興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: Apple Tree Series 多元智能兒童自學外語

瑪姬樂兒 寫道:
我昨天收到了apple tree,但我唔識點開始用
1)我的女兒1&2歲,是不是即可以同佢哋玩支筆同埋書?還是先讓她們聽歌睇碟
2)學日文是否只用那九本書便學會?
其實我打過去apple tree問過,佢就叫我由淺嘅三文書開始玩筆,不過我只係奇怪咁細過小朋友佢哋會識得用支筆?
thx

你可以試下(專家書教0-3歲幼兒學習)
1.2歲可以俾枝筆佢玩吓,中英日果九本,先學第一本平假名,Ka ke ko Sa si so sai等
等佢產生興趣先慢慢等佢適應先鼔勵再俾D心機,耐性D!

洋房

Re: Apple Tree Series 多元智能兒童自學外語

瑪姬樂兒 寫道:
我昨天收到了apple tree,但我唔識點開始用
1)我的女兒1&2歲,是不是即可以同佢哋玩支筆同埋書?還是先讓她們聽歌睇碟
2)學日文是否只用那九本書便學會?
其實我打過去apple tree問過,佢就叫我由淺嘅三文書開始玩筆,不過我只係奇怪咁細過小朋友佢哋會識得用支筆?
thx

你可以試下(專家書教0-3歲幼兒學習)
1.2歲可以俾枝筆佢玩吓,中英日果九本,先學第一本平假名,Ka ke ko Sa si so sai等
等佢產生興趣先慢慢等佢適應先鼔勵再俾D心機,耐性D!

男爵府

畀面勳章

我有一套98%新, 因小囡不太喜歡, 不想浪費, 固出讓,

支筆全新未開過,

有興趣pm我 :mrgreen:

男爵府

I've received my new set. Books are ok, I don't like the pen sound quality not too good. I will try to plug to amplifier and see if they produce better sound quality.

Ho Lam's Homepage 2005年度我最喜愛video-1-層層叠

別墅

DELETE

8w1d : 1.61cm
12w5d : 6.47cm

大宅

畀面勳章 陪月勳章

諗緊買唔買,bb而家三個月。唔知幾時用?

男爵府

畀面勳章

emilymui 寫道:

支筆全新未開過,

** SOLD **

民房

APPLE TREE

HELLO,
I WANT TO BUY, PLEASE MAIL TO ME.

THANKS

男爵府

Apple Tree Series 多元智能兒童自學外語

請問有冇用家報料,好用嗎?現在買,要幾錢一套呢?

民房

我錯過左添..係唔係書展果時平d呀? 而家好想買呀!

禁止訪問

大宅

$1380 咁平??
剛收sales電話, 佢話半價 $2480, 但有其他cd送

約左明天上去睇demo, 你們有用過覺得好嗎?
支筆發音好唔好?

子爵府

Amy
你睇錯topic,呢個topic好耐之前啊! ,我個售貸員賣$1980另外有禮物,有興趣請pm我留電話同貴姓,謝謝

原文章由 AMY 於 07-9-12 16:25 發表
$1380 咁平??
剛收sales電話, 佢話半價 $2480, 但有其他cd送

約左明天上去睇demo, 你們有用過覺得好嗎?
支筆發音好唔好?
只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

大宅

PLS CHECK PM
THX

原文章由 monchui 於 07-9-13 01:09 發表
Amy
你睇錯topic,呢個topic好耐之前啊! ,我個售貸員賣$1980另外有禮物,有興趣請pm我留電話同貴姓,謝謝

禁止訪問

複式洋房

Do u have the sales info saving cheaper than $2500/full set.

ManyTKS!

原文章由 monchui 於 07-9-13 01:09 發表
Amy

[ 本文章最後由 twinmum2006 於 08-11-12 01:02 編輯 ]

子爵府

pm左你了^^thx
各位靚媽咪快d pm我啦,買左之後你就知有幾抵喇
$1980優惠做到09年30月,而家冇可能再有架喇!^^
現在apple tree賣緊$2480,送(禮物價值$1300)你有興趣請pm我留電話同貴姓我叫售貸打比你 我係到介紹左好多好多個媽咪買喇
原文章由 twinmum2006 於 07-10-4 23:51 發表
Do u have the sales info saving cheaper than $2500/full set. Pls kindly e-mail to me ([email protected])

ManyTKS!
只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

大宅

Hi,
Just wondering how is the quality of the pen. Is it good?
thx.

原文章由 monchui 於 07-10-5 15:47 發表
pm左你了^^thx
各位靚媽咪快d pm我啦,買左之後你就知有幾抵喇
$1980優惠做到09年30月,而家冇可能再有架喇!^^
現在apple tree賣緊$2480,送(禮物價值$1300)你有興趣請pm我留電話同貴姓我叫售貸打比你 我係到介紹 ...

大宅

我都買了,對這產品幾滿意。
唯一,不好之處,便是每一本書,都要download一次支筆到,有少少煩。

但總括來說,都是徝得推介的。

別墅

徵二手Apple Tree Series

原文章由 emilymui 於 07-6-14 16:04 發表

支筆全新未開過,

想問有無人出讓Apple Tree Series ,我想買一套二手的Apple
Tree Series,可PM 我。

首頁

尾頁

跳至