跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

醒目開學勳章

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆:73區小學

你 要睇你張選校表。係印在上面架得

大宅

只可以填選校表上既學校,有幾多間依喜好次序填哂佢就得!

珍珠宮

睛靈勳章 陪月勳章 畀面勳章

填錯隔離區會亂派!

禁止訪問

醒目開學勳章

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

好煩

男爵府

我都想問大家,填曬9間後...係咪留空佢?可唔可以填埋隔離區?
[imgsnc1/hs236.snc1/8333_131433388683_692473683_2435667_6391676_n.jpg[/img]

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

引用:我都想問大家,填曬9間後...係咪留空佢?可唔

原帖由 faye723 於 14-01-17 發表
我都想問大家,填曬9間後...係咪留空佢?可唔可以填埋隔離區?
No la only 9

男爵府

如果有2間好唔鐘意..係咪只填7間??
[imgsnc1/hs236.snc1/8333_131433388683_692473683_2435667_6391676_n.jpg[/img]

子爵府

好媽媽勳章

我今日打去問老師,佢話以佢所知應該唔夠學位,佢話填完自己校網嗰9間,其餘唔好留空,保險d填埋74區有嘅學校,起碼會派番去同區先喎我都唔知點填好呀

別墅

今年可能間間要加"班",或每班加多一個,08年打後,都好多小朋友出細。

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:如果有2間好唔鐘意..係咪只填7間??

男爵府

回覆 puicps0614 的帖子

你既意思係咪9間之後可以再填74區再填72區?因為我打去教育處問,佢話只可填9間....搞到我好煩= =

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:回覆+puicps0614+的帖子你既意思係咪9間之

大宅

回覆:faye723 的帖子

應該只可填9間,因為9間學校夠晒學位俾73區小朋友

禁止訪問

引用:回覆+puicps0614+的帖子你既意思係咪9間之

大宅

回覆:vitokwan 的帖子

其實73區,那些是一線學校?二線學校?三線學校?

水晶宮

畀面勳章

引用:其實73區,那些是一線學校?二線學校?三線

原帖由 vitokwan 於 14-01-18 發表
其實73區,那些是一線學校?二線學校?三線學校?
只計受熱捧程度:光明、南元小、靈愛校友會、梁省德、陳榮根、惠洲、東莞

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+vitokwan+於+14-01-18+發表其

原帖由 701003 於 14-01-18 發表
只計受熱捧程度:光明、南元小、靈愛校友會、梁省德、陳榮根、惠洲、東莞

...
只計受熱捧程度:光明、南元小、靈愛,商小、校友會、梁省德、陳榮根、惠洲、東莞

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由+701003+於+14-01-18+發表只計

原帖由 701003 於 14-01-18 發表
只計受熱捧程度:光明、南元小、靈愛,商小、校友會、梁省德、陳榮根、惠洲、東莞

...
咁74呢熱捧程度

首頁

尾頁

跳至