跳至

首頁

尾頁

別墅

個肚好"聚"

你地有冇呢個感覺呀?我時時驚會早產,好驚!!

大宅

畀面勳章

Re: 個肚好"聚"

有呀!好多人一見我就話我個肚好大,有d衝動想幫我托住咁話。真攪笑 :wink:

別墅

咁你有冇用托腹的野?

大宅

畀面勳章

之前有,但最近一個月無。因為一來我個肚出疹,好痕,二來我覺得整多一層野我仲"肥"仲論盡。我多數穿褲的。

別墅

我都係鍾意著褲,我覺得心理上無咁似大肚婆 :-P

大宅

畀面勳章

係呀,可以行快d。不過唔好處係搭地下鐵後面d人好似唔知,唔識避下我咯。

別墅

哈哈, 我都係同你o地一樣呀, 我多數都係著褲o既, o的人成日都唔知我大肚, 因為褲管比較冇咁肥, 唔多覺嘛, 我老公成日都話我, 點解唔鍾意比人知你大肚o者, o的人見到你大肚都會禮讓好多, 人o地遠遠見到你大肚都會避免碰撞到啦.
但係我都係覺得怪怪的, 而且又唔鍾意咁肥o既樣. 係呢個月個月真係好大, 而亞女又成日反抗cool實佢, 佢唔係咁鍾意先少o左著褲咋.
有時好好笑, 知我大肚o既朋友見我著褲, 都係同一句說話, 就係你仲著得落牛仔褲咩, 我就會話呢條係大肚婆專著o既牛仔褲來的.
[/url]Yoland 藍藍 05年02月06日出世3.81kgs51cm

別墅

我本身2月中先生ga,不過近幾日個肚成日會有假陣痛出現,而且行兩步就好墜咁,都幾辛苦而且分泌又多左,唔知係唔係會早d生呢? 因為之前有醫生話我早產機會都好大,但等左好耐都除左痛就無其他生得跡像.....好心急呀!

首頁

尾頁

跳至