王國送大禮

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:國王請您去:挪亞方舟《80日世界萬華節》

點解冇人覆?好多日,係邊度有人跟架?

大宅

回覆 siucaca 的帖子

我都問咗幾次都未有人覆, 有冇得送都要通知聲啦!!!!!!

大宅

畀面勳章

我想要四張飛,thanks

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

親愛的國民,

大家都好心急,呢個活動上個星期四先上,你地咁快就急不及待!哈哈感激負責《80日世界萬華節》的Cindy,佢知你地好想快點參觀「挪亞方舟」,所以加緊安排門票事宜。

成功參加的會員今日(24/8),將會收到通知!我們在指定日期內,收不到參加者的回郵信封,該門票將會由後補會員取代,預先扣起的國民生產值,亦不會發還,敬請留意!

未能參加的國民你地唔好失望,因為王國送大禮會繼續努力,為大家搜羅更多「超級著數」!

王國送Tips:
想增加「國民生產值」?「全民熱投」幫到你!
大家只需要在「全民熱投」內的題目,投下你神聖的一票,「國民生產值」就會加10分!係唔係好容易呢?
「全民熱投」網址:
http://www.baby-kingdom.com/foru ... display&fid=355

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至