跳至

首頁

尾頁

大宅

睛靈勳章

阿仔中四,三科5合格。想補習但5知報d好。見例如英皇,遵理個d好hotsell 講到勁好,想知有仔仔女女讀過或多d資料比我呀!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

回覆:問下英皇。遵理D補習得嗎?

我仔小六,補英皇。純粹個人見解,我覺得如果小朋友真係pick up 唔到,直頭連學校教完的都唔明唔識,未必有用,要比多少少搵個私人單對單好D.

講白D, 如果小朋友七八十分,你又想推佢上九字頭,呢類天皇補習社可能啱駛。有個朋友仔同我個仔一齊補 (唔同學校) ,佢補咗兩個月就無補啦。佢媽媽話個仔上完都係唔明,之後搵私人上門,效果完全唔同,起碼私人知道你有乜唔掂,對症下藥。大班補習佢都會執下你D 問題,但唔可以要求個天皇老師企定定招呼你一個。

研究研究!

男爵府

如果不肯睇notes,英皇冇用,揾D有質素小班補習好過!

大宅

英皇最垃圾,浄喺識收錢:pppp:

水晶宮

引用:阿仔中四,三科5合格。想補習但5知報d好。

原帖由 tweety82080 於 13-12-23 發表
阿仔中四,三科5合格。想補習但5知報d好。見例如英皇,遵理個d好hotsell 講到勁好,想知有仔仔女女讀過或多 ...
呢啲集團式補習冇用架喎,成廿幾卅人坐喺度聽,一人一份筆記,如冇心做paper,又或者聽完都唔識理解題目,山雞點都變唔到凰凰

男爵府

他修哪些科目?

大宅

回覆:tweety82080 的帖子

底差既話私人補習較好
大型補習我會揀遵理
如果都係覺得大型補習好 我可以介紹幾個

大宅

我女中一想問邊間會好d!

禁止訪問

引用:我女中一想問邊間會好d!

首頁

尾頁

跳至