跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

Re: MARCH新playGROUP

Gavial:
請覆,因我個朋友的囝囝都想join PG.

[quote]
kongkong 寫道:
Gavial:
覆左你啦. 19/2 afternoon or night?另想問如果26/2試堂後ok. 第時正式上堂係唔係每班只可以6個小朋友?

[quote]

別墅

kongkong,
唔好意思tim......係呀!果間中心建議每班最多六個小朋友, 因為地方有限!你個朋友會唔會join 2:30果班?抑或你其實join唔join到1:30果班?仲有一個選擇係要左惜惜果位law, 橫豎我都想惜惜join 幼稚園平日既PG, 碧湖果間唔收, 我就去粉嶺中心既好時光.
想問下4/12生日會相可唔可以燒隻碟黎呀?上左網會resize 左得番好細.

kristina,
So sorry to hear that. 係咪去過第二樹就黎呀?
仲有呀, 我想要1/1文化博物館D 相. THANK YOU.

大宅

畀面勳章

Gavial
ok, 我燒隻碟給你.
另外都係試完堂再睇睇點. 我以為只係試堂選a) 1:30
b) 2:30. 如試堂後ok.才再確實以後上幾點既班.另團拜會否選星期日?

Dear all,
我聽人講過上水彩園村有個醫生睇兒科好好. 知唔知係邊個?

大宅

Kristina,
Compare with Dr Ho, I think Dr SO is more better !!!!

原先我想去 Dr SO 處打針架!!!!! But also much people, and I live in fanling, so I chose Dr HO to take the injection last SAT.

Kongkong,
Dr So man-fai's clinic at Sheung Shui / Choi Yuen Estate. 唔知係咪講佢呢?

大宅

[size=medium]Dear all mamas & all babies,

[size=medium]等我都同大家拜個早年先……..

[size=large]祝各位……新既一年: 萬事如意! 心想事成!

[size=large]自己最緊要靚靚!!!

[size=large]BB健健康康, 精靈活潑, 快goat長大!!!!

[size=x-large]老公

別墅

今日我仲以為世界上會有兩個BB一模一樣tim , 話說今日我係牽晴間見到一個貌似monmon 既BB, 但係亞爸亞媽唔係kongkong&fat, 一問之下原來係真monmon, 抱住佢既係舅父舅母, monmon今日好醒目, 又拜拜, 又飛吻, 又sorry, 仲有請請, 不過唔好意思喎, 早左一日tim, 未有收獲呀

報告!我今日同惜惜報左粉嶺中心既好時光幼稚園PG, 逢二四上午, 每節1.5hours, 每月八節, $600. KSM都一齊報名.

又報告!26/2我無假, PG試堂多左個位.

大宅

畀面勳章

Gavial
又會咁啱既? 我睇到你第一句以為真係有個bb同mon mon 好似添.!!!!!原來係真mon mon . 係呀. 我今日要番工,所以托我細佬同弟婦幫我湊mon mon.

咁惜惜係唔係以後都唔同我地一齊上PG :cry:

別墅

HI hi 呀!啟市未呀?呢個新年真開心, 日日起身就同個女呢樹去果樹去, plan左既地方都去晒, 加埋snoopy land 同小白露餐廳, 今日番一日工咁多喇, 聽日再去埋ocean park

大家仲記唔記得提過下19/2gathering, 今個星期六就係喎, 唔知傾唔傾得切呢?

大宅

畀面勳章

hi, morning !!!

並祝大家[size=medium]情人節快樂

19.2 gathering點呢

洋房

All

[size=medium]Hi...情人節快樂 :mrgreen: :mrgreen:

大家好嗎?好耐無上黎啦!因為屋企部腦唔係好掂久唔久自動識機,所以好小上黎lu...
睇番你地原來都有好多節目喎!新PG我諗暫時未有打算,期待你地試完報料啦!!!thanks gavial
講開氣管敏感芷蔚都有 前排成日睇e生差不多斷斷續續左個月,到宜加都清唔晒仲有幾聲咳 我自己都一樣有感冒新年真係幾難過

別墅

sin神,
今日岩岩打過俾你, 不過你未開電話, 想問下你呢個星期六黎唔黎, 我地會去大埔某屋苑既會所玩, 你得唔得?係咪仲有d唔舒服?

子爵府

gavial 寫道:
聽日再去埋ocean park

gavial,
小心d唔識排隊的自由行呀!

大宅

Dear all,

情人節….我同老公都放假…..不過一早就帶

別墅

dd104,
呢個情人節夠晒浪漫喎……我亞媽都係咁, 成日話我攪到個女點點點, 又話d衫咁細件, 又話佢有份揍既時候肥好多….我奶奶唔敢當面話我, 不過以前我成日聽佢話另一個新抱點點點揍女, 唉, 唔話我地唔識揍, 又點樣顯得佢地老人家既重要呢!

All,
呢個星期六, 夜晚突然有野做, 唔知可唔可以約早d?

大宅

畀面勳章

dd104
其實新年大家有假放, 反而仲辛苦過番工. 連囝囝囡囡都會攪到時間大兜亂.又夜訓又唔定時食野. 我前日開始番工都攰到死呀. 連大長今都只睇左半集就已經去左搵周公了.

上次我同事個囝晚上咳. 佢燉左d雪梨俾佢食. 就冇咁辛苦了. 可止咳但要完全好番就要得些時間先得啦. 起碼都可滋潤下先.

大宅

kongkong,

等我試下燉雪梨俾阿囡食下先!!!! Thanks to tell me!!

大宅

畀面勳章

dd104
你先燉apple先. 因為驚雪梨可能會涼少少. 始終未confirm 係涼咳/熱咳/........???先試試apple.

大宅

kongkong,

我擒晚同阿媽講, 佢都話雪梨比較涼, so........will try use apple first, Thanks to tell me again!!

大宅

我係卓妍媽,咳-可以試燉川貝.

別墅

五位報左今個星期六1:30-2:30 pg 試堂既mama, 我呢兩日會同你地俾$, 位位$75.

首頁

尾頁

跳至