跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

想參加「幼兒潛能訓練課程」,又想攪包班,想問有冇媽咪捧場先?(8個年齡不相距3個月之bb就可組班)查詢後得悉申請情序好似幾煩瑣,包班費用又要比個人報名者多附$50(話係行政費,好似冇so)其實最怕做完一輪功夫攞唔到籌,因為只接受親身同來電攞籌─已被通知親臨及致電攞籌都勁多人,希望得到其他媽媽support(如協助到場彧致電攞籌)不如研究下呀!

又想邀請1d上過堂的媽咪比下意見同comment下呢個課程,萬二分感謝!

男爵府

未上呀 要下星期日先開始 上完話你知

原文章由 Leia 於 07-8-1 16:50 發表
想參加「幼兒潛能訓練課程」,又想攪包班,想問有冇媽咪捧場先?(8個年齡不相距3個月之bb就可組班)查詢後得悉申請情序好似幾煩瑣,包班費用又要比個人報名者多附$50(話係行政費,好似冇so)其實最怕做完一輪功夫& ...

別墅

好呀,唔該晒 咁係唔係真的好難報名架

原文章由 shirleytong28 於 07-8-1 04:52 PM 發表
未上呀 要下星期日先開始 上完話你知

伯爵府

呢個我有興趣呀!上次maggiechan攪班時,我仲戇居居不知是甚麼!!:-(:-(:-(

想參加「幼兒潛能訓練課程」,又想攪包班,想問有冇媽咪捧場先?(8個年齡不相距3個月之bb就可組班)查詢後得悉申請情序好似幾煩瑣,包班費用又要比個人報名者多附$50(話係行政費,好似冇so)其實最怕做完一輪功夫& ...

洋房

想參加「幼兒潛能訓練課程

I am interested but can I have more details and where the course take?
原文章由 Leia 於 07-8-1 22:37 發表
好呀,唔該晒 咁係唔係真的好難報名架

洋房

我都有興趣呀
可唔可以email 多d details俾我呢?
[email protected]

伯爵府

到以下網站看看吧!
http://www.hkcs.org/cdcb/pec/course.htm

原文章由 yukako 於 07-8-2 00:01 發表
I am interested but can I have more details and where the course take?

洋房

「幼兒潛能訓練課程

原文章由 be 於 07-8-2 00:10 發表
到以下網站看看吧!
http://www.hkcs.org/cdcb/pec/course.htm

尖沙咀 and觀塘 only! No HK side?

大宅

灣仔好似有
我都想join

原文章由 yukako 於 07-8-2 00:27 發表
尖沙咀 and觀塘 only! No HK side?

大宅

陪月勳章

Be,

如果你哋組得成班, 要找一位媽咪做聯絡人, 當日8月21日早上報名. 我之前同swisslady係好早起身去報名, 我諗下期我都會報.

maggie

原文章由 be 於 07-8-1 23:57 發表
呢個我有興趣呀!上次maggiechan攪班時,我仲戇居居不知是甚麼!!:-(:-(:-(

子爵府

畀面勳章

好呀, 等吓d mama comment, 如果搞我都好有興趣, 但我觀塘會比較方便...唔知其他觀塘區mama點睇呢?

大宅

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

大囡以前都 join 過在觀塘個 course, 如果係星期六下午上堂, 我都有興趣

原文章由 蛋蛋媽 於 07-8-2 09:46 發表
好呀, 等吓d mama comment, 如果搞我都好有吊口, 但我觀塘會比較方便...唔知其他觀塘區mama點睇呢?
[url=http://tickers.families.com][/url

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

好呀, 等吓d mama comment, 如果搞我都好有興趣, 但我觀塘會比較方便...唔知其他觀塘區mama點睇呢?

halo.我係0612媽咪,原本係0612嗰便開佐個post,諗住睇下有無媽咪有興趣一齊自組包班報名,因為我都係觀塘較方便,如果依度有,可否預埋我?謝謝!但我見上堂時間表,觀塘只有星期日的班,是否自己組班可以揀日子呢?-( ,如果可以,星期六都ok。
bb Kelvin 係12月12日出世!!!

Kelvin Lai's Blog!!! Welcome!!!

男爵府

maggiechan 我想問 819星期日我地要上堂 想問你係咪走兩場 去完ust再返學

原文章由 crystal121 於 07-8-2 12:11 發表

halo.我係0612媽咪,原本係0612嗰便開佐個post,諗住睇下有無媽咪有興趣一齊自組包班報名,因為我都係觀塘較方便,如果依度有,可否預埋我?謝謝!但我見上堂時間表,觀塘只有星期日的班,是否自己組班可以揀日 ...

大宅

畀面勳章

我係0612媽咪, 都想比bb試下上. 觀塘或者灣仔都ok. 可唔可以預埋我. 唔該晒.
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

大宅

觀塘我ok喎 但我一定要星期日先得
睇吓就唔就到

大宅

我都有興趣, 灣仔or 觀塘都ok
我叫樂樂呀, 我媽媽想我同個名一樣, 時時刻刻都咁快樂!!

大宅

好媽媽勳章

我好想參加呀 , 不如睇下有幾多媽媽想報名呀!!

Sat - 可硤尾
--------------
1) 福媽
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)

Sat - 灣仔
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)

Sat - 尖沙咀
1) 福媽
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)

Sun - 觀唐
1) 福媽
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)

Sun - 尖沙咀
1) 福媽
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)

大宅

我好想參加呀 , 不如睇下有幾多媽媽想報名呀!!

Sat - 石硤尾
1) 福媽
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)

Sat - 灣仔
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)

Sat - 尖沙咀
1) 福媽
2) karenleung
3)
4)
5)
6)
7)
8)

Sun - 觀唐
1) 福媽
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)

Sun - 尖沙咀
1) 福媽
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)

別墅

都有d迴響woo:loveliness:
包班都可以自定場地同時間,不過要同中心夾好先得。我本人會選TST上堂,星期六及日均可。但如果選KT的媽媽較多又夠8個bb都可另外組一班。有興趣的要10/08/07申請入會($100年費)先可以報名呀

首頁
12345...6

尾頁

跳至