跳至

首頁

尾頁

男爵府

北區有比較高質素的salon嗎?

各位有心水推介嗎? 電髮, 剪髮, colour, 價錢如何呢?
傳單就收得多喇! 不過始終冇信心試......

男爵府

Re: 北區有比較高質素的salon嗎?

我都想知呀!

別墅

不如搭車出去試下yes salon, 洗+電(負離子/陶瓷)+剪+colour + highligh +treament = $388, 我有朋友試過, 話好得, 真係咁平, d salon 又有幾千尺大, 俾多一夠水就有VIP 房, 可以飲下野, 自己揀碟睇.

我就去過花都廣場二樓果間, 果兩個女仔都做得幾好, 不過地方細又dirty, 又貴, 負離子仲做緊七百幾蚊, 我上次電左個電話線頭, 成千蚊(講好晒要咩style, 至話我知$, 我 唔好意思唔電)

下次我一於去試yes salon, 不過最緊要平日去 .

大宅

gavial ,
好抵喎 ~請問yes salon o係邊? 負離子同color highlight 可以一齊做嗎?

男爵府

gavial,

如果真係好我又唔介意搭車出去試下喎! 近邊頭呀! 等我同埋媽咪一齊去試吓先!

別墅

yes salon 尖沙咀漆咸道南號富國中心tel: 25080126, 尖沙咀寶勒巷號萬事昌廣場地下 tel:25879228, 港島都有分店.

但係我都未去過架, 有朋友話好好, 不過亦有朋友星期六去就等好耐, 所以一定要平日去, 一定要先電話預約.

電+colour+highligt 可以一齊做, 不過傷d law, 所以佢地可能說你加$ 改靚油, 或者叫你唔好一次做晒所有野, 不過你企硬既話真係可以$388 走人架.

記住報料呀。

男爵府

gavial,

我陪媽咪去試左喇! 佢都幾滿意, 不過我哋去尖沙咀寶勒巷果間, 地方細好多, 平日去真係唔要等喎! 整左成五個幾鐘.......
係呢你個朋友去左邊間同埋搵邊個師父呀? :mrgreen:

別墅

karly,
有個朋友話好既係富國既ankie chan, 女仔黎架, 好在無叫你加$, 又叫你做晒成個package, 個頭都ok好睇.

我有興趣想知亞伯母攪左個咩野頭? 同埋可唔可以詳細d講過情形, 有無叫係加$?

男爵府

Hi gavial,

我地去果間我估唔夠二百尺, 所以都容納唔倒我同囡囡, 咪為有同囡囡去左行街街囉! 問返媽咪佢覺得服務都ok, 不過就有問佢加$100做頭髮護理之類, 但我媽咪見個package原本都有焗油所以冇做到, 佢就攪左個負離子曲髪+highlight囉!

咁你朋友攪左個咩野頭呀?

別墅

亞伯母都好in 喎, 下次你地去富國果間, 幾千尺架.
我有幾個朋友試過, 曲髮宜髮咩都有.

男爵府

咁等我下次同媽咪再去e間試吓啦!

首頁

尾頁

跳至