亞姐話我做嘢嗰2日就交俾佢睇, 朝9晚6, 佢好似仲開心過我咁

原帖由 awesomeada 於 09-6-24 12:16 發表

但係, 你有時間同佢地一齊

男爵府

嘩, 咁咪好靚, 睇相都已經幾好喇喎

原帖由 chunchunbb 於 09-6-24 12:26 發表

熹媽話好樣過睇相

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 KarieWu 於 09-6-24 13:15 發表
嘩, 咁咪好靚, 睇相都已經幾好喇喎

問心,唔打扮既印姐黎計,佢都算好樣同好笑容

首頁
12345...29

尾頁

跳至