網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

我想問假如今日訂GMARKET的貨,咁今日仲有冇SF的運費半價呢??

侯爵府

引用:我想問假如今日訂GMARKET的貨,咁今日仲有

原帖由 lilybeatrice 於 16-08-31 發表
我想問假如今日訂GMARKET的貨,咁今日仲有冇SF的運費半價呢??
要睇下你齊貨,韓國發香港個下係咪31/8前啦

8-)

伯爵府

BK Milk勳章

lilybeatrice 發表於 16-8-31 10:40
我試下放野入購物車,就見到顯示半價左的運費,但唔知到發貨時過左31號仲係咪比半價?你可去即時1:1對話問下

伯爵府

whisky511 發表於 16-8-31 13:05
我試下放野入購物車,就見到顯示半價左的運費,但唔知到發貨時過左31號仲係咪比半價?你可去即時1:1對話問 ...
請問點1:1對話? 我前幾日訂左貨, 仲係PLANNING TO DELIVERY, 再入去店舖看已顯示缺貨, 但我CHECK左信用卡已話扣了錢, 怎辦呀?

伯爵府

BK Milk勳章

Bellemami 發表於 16-8-31 13:20
請問點1:1對話? 我前幾日訂左貨, 仲係PLANNING TO DELIVERY, 再入去店舖看已顯示缺貨, 但我CHECK左信用卡已 ...
唔怕,無貨佢會cancelled,會返錢去你信用卡度

伯爵府

BK Milk勳章

Bellemami 發表於 16-8-31 13:20
請問點1:1對話? 我前幾日訂左貨, 仲係PLANNING TO DELIVERY, 再入去店舖看已顯示缺貨, 但我CHECK左信用卡已 ...

去首頁,click入去,入去中文在線就得

伯爵府

THX

大宅

最關心BB問題熱投勳章

照計係31/8前結算就會有運費半價, 發貨時間已經係俾錢後既事, 所以應該無影響

象牙宮

whisky511 發表於 16-8-31 13:57
去首頁,click入去,入去中文在線就得

鍋又大 size?
高多少?
won 1000?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

BK Milk勳章

333s 發表於 16-8-31 16:43
鍋又大 size?
高多少?
won 1000?

玫瑰鍋?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆:GMARKET問題

請問我昨晚比左錢,不過未發貨,還有半價嗎?

首頁

尾頁

跳至