興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

伯爵府

原帖由 cecichow 於 10-9-6 12:07 發表
請問送唔送去澳洲架?

唔洗係UK 訂送去澳洲

AU 都好多

http://www.walkerbooks.com.au/

http://www.booktopia.com.au/children-teenagers/picture-books-early-learning/picture-books-in-general/picture-storybooks/cYBCS-p1.html

http://judyoz.com/index.php?app=ccp0&ns=display&ref=splash&sid=g1p23fyuwa4orv26f0tc269z5dvfkyg7

禁止訪問

伯爵府

原帖由 chocolateice 於 10-8-20 11:10 發表
http://www.bookdepository.co.uk/
我經常在這個網站定書, 完全免運費, 書好齊, 價錢合理

真係好好, 我訂的書已到香港, thank you

星期五是無飯主婦日

侯爵府

free delivery worldwide ya!!!

原帖由 chan328 於 10-9-6 15:59 發表
try this one :

http://www.bookdepository.co.uk/

大宅

great... 我班friend 11月來hk玩, 淨係叫佢地幫我帶既醫學書都重死佢地, d 小朋書唔好煩人啦

謝謝分享

原帖由 chan328 於 10-9-17 11:23 發表
free delivery worldwide ya!!!

伯爵府

我都係bookdepository訂左書啦, 書仲送到來添呀, 係由英國郵寄來香港的, 但係有樣野我好唔鍾意係, 佢係續本咁寄過來, 如果訂得少如果訂一本, 係呢度訂就好, 佢就唔係跟每個order寄過來架, 我訂左三本書, 有兩本係同一日寄出但係分兩個郵件, 另一本書係個幾星期先至寄到來, 如果訂得多就真係同一日收到好幾份郵件架啦...

侯爵府

me too. I got my second order already but not my 1st one yet. Will they lose my first order?

原帖由 snoopyiu 於 10-9-28 12:51 發表
我都係bookdepository訂左書啦, 書仲送到來添呀, 係由英國郵寄來香港的, 但係有樣野我好唔鍾意係, 佢係續本咁寄過來, 如果訂得少如果訂一本, 係呢度訂就好, 佢就唔係跟每個order寄過來架, 我訂左三本書, 有兩本係同 ...

伯爵府

我係上返去自己個ac度check返架, 佢果個website到要log in, 跟住睇返自己個a/c, 有得check order history, 睇到寫住dispatched就寄左出街啦, 如果仲寫住係processed的話, 應該仲未出.

我係一次訂左3本, 得一本係processed左成個幾星期先寄過來, 我覺得係因為呢本書唔popular所以果邊要找先至耐, 不過我都會繼續訂, 因為可以找到平書, 同埋找到香港無得賣的書又可以一本一本咁訂~

原帖由 chan328 於 10-9-29 12:00 發表
me too. I got my second order already but not my 1st one yet. Will they lose my first order?

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

What book did you buy? Pls suggest. It's not easy to search on the web site.

原帖由 snoopyiu 於 10-9-28 12:51 發表
我都係bookdepository訂左書啦, 書仲送到來添呀, 係由英國郵寄來香港的, 但係有樣野我好唔鍾意係, 佢係續本咁寄過來, 如果訂得少如果訂一本, 係呢度訂就好, 佢就唔係跟每個order寄過來架, 我訂左三本書, 有兩本係同 ...

侯爵府

they don't alwasy have free delivery wor.

原帖由 snoopyiu 於 10-9-30 11:35 發表
我係上返去自己個ac度check返架, 佢果個website到要log in, 跟住睇返自己個a/c, 有得check order history, 睇到寫住dispatched就寄左出街啦, 如果仲寫住係processed的話, 應該仲未出.

我係一次訂左3本, 得一本係pro ...

禁止發言

伯爵府

我上次訂左三本書, 有一本係書局無得賣, 但係paddyfield就見到有, 我見呢度平d咪訂返來睇下, 都ok.
另外兩本係classics novels來架, 我就係見佢點解咁平咪訂返來睇下, 呢一條line 係 penguin popular classics, 我就訂左呢本書:
http://www.bookdepository.co.uk/book/9780140620801/The-Scarlet-Letter
本書都唔係好厚, 二百幾頁紙, d字算係幾密咁, 所以可以二百幾頁紙搞掂, 同埋佢係用recycle paper架, 有98%以上係用再造紙, d 紙唔係好厚但係quality 都叫幾好, 呢本書printed in uk 架, 可能因為再造紙同埋字行距離密, 本書先至可以做到咁平掛. 如果諗住買classic 書睇或者用來做讀書報告, 買呢條line 係至扺(我夾過價)
仲有買左另一條line叫 Wordsworth classics的書, 就係呢本書:
http://www.bookdepository.co.uk/book/9781853260162/Sense-and-Sensibility
我又係見佢點解可以咁平咪訂返來睇下, 呢本書又係得二百幾頁紙, 字距密少少咁啦, 又係printed in uk, 不過唔係再造紙, quality 好好, 我見書局呢d書都叫厚同埋至平都四五十蚊一本(折左), 但呢度真係咁平, 都係果句, 如果用來做讀書報告或者諗住長keep會翻睇, 係呢度平真係好抵.
原帖由 cylee_hk 於 10-9-30 13:44 發表
What book did you buy? Pls suggest. It's not easy to search on the web site.

禁止發言

侯爵府

I just got my last book, the postman asked me ' is this the last one?' Indeed I forgot I ordered this book tim.

伯爵府

我都等左一個星期架, 雖然佢果度寫話可以within 24hrs despatched, 預返至少一星期啦, 另外一本話within 48hrs, 我都等左兩個幾星期先有呀~

原帖由 AlanShirley 於 10-10-4 11:42 發表
Do you know how long will the delivery take ?

thanks.

禁止發言

公爵府

http://www.bookdepository.co.uk is really good. Free shipping!

They are offering 10% discount now for X'mas!!!
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

民房

原帖由 snoopyiu 於 10-10-5 13:38 發表
我都等左一個星期架, 雖然佢果度寫話可以within 24hrs despatched, 預返至少一星期啦, 另外一本話within 48hrs, 我都等左兩個幾星期先有呀~

despatch係佢出貨! 你等果段時間係shipping time:time:

子爵府

原帖由 chocolateice 於 10-8-20 11:10 發表
我經常在這個網站定書, 完全免運費, 書好齊, 價錢合理

我都在這個網訂了書, 10天到貨, 好快啊.
多謝分享!

首頁

尾頁

跳至