美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

有jm pm 問我上網邊度買 la roche posay平, 所以不如出個 post 推介幾個外國購物網比大家

網站名前面會有 * , 愈多星代表個網愈正

* www.Feelunique.com (英國網)
睇落好似好多野賣, 但係好多brands 都唔送海外. 大部分野都比lookfantastic 貴少少而且唔常做discount

*www.Lookfantastic.com (英國網)
有Urban Decay, Too Faced, Stila, Bareminerals 等化妝牌子, 如果想買 naked palette 要認住呢個網 不過佢d naked palette 好耐先返一次貨, 仲好快賣哂. 最好就set 個返貨通知. 又有好多出名髮型牌子, e.g. redken, tigi, aveda, shu uemura, phyto.
個個星期都有promotion, 有時係唔同牌子做 3 for 2, 有時就滿額打折

** www.beautybay.com (英國網)
好少做discount 通常一年2 - 3 次, 但有好多正牌子
Artdeco, Ellis Faas, Jane Iredale, Face Ateilier, Paul & Joe 等網上唔易搵嘅牌子都有賣. 同樣有Urban Decay, Too Faced, Stila, Bareminerals 等化妝牌子, 買之前可以格下價先.

*** echemist.co.uk (英國網)
我其中一個最愛 <3 經常係佢度買la roche posay, avene 同 dermablend. 呢幾個牌子應該呢個網最平. 買 rimmel 同 bourjois 都好平!! 佢仲有賣guerlain, lancome 同clarins. 如果出國讀緊書嘅朋友仔應該會好鍾意呢個網.

因為佢係一間pharmacy 所以都有賣藥品同日常護理產品 (適合孕婦小朋友). 我上次都幫表姐買咗d anusol, olbas oil 同essential oil.

平時係買滿 40 pounds 就免郵費

*** www.lifeandlooks.com  (英國網)
同echmist 差不多, 部分產品呢單價比echemist 仲平, 不過要加 5,6 pounds shipping, 所以買多幾件先抵

*** www.iherb.com (美國網)
大家應該聽過好多人講架啦, 主打營養產品同toilet treats
我上次就買咗掃掃, coconut oil 同 shea butter
亦有real techniques & eco tools 化妝掃, physical formula, everyday minerals & elf 賣. Sibu 都係好多人推介

BBJOJO    發表於 13-12-31 22:38
secrethk   THX  發表於 13-12-31 11:09
triplek  第一次聽echmist   發表於 13-12-31 01:19

子爵府

回覆:推介幾個外國shopping 網 :D

勁正既post

複式洋房

Thanks

別墅

Thanks!!!:)

別墅

Thanks !!!!! 一定要記低慢慢睇!

子爵府

回覆:Dwmn 的帖子

感謝分享!

珍珠宮

感謝

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Thx

男爵府

你講啲網我都有買開!!

仲有asos..減價時rimmel平到傻
33元盒stay matte

別墅

翡翠宮

回覆 Audrey19 的帖子

哈哈, 佢有次做 25% off rimmel bourjois. 我個時仲有張 extra 30% coupon. 超平 :p

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

thanks

大宅

公爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

大宅

引用:有jm+pm+問我上網邊度買+la+roach+posay平,

原帖由 Dwmn 於 13-12-30 發表

有jm pm 問我上網邊度買 la roach posay平, 所以不如出個 post ...
,想請問呢幾個網會唔會送貨到hk架?

翡翠宮

回覆 ANNATERA 的帖子

全部都會送 hk 架. 不過香水同甲油唔可以ship internationally

大宅

dermablend D 遮瑕膏好唔好用? 點樣揀色好? 煩惱左好耐,thx

男爵府

別墅

thanks for sharing!!

子爵府

畀面勳章

我今日係look個網站買了aveda流頭水,希望快d到啦!

首頁

尾頁

跳至