嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

啱啱收到起Amazon訂翻嚟旣bb車,前幾日起何花睇實物,原來都幾大部。有冇人用呢個牌子旣車呢?

大宅

回覆:Britax B-Smart 三輪BB車

分享下圖?咩樣架?你未試/睇實物就買左?

複式洋房

用緊!勁好推,但係好難收藏!

別墅

我用 B-agile,可以拼埋 b-safe carseat 用,我覺得好好用

複式洋房

回覆 the.warden 的帖子

I also wanna buy A-gile. But it cannot stand by itself when fold.Also , do you find it heavy ?

複式洋房

回覆 chanjosw 的帖子

Britax 係好 brand... 我用過兩部, 比起香港D車重同大, 但好好推, 不過推住好難去Shopping, 有D地方入唔到

別墅

回覆 chanjosw 的帖子

No i dont findit heavy at all.

As a matter of fact, i think it is one of the lightest travel system (stroller + carseat) you could get. Look at those B-ready/ Stokke/ Peg Skate are all non one hand operable

大宅

月餅勳章

tenkamuteki77 發表於 14-1-22 16:51
啱啱收到起Amazon訂翻嚟旣bb車,前幾日起何花睇實物,原來都幾大部。有冇人用呢個牌子旣車呢?

...
想問下你點樣係amazon訂到bb車呢? 因我都想訂部britax b-agile車但去到付錢時說不能delivery to outside us...can you pls teach me? thanks a lot...

男爵府

引用:Quote:tenkamuteki77+發表於+14-1-22+16:51

原帖由 HappyHappy40 於 14-02-08 發表
想問下你點樣係amazon訂到bb車呢? 因我都想訂部britax b-agile車但去到付錢時說不能delivery to outside us ...
我架B-Smart3係起Amazon UK 訂0架,你試試,我都係直接咁買。記得大約五日後就收到。

男爵府

回覆:tenkamuteki77 的帖子

補圖

大宅

UK 同 US 版係有分別,B agile vs B smart 3
同樣係三輪,腳仔位有D唔同
我有架 B agile ,未開始用,不過試過覺得好方便,易摺,適合經常上落車既人 :)

男爵府

引用:UK+同+US+版係有分別,B+agile+vs+B+smart+

原帖由 palala 於 14-02-09 發表

UK 同 US 版係有分別,B agile vs B smart 3
你呢架係美版,整體size,尤其係摺起嚟細好多。英版大好多。

大宅

係呀,我架係美版 B agile :)
美版大D既版本叫 B Ready,不過無三輪,可以 double deck for 2 個 BB 同時用,所以大架好多

大宅

月餅勳章

回覆:palala 的帖子

hi 你係邊度買到呢?我就係想買美l
版呢 thanks thanks

大宅

我係美國Amazon 買架,我係美國媽媽:)
不過我知可以用集運寄返香港,有D JM 有 Post 過方法,你可以睇下
美版出左14年版啦,同之前有少少分別,腳位邊無用布包,貴返少少

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=10352353

集運條 link

大宅

月餅勳章

回覆 palala 的帖子

唔該晒呀...我睇下先...^_^

大宅

引用:啱啱收到起Amazon訂翻嚟旣bb車,前幾日起何

原帖由 tenkamuteki77 於 14-01-22 發表

...
請問架BB車買左幾多錢?

男爵府

pmchuchu 發表於 14-2-10 22:22
請問架BB車買左幾多錢?
計翻連運費大約HK$3100左右,何花賣HK$5800.

大宅

引用:UK+同+US+版係有分別,B+agile+vs+B+smart+

原帖由 palala 於 14-02-09 發表

請問,這款的car seat bb可以坐到幾大?

大宅

回覆 yuyu84316 的帖子

佢係Infant Car seat , 由 newborn 坐到 30 磅, 我諗歲半到都要換大 car seat 架啦 !

首頁

尾頁

跳至