跳至

首頁
12345...68

尾頁

男爵府

好叻呀

原文章由 路人(甲) 於 07-7-5 13:08 發表
係5係好叻叻呢!!!

大宅

homacarol,

你仲未放工呀??? 平時邊個買餸煮飯???
原文章由 homacarol 於 07-7-5 05:09 PM 發表
好叻呀
MamiBaby

大宅

popoivman,

你住邊到呢, 得閒飲茶啦!!!(你請wor )
原文章由 popoivman 於 07-7-5 01:39 PM 發表
阿甲:
我囝囝係2000年12月1日出世,
我係全職mami~
MamiBaby

男爵府

呀甲,

剛入左舊part, 覆返你呢個message 先, 係呀, 我個女係意外,之前就好驚......但而家就好開心, 因為佢好識氹我地開心hehe

原文章由 路人(甲) 於 07-7-3 17:38 發表
homacarol,

希望係咁
你個女係5係意外有左呢???

我未放工呀, 今日工人姐姐同呀仔返左去陪妹妹, 屋企無人煮飯...約左同學仔出街食, 我見呀仔同我都考完試咪去下街, relax 下lor hehe

平時係送呀仔返學之前, 帶工人姐姐去買...但我好少返屋企食...因為我要返學, 逢星期五我仔又返去嫲嫲度(陪呀妹)..所以都唔係晚晚喺屋企食

原文章由 路人(甲) 於 07-7-5 17:58 發表
homacarol,

你仲未放工呀??? 平時邊個買餸煮飯???

[ 本文章最後由 homacarol 於 07-7-5 18:40 編輯 ]

男爵府

gillian19,

我都係差唔多la, 只係我入唔返舊版龍媽媽會...見自己出左post 都唔見左, 又找不到....even starry pm 左條link比我都搵唔返自己既post..........

原文章由 gillian19 於 07-7-3 18:39 發表

homacarol,

hi,几日冇見,係咪好忙呀!

男爵府

ivman 仔仔同呀甲仔仔只係差一個月多dd 咋喎

原文章由 路人(甲) 於 07-7-5 18:00 發表
popoivman,

你住邊到呢, 得閒飲茶啦!!!(你請wor )

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

hui1206,

乜你都咁夜既? 我以為我成日都會係最夜果個 tim....hehe, 睇下遲d 有無機會夜晚見到你先

我仔學校都係考完試lu, 3號開始已經係日日放11:00am(返去都係睇卡通片, 除左中文未教晒要上堂之外, 其餘課堂都係睇碟), 尋日同今日都放假, 因為六年班準備畢業典禮彩排...低年班無份...所以放假2天 :lol

不過前日已經派晒小二d 書lu :lol

原文章由 hui1206 於 07-7-6 01:54 發表

我初黎報到;大家好.仔仔六月考完試.依家日日反學玩.

[ 本文章最後由 homacarol 於 07-7-6 09:40 編輯 ]

子爵府

原文章由 popoivman 於 07-7-5 12:35 發表
大口會長:hi~我MSN改左acc~~你add番我.....好miss你。

野~~~~ 唔怪得咁耐唔見你啦!!! 不過你改左account 我仲add 唔 add 到你架??? 好MISS U 呀.........

子爵府

原文章由 路人(甲) 於 07-7-5 13:14 發表
大口

我係全職mami, 你有幾多個小朋友呀???
我會盡量向12-1點鐘黎撞下你, 不過幾會好~~~~微:mrgreen:

:-( 不過你今日想撞都未必得啦, 因為我今日下午off呀, 要星期一先再同你地傾過啦88~~

我有2個女女, 大女同你仔仔好近佢12月10日出世, 細女岩岩2歲:loveliness:

子爵府

原文章由 hui1206 於 07-7-6 01:53 發表

Thanks very much, 大口

Hello hui1206

我今日趕住收工, 星期一同你再傾過88~

大宅

hui1206

我都係啱啱加入左冇幾耐+炸, 你多d上黎啦!:)
原文章由 hui1206 於 07-7-6 01:54 AM 發表

我初黎報到;大家好.仔仔六月考完試.依家日日反學玩.
MamiBaby

大宅

大口,

你又走啦:cry:
我好羨慕你地呀!!!! 其實我不嬲都係好想生女架:-(
所以我每次向街到見倒d小妹妹, 我都會好忍5著
望多2眼
講樣好笑野比你地聽, 大約2、3年前啦!
當時住向我樓下有個小妹妹大約2歲細我仔1年,
個妹妹雖然生得5算好靚, 不過好可愛, 我特別鍾意佢:loveliness:
有幾次我見倒佢同佢呀嫲正想去街, 但係佢呀嫲一見倒我就
次次都話要上返屋企攞d野(其實佢想避開我,
可能係我平時大熱情, 所以嚇親呢位老人家,
又或者佢以為我係金魚婆 )
有一日呢位老人家見倒我同仔去街, 反而好熱情同興奮
咁行埋黎我到, 係咁叫佢ga孫女叫我仔做哥哥, 仲
係咁叫佢ga孫女拖我仔隻手 至果次之後,
呢位老人家對我都不知幾熱情:lol :lol :lol
原文章由 mama1210 於 07-7-6 12:18 PM 發表
Hello hui1206

我今日趕住收工, 星期一同你再傾過88~
MamiBaby

大宅

homacarol,

羨慕死我啦!!!!
我都想有呢個咁.............ga意外呀:loveliness:
你意思係話你對仔女5係一齊住, 女同呀嫲住,
仔就同你住, 係5係呀???
原文章由 homacarol 於 07-7-5 06:38 PM 發表
係呀, 我個女係意外,之前就好驚......但而家就好開心, 因為佢好識氹我地開心hehe

我未放工呀, 今日工人姐姐同呀仔返左去陪妹妹, 屋企無人煮飯...約 ...
MamiBaby

大宅

我果日向網上見倒d好有趣ga相, 想同你地分享

MamiBaby

男爵府

呀甲,

又真係幾搞笑喎
咁而家你仔仔係咪同佢熟左好多呢, 咁你可以多d 帶仔仔落樓下公園玩, 睇下撞唔撞到佢地, 比機會你仔仔接觸唔同小朋友la

原文章由 路人(甲) 於 07-7-6 13:24 發表
大口,

你又走啦:cry:
我好羨慕你地呀!!!! 其實我不嬲都係好想生女架:-(
所以我每次向街到見倒d小妹妹, 我都會好忍5著
望多2眼
講樣好笑野比你地聽, 大約2、3年前啦!
當時住向我樓下有個小妹妹大約 ...

男爵府

其實我當時都好驚, 個仔只得一歲多dd, 一d 心理準備都無, 當時有諗過唔要架, 不過老公唔同我講野......我從未試過, 所以怕左佢. 好彩最後生個女 ~ 我老公最開心, 因為呀女好試氹佢 ~

係呀, 我個女跟我媽住, 但奶奶同我媽屋企都好近, 所以逢星期五我地會返去奶奶度, 但我會去我媽度瞓

因為我地住離島, 我都係3月先至搬出黎之嗎 ~ 又費事同呀女轉校, 咁煩, 佢黎緊九月都同呀哥一間學校, 咪暑假先至搬出黎lor :lol

原文章由 路人(甲) 於 07-7-6 13:29 發表
homacarol,

羨慕死我啦!!!!
我都想有呢個咁驚.............喜ga意外呀:loveliness:
你意思係話你對仔女5係一齊住, 女同呀嫲住,
仔就同你住, 係5係呀???

男爵府

呢個我之前都見過

原文章由 路人(甲) 於 07-7-6 13:36 發表
我果日向網上見倒d好有趣ga相, 想同你地分享

http://www.imagestation.com/picture/sraid225/pc7cfe37987e7fae2f51481b0df9ebad3/e8bbcefe.jpg

http://www.imagestation.com/picture/sraid22 ...

大宅

5係wor, 我地5係成日撞倒, 而且就算見倒面
都5得閒應酬對方, 因為大家都趕著返學or去街:)
不過我仲記得有一次個妹妹眼定定望著我, 仲問我
“哥哥呢?”跟著佢呀嫲就話“佢成日都好掛著你
個靚仔哥哥架! 哈哈哈!!!” 真係人細鬼大
原文章由 homacarol 於 07-7-6 02:54 PM 發表
呀甲,

又真係幾搞笑喎
咁而家你仔仔係咪同佢熟左好多呢, 咁你可以多d 帶仔仔落樓下公園玩, 睇下撞唔撞到佢地, 比機會你仔仔接觸唔同小朋友la
MamiBaby

首頁
12345...68

尾頁

跳至