跳至

首頁
12345...24

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

04年5月混合雙打媽咪會 (Part 1)

搬新屋loo

大宅

Re: 04年5月混合雙打媽咪會 (Part 1)

報到先..!!

大宅

[img align=left]http://b4.lilypie.com/Lgmcp8.png[/img]

大宅

我黎啦...

該用戶已被刪除

公爵府

好媽媽勳章

咁先係咁ma, 一叫要即刻"蒲"頭先得

公爵府

好媽媽勳章

咁寧靜呀~~~

別墅

我嚟啦

bby,
你間千呎豪宅幾時裝修完呀???

公爵府

好媽媽勳章

chingmama8 寫道:
我嚟啦

bby,
你間千呎豪宅幾時裝修完呀???

好在你自己出現, 如果唔係我就黎要報警
等埋家私, 我估要7月頭先搬得

別墅

bby,
咁即係7月中搞掂哂,咁你個入伙酒會請唔請我架?? 你知啦,你啲豪宅嚟架 ma, 我要訂定件晚裝喎!!

公爵府

好媽媽勳章

chingmama8 寫道:
bby,
咁即係7月中搞掂哂,咁你個入伙酒會請唔請我架?? 你知啦,你啲豪宅嚟架 ma, 我要訂定件晚裝喎!!

差唔多7月中左右, 個個都唔請一定要請你喇
今次件晚裝低胸定露背架先

大宅

時間過得真係快...話咁快小b又24 weeks啦,禮禮而家成日都問我幾時去醫院生小b呀..係咪下個月呀 我答佢未有咁快,佢個樣即時好失望呀 點解你地無人問我小b仔囝囝定囡囡既 無人想知咩

大宅

bby,
我今日都收左樓啦,行黎行去..好

大宅

bby,

大宅

pin,

你唔好咁辛勞呀..要多d 休息架...!

咁你同bby 入伙我都唔黎得啦..我應該坐緊月呀!! :-( :-(

[quote]
Pinocchio 寫道:
bby,

大宅

pin,

時間真係過得好快, 我下個月就生小b 女啦..卓楠又係問我幾時入醫院生妹妹, 我話下個月, 佢就話佢同 dad dad 會黎探我同埋睇妹妹, 我每日放工佢都會走埋我肚邊對住妺妹講.."妺妹, 你出黎時我抱下你啦.." 然後就會鍚下我個肚, 好攪笑,:mrgreen: :mrgreen: 如果妹妹出左黎佢真係冇jealous 就好lu..

因為我已知道左你個係囝囝定囡囡, 所以我一定唔會問你啦..! 總知囝囡都係一樣, 一樣咁可愛健康, 唔好好似有d 人咁, (我有d 同事咁)..知道左唔係自己想要既性別而唔開心..呢個世界唔係男就係女架啦..! 同埋囝囡都係上天恩賜比我地的, 要隨緣! 嘻..發起嚕蘇上黎添, 原因係最近好多同事都問我係囝定女, 一聽到話係囡就恭喜我喎..仲加一句, "你就好啦" (唔通囝就唔好啦咩?!! ) 好似我仲左六合彩咁添..激死!!

時間過得真係快...話咁快小b又24 weeks啦,禮禮而家成日都問我幾時去醫院生小b呀..係咪下個月呀 我答佢未有咁快,佢個樣即時好失望呀 點解你地無人問我小b仔囝囝定囡囡既 無人想知咩

大宅

pin,

我未知妳今胎係囝囝定囡囡呀, 上次msn問妳既時候都未知,快d開估

smile,
妳話咁快下個月就生得, 真係開心, 今次去邊度生 ? 卓楠就黎做哥哥好野
[img align=left]http://b4.lilypie.com/Lgmcp8.png[/img]

大宅

tiff,

我今次會係沙田仁安半身麻醉生妹妹, 日期越黎越近, 老公都開始緊張..我所有野都叫做準備好晒, 只要再執少少野就攪掂, 我今個week 放一個 week 大假先, 7月7號先正式放產期!

tiff04 寫道:

smile,
妳話咁快下個月就生得, 真係開心, 今次去邊度生 ? 卓楠就黎做哥哥好野

公爵府

好媽媽勳章

我就知喇

公爵府

好媽媽勳章

[quote]
bby,

首頁
12345...24

尾頁

跳至