影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ht9261ht9261 發表於 16-3-23 15:24
\"叔叔特輯\" 特別嘉賓
叔叔~~~~~特輯?!!!!

情何以堪~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

帶住個B, FING 住個袋~好ENJOY 湊仔生活~~

http://www.weibo.com/p/230444be7ba2d656cc18697a6f6d26a7a206d0

翡翠宮

回覆:WHO ARE U ? 容和 + CNBLUE ★★★★ Part XVII (17)

翡翠宮

回覆:WHO ARE U ? 容和 + CNBLUE ★★★★ Part XVII (17)

一片暖陽....

翡翠宮

cbeyond 發表於 16-3-23 15:32
我有2隻DVD

咩叫2 隻DVD??

珊瑚宮

引用:Quote:cbeyond 發表於 16-3-23 15:32 我有2

原帖由 Queenie_0012 於 16-03-23 發表
咩叫2 隻DVD??
同一個演唱會, 我有2隻DVD, 唔係版本不同, 只係1隻睇, 另外一隻儲, 連包裝都未拆

子爵府

期待ing~~大家又覺得今次造型如何呢

翡翠宮

yy816 發表於 16-3-23 23:31

花~~美~~~男~~~!!!!

Fancy and Dark ~!

二哥~~~~~~~~~~你轉多45度, 俾個正面黎睇嘛~~

將個日程表打多一次先~ 敬請期待~~!!!

0324 IMAGE TEASER 1
0325 IMAGE TEASER 2
0328 IMAGE TEASER 3
0330 TRACK LIST
0331 M/V TEASER 1
0403 M/V TEASER 2
0404 M/V FULL

伯爵府

引用:期待ing~~大家又覺得今次造型如何呢

原帖由 yy816 於 16-03-23 發表
好靚仔呀

子爵府

早晨

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:期待ing~~大家又覺得今次造型如何呢

原帖由 yy816 於 16-03-23 發表
多多版本我都買

大宅

Queenie_0012 發表於 16-3-23 18:20
帶住個B, FING 住個袋~好ENJOY 湊仔生活~~

http://www.weibo.com/p/230444be7ba2d656cc18697a6f ...
今天一早睇到. 期待 ! 我都有睇開 "超人回來了 " 露熙對陌生人反應不太 , 互動不多. 不竟仲係細 BB. 不過我諗我對眼淨系跟住兩個仔.

大宅

Queenie_0012 發表於 16-3-23 18:12
叔叔~~~~~特輯?!!!!

哈哈 ! 我初初諗得一集咁少 , 多幾集就好了 . 不過個心就即刻答返自己 多幾集就變左係湊自己個 B 羅啊 !

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

WOW....好型~~

子爵府

引用:WOW....好型~~+

原帖由 fatdenden 於 16-03-24 發表
WOW....好型~~
而家係Ver A,唔知有幾多個版本呢

男爵府

shingmama 發表於 16-3-24 09:44
今天一早睇到. 期待 ! 我都有睇開 "超人回來了 " 露熙對陌生人反應不太 , 互動不多. 不竟仲係 ...
李棟旭同大發佢地拍,好想快D睇

男爵府

遲來的報到

子爵府

復活節假期由佢地開始

翡翠宮

引用:復活節假期由佢地開始

原帖由 yy816 於 16-03-25 發表
復活節假期由佢地開始

Gucci 花美男!

得手機,出唔到顯示版!enjoy!!

正信~
http://youtu.be/FO6SUr8tmrc

容和~
http://youtu.be/BdsrfJmsPnI

男爵府

Queenie_0012 發表於 16-3-25 09:51
Gucci 花美男!

得手機,出唔到顯示版!enjoy ...

首頁

尾頁

跳至