嬰兒用品

跳至

首頁
45678...29

尾頁

男爵府

畀面勳章

原帖由 KarieWu 於 09-6-26 12:57 發表
妖 !!! 又改 !!!
家陣要我提早喺 next monday飛呀, 頂 !!!

mug 咁唔organize 架!!!!!! 訂機票, 都要時間架~~~

珍珠宮

好媽媽勳章

係囉~~我都係咁話, 唔係定好咗架咩???

不過karie's公司都唔係第1次改咯
原帖由 awesomeada 於 09-6-26 14:27 發表

mug 咁唔organize 架!!!!!! 訂機票, 都要時間架~~~

男爵府

好, 我成功爭取到1號先飛, 痴ga咩, 要我離開個仔咁多日

原帖由 吱仔與lo仔 於 09-6-26 14:38 發表
係囉~~我都係咁話, 唔係定好咗架咩???

不過karie's公司都唔係第1次改咯

怕你長得太快,未及把你看仔細;怕你長得太慢,恨不得你快高長大
買得太多玩具,怕你會將佢哋四圍堆;買得太少玩具,又怕你會憨居居

珍珠宮

好媽媽勳章

仲帶帶琋琋+4姐去呀/?
原帖由 KarieWu 於 09-6-26 17:18 發表
好, 我成功爭取到1號先飛, 痴ga咩, 要我離開個仔咁多日

男爵府

唔帶喇, 4姐個男友喺KL ga, 我怕佢會"夾寶私逃"呀

原帖由 吱仔與lo仔 於 09-6-26 17:23 發表
仲帶帶琋琋+4姐去呀/?

怕你長得太快,未及把你看仔細;怕你長得太慢,恨不得你快高長大
買得太多玩具,怕你會將佢哋四圍堆;買得太少玩具,又怕你會憨居居

珍珠宮

好媽媽勳章

或者佢會"棄寶潛逃"囉!!
原帖由 KarieWu 於 09-6-26 19:41 發表
唔帶喇, 4姐個男友喺KL ga, 我怕佢會"夾寶私逃"呀

男爵府

唔怕一萬, 至怕萬一, 都係留佢哋喺屋企好啲, 叫咗bobo dad唔好開夜工, 要留喺屋企睇住佢哋
心就一定放唔低ga喇, 不過都冇辦法, 今年真係超忙, 仲要飛咁多, 又冇得成日say no, 除非唔撈ga啫
本想又放佢哋返媽咪度, 但又好似好辛苦大家咁, 我媽咪好怕凍, 成日唔開冷氣, bobo上星期返去就出晒熱痱, 我亞dad, 因為以前電療過, 影響咗聽覺, 所以電視要開到好大聲, bobo又頂唔順
想擺喺亞哥度, 等佢外母可以幫手睇吓, 但...上次出trip問過都唔得, 今次, 最多都係帶去佢會所度玩吓就得...
家姐又住得太遠...
最近, 唔知係咪做嘢做到痴痴哋, 我成日叫自己千祈唔好有事, 咪都唔知搵邊個幫手睇仔, 個仔都唔知點算
原帖由 吱仔與lo仔 於 09-6-27 09:12 發表
或者佢會"棄寶潛逃"囉!!

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

Karie~~
1號我家公子OK,
4號要搵第2架車比你,
你比埋時間同斻班我吖.

珍珠宮

好媽媽勳章

無辦法啦, 幾日好快過啫, 唯有多d打返屋企問bobo情況啦
原帖由 KarieWu 於 09-6-28 22:58 發表
唔怕一萬, 至怕萬一, 都係留佢哋喺屋企好啲, 叫咗bobo dad唔好開夜工, 要留喺屋企睇住佢哋
心就一定放唔低ga喇, 不過都冇辦法, 今年真係超忙, 仲要飛咁多, 又冇得成日say no, 除非唔撈ga啫
本想又放佢哋返媽咪度, 但 ...

公爵府

暑假提早了開始,小朋友有節目未?
由即日起至 7 月 15 日前,預訂 7、8 月入住香港迪士尼樂園主題酒店,可享香港居民暑假優惠,包迪士尼好萊塢酒店住宿 1 晚連 2 人早餐,兩個人夾埋都係只需 $1,198,即每位只需 $599 。
優惠內容包括:
  • 迪士尼好萊塢酒店園林景觀房住宿 1 晚
  • 米奇廚師餐廳自助早餐餐劵 2 張
迪士尼好萊塢酒店,不論官方或旅行社,單 Book 一晚房,最平都要千五蚊左右,而呢個優惠,一晚房再加兩個早餐,只需 $1,198,比起散 Book 幫你慳咗五百幾蚊!
不得不提大家的是,每間房其實最多可供四人入住,加多兩個 3 至 11 歲的小朋友入住同,每位加番 $77 早餐錢,便可一家四口齊齊入去玩!如果加住的是成人,每位早餐錢則需 $154。換句話說,兩個大人加兩個細路的話,加 $154 就搞掂,四個人夾埋的總數都不過是 $1,352,除開每人都不過是三百幾蚊,抵啦!
優惠預訂期只到 7 月15 日,暑假 7、8 月期間都係呢個價錢,而且已經包埋稅,要 Book 就要快!
查詢及預訂:1 830 830
按此看優惠詳情及更多優惠套票
Travelzoo 提提你:以上房間及早餐價錢乃暑假最低價格,詳細價錢請直接向職員查詢。
香港迪士尼樂園
+ 此優惠於刊登前已經過我們作訂購測試,以確保貨真價實。然而,優惠可能由於 Top 20 出版後反應熱烈而有所調整,敬請留意。
寄給朋友 »

上一個 Top 20 下一個 Top 20
* 條款及細則
1. 以上價格已包 10% 服務費。 2.房間及早餐價錢乃此優惠最低價格。 3. 優惠須視乎房間供應情況而定。 4. 以上價目如有任何更改,當以香港迪士尼樂園公佈為準。 5. 須受其他細則及條款限制。 Travelzoo Inc. 是美國納斯達克上市公司。

珍珠宮

好媽媽勳章

好正!!!!! 好吸引呀!!

我諗諗佢先, thx 熹媽
原帖由 熹媽咪 於 09-6-30 12:08 發表
暑假提早了開始,小朋友有節目未?
由即日起至 7 月 15 日前,預訂 7、8 月入住香港迪士尼樂園主題酒店,可享香港居民暑假優惠,包迪士尼好萊塢酒店住宿 1 晚連 2 人早餐,兩個人夾埋都係只需 $1,198,即每位只需 $599 。
優惠內容 ...

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 吱仔與lo仔 於 09-6-30 15:05 發表
好正!!!!! 好吸引呀!!

我諗諗佢先, thx 熹媽

呢個價錢唔包入場費架喎..

珍珠宮

好媽媽勳章

係呀~~

我又想同d小朋友去住一晚, 食早餐buffet, 但坦白講去迪迪尼我又普通想去, 因為2個月前先去過

只係住酒店又好似無咩嘢玩咁..........
原帖由 chunchunbb 於 09-6-30 15:19 發表

男爵府

畀面勳章

原帖由 chunchunbb 於 09-6-30 15:19 發表

去埋迪迪尼玩咪要件$2xxxx幾蚊落樓~~~ ( 迪迪尼入場費成$3xx / 1個

男爵府

畀面勳章

你地明天放假做咩呀~

我地明天一早去石澳遊水/玩沙. then 去赤柱食lunch ~~~~

男爵府

畀面勳章

原帖由 吱仔與lo仔 於 09-6-30 17:14 發表
係呀~~

我又想同d小朋友去住一晚, 食早餐buffet, 但坦白講去迪迪尼我又普通想去, 因為2個月前先去過

只係住酒店又好似無咩嘢玩咁..........

你都可以check 下酒店有咩設施玩~~~~

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 awesomeada 於 09-6-30 17:22 發表

你都可以check 下酒店有咩設施玩~~~~

冇咩特別野玩.....
有個大迷官,小泳池,酒店每日都有d手工藝班比小朋友,公主人物會响酒店大堂同人影相咁上下囉......
我上次以上既野全部都冇玩過.......俊俊只係鍾意响間孖房中間走黎走去,其餘時間入番迪迪尼玩,夜晚出青衣城食完晚飯就返酒店.

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 awesomeada 於 09-6-30 17:20 發表
你地明天放假做咩呀~

我地明天一早去石澳遊水/玩沙. then 去赤柱食lunch ~~~~

咁開心~~
我都想帶仔去沙灘玩.

男爵府

thanks chun ma

去程: 1 July 2009, 15:05pm, CX721, Terminal 1
回程: 4 July 2009, 9:25am (arrive at 13:20), CX720, Terminal 1

原帖由 chunchunbb 於 09-6-29 10:02 發表
Karie~~
1號我家公子OK,
4號要搵第2架車比你,
你比埋時間同斻班我吖.

珍珠宮

好媽媽勳章

我朝早幫吱仔揀生日會回禮禮物, 我買咗30份呀, 然後返屋企做包裝女工, 再去食麥當當~~

然後去黃金泳灘游水+畢沙, 玩到成7:00先走, 再去深井食燒鵝~~d燒鵝好好味呀
原帖由 awesomeada 於 09-6-30 17:20 發表
你地明天放假做咩呀~

首頁
45678...29

尾頁

跳至