跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

好媽媽勳章

觀唐第1班已經組班成功!!

請以下媽媽於2007810日前報名成為會員 (做左會員先可參加幼潛班啊!:loveliness: )
報名表格 http://www.hkcs.org/cdcb/pec/form/pecmember.pdf
請填妥報名表後,連同劃線支票 (HK$100) 抬頭寫上「香港基督教服務處」,寄回尖沙咀加連威老道334樓親職教育中心收。

福媽
maggie chan
shirleytong28
蛋媽
mandyunen
pb12hk
BChiMa
BE

「香港基督教服務處」會於8月21日前寄回收據及會員証給大家。收到會員証後,請pm我以下資料:

媽媽名
BB
出生日期
聯絡電話
會員証號碼

P.S. 已成為07/08年會員無須再次入會

[ 本文章最後由 福媽 於 07-8-21 11:12 編輯 ]

男爵府

福媽,我今日冇帶老花鏡呀!!有冇辦法放大d你個post 呀??

原文章由 福媽 於 07-8-2 17:18 發表

請以下媽媽於2007年8月10日前報名成為會員 (做左會員先可參加幼潛班啊!:loveliness: ),
報名表格 http://www.hkcs.org/cdcb/pec/form/pecmember.pdf
請填妥 ...

大宅

好媽媽勳章

請以下媽媽於2007810日前報名成為會員 (做左會員先可參加幼潛班啊!:loveliness: )
請填妥報名表後,連同劃線支票 (HK$100) 抬頭寫上「香港基督教服務處」,寄回尖沙咀加連威老道334樓親職教育中心收。

福媽
maggie chan
shirleytong28
蛋媽
mandyunen
pb12hk
BChiMa
BE

「香港基督教服務處」會於8月21日前寄回收據及會員証給大家。收到會員証後,請pm我以下資料:

媽媽名
BB
出生日期
聯絡電話
會員証號碼

P.S. 已成為07/08年會員無須再次入會

原文章由 pb12hk 於 07-8-2 17:23 發表
福媽,我今日冇帶老花鏡呀!!有冇辦法放大d你個post 呀??

男爵府

因為史葛媽年紀大 機器壞

原文章由 福媽 於 07-8-2 17:25 發表

請以下媽媽於2007年8月10日前報名成為會員 (做左會員先可參加幼潛班啊!:loveliness: ),
請填妥 ...

大宅

好媽媽勳章

夠大未呀

男爵府

夠lu 盲既都睇到
原文章由 福媽 於 07-8-2 17:27 發表
夠大未呀

子爵府

畀面勳章

福媽, 唔該哂你幫我地安排! 會盡快比d資料你....thanks again!

原文章由 福媽 於 07-8-2 17:18 發表

請填妥 ...

伯爵府

福媽
思思福媽:)
辛苦晒

[ 本文章最後由 be 於 07-8-2 20:05 編輯 ]

大宅

我唔制呀:-(
掉抵咗我同峻峻B

伯爵府

我都唔捨得你同峻峻B:-(等思思錫錫靚媽小TT&靚仔峻峻B
不過唔使驚,第二班應還有時間組班架
原文章由 小TT 於 07-8-2 19:42 發表
我唔制呀:-(
掉抵咗我同峻峻B

複式洋房

我又miss 左啦 :-( ,下一班會係幾時???:-( :-( :-(

大宅

原文章由 lok2ma 於 07-8-2 20:17 發表
我又miss 左啦 :-( ,下一班會係幾時???:-( :-( :-(

http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1082930&extra=page%3D1&page=1

已經報緊第2班

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

褔媽

因為亞Be話ph12hk cancel
問我join 唔 join

你仲有冇其他waiting既媽咪
請問我係咪入到第一班喇
如果係我先開cheque
因為10aug前要寄$100cheque

thanks

大宅

好媽媽勳章

靚小TT媽, 史葛媽話會讓個位比helenkpng 媽喎!! 吾知helenkpng 媽會吾會join呢?-(

原文章由 小TT 於 07-8-7 13:10 發表
褔媽

因為亞Be話ph12hk cancel
問我join 唔 join

你仲有冇其他waiting既媽咪
請問我係咪入到第一班喇
如果係我先開cheque
因為10aug前要寄$100cheque

thanks

大宅

原文章由 福媽 於 07-8-7 13:24 發表
靚小TT媽, 史葛媽話會讓個位比helenkpng 媽喎!! 吾知helenkpng 媽會吾會join呢?-(

明白 thanks

別墅

hi, 福媽, 我會join呀!!!! 是否第一班!!!!
另多謝史葛媽讓個位俾我!!! Tks a lots 史葛媽!!!!

原文章由 福媽 於 07-8-7 13:24 發表

男爵府

小TT, Shirleytong28 話叫你報左名先喎.

大宅

原文章由 MYLIM 於 07-8-7 14:49 發表
小TT, Shirleytong28 話叫你報左名先喎.

等我check返先thanks

大宅

想問下.....呢個潛能班,有無開始過?如果無既我要delete佢!!
http://hk.myblog.yahoo.com/happybs0611/article?mid=139&fid=-1
「幼兒潛能訓練課程」- 觀唐第1班已經組班成功 ,幫你地開新topic係0611yahoo blog記錄番,有無媽媽可以比資料我??thax!!

首頁
12345...8

尾頁

跳至